Pepita, da prvo odgovara m na tvoje pitanje. Ukoliko antibiotik ne djeluje, nastavlja se sa jacim antibiotikom ili sa vecom dozom. Svakako moras otici do nje, ne znam ni sto je pocinjela sa slabijim antibioticima. Ja sam dobro, danas mi je 18dc, uvulaciju nisam imala, nikakav iscjedak nemam, 2x mi se deailo da mi je O na 20-i dan i tada mi je ciklus trajao 33 dana, ali tada imam onaj predovulacijski iscjedak. Uz sve ovo suprug mi se bas prehladio, vec tri dana ima jako visoku temperaturu, tako da nema ni " druzenja". Jutros me je ko' probadao lijevi jajnik, ali samo nakratko. Ja u biti nista ne ocekujem, moguce da je ovaj ciklus anovulacijski. Odlucila sam da poravnim. Posto ovdje cajeve ne mogu kupiti, popit cu ove koje sam donijela iz Sa i sljedeci ciklus cu piti kapsule od ulja nocurka i to je to. Ne mogu zaista da vjerujem da je sve ovo ovako komplikovano i tesko.
Zelim ti da brzo ozdravis.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sretno keetti i Lela, nadam se plusicima kod vas dvije!
Pepita, slazem se s Luki, sigurno ces dobiti jos antibiotika...
Cure moje, sve mjerim ovaj mjesec, i lh trakice prije O, i bazalnu i skuzila sam na fertility friend kako to sve funkcionira, ali moja temperatura je luda. Bila niska na 13. dan i povisila se jucer za 0.4, ja se poveselila to znaci da je nastupila O, kad ono jutros na 15.dan niza za 0.2. Pratit cu bazalnu i dalje, ali trebala bi mi biti povisena sad do kraja da se imam cemu nadati ovaj mjesec...
StellaMaris, sad u akciju, super za rastezljivu sluz, krecu plodni dani. Sretno svim curama!
almS, ne gubi nadu i poravni, kao sto ti kazes! Bit ce sve kad tad, sigurno cemo sve u dogledno vrijeme otici s ove teme u trudnice.
Pepita kako te nisu poslali raditi bris uha ako ti se to povlači tako dugo, prvo joj traži uputnicu za to i za antibiogram jer je moguće da antibiotici koje si pila nemaju nikakvog učinka na tvoj problem. Danas za sve moraš sam biti svoj doktor i misliti što dalje umjesto da oni rade svoj posao
AlmS žao mi je da je dragi bolestan, nek brzo ozdravi... i još nije kasno za O pa držim fige. Nekako osjećam da si malo klonula jer se sve nekako odužilo (nadam se da se varam) ja i dalje vjerujem u vas, nemoj se predavati nikako
Dulcinela hvala na željama, mi smo ionako stalno u akciji
Možda će tebi O tek nastupiti danas ili sutra, svakako nastavi pratiti
<3 2/2013 <3
Stella, donekle jesam klonula duhom. Mislim koji peh moras biti da vrkuta ima kontra efekat? Da nemas ovulaciju? Da nemas nikako plodne sluzi ni nikakvog drugog iscjetka. Pocela sam 6-i dan mjeriti bazalnu i biljeziti je na FF i uvijek je ista, oko 36.1 -36.2.
Znaci nema nista pozitvno, uz sve to izludih i supruga. Pravo da ti kažem dosadilo mi je vise.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
hvala ti, Dulcinela. I ja tebi zelim da uskoro vidis O, a brzo zatim i plusek.
I ja sam mislila da se meni lijepe stvari ne događaju ali ako budem tako razmišljala neće se nikada ni dogoditi. Tako da glavu gore, vjeruj mi da su snovi ostvarivi. Dr ti je rekla da si zdrava, pa čak da je ovo i anovulacijski ciklus, a ne mora biti, iza njega kreće novi, možda dobitni. Od prevelike želje se lako pregori, ja znam po sebi. Ide vikend pa ako ste u mogućnosti napravite izlet bez mobitela i interneta, barem otiđite na večeru samo vas dvoje i lijepo se zabavite. Teško je prestati misliti ali barem se pokušaj malo opustiti...u mislima si mi
<3 2/2013 <3
AlmS, osjećam težinu u tvojim postovima, tuga me neka uhvatila dok sam citala. Nemoj da te sve ovo iscijedi, drži se, dragi ce ozdravit, ulovit ćete ovulaciju, sigurna sam!!
Meni je moj danas promijenio
raspoloženje u sekundi. Prvi put, u zadnjih godinu i pol dana me upitao kako funkcionira umjetna oplodnja. Rastužilo me nekako...
Pozdrav svima
Već neko vrijeme pratim forum,izgleda da sam nekad davno bila i prijavljena iako je to valjda bilo tako davno da se ni ne sjećam. vjerojatno negdje oko prve trudnoće. situacija je sljedeća, već otprilike 4 mjeseca dragi i ja radimo na bebi no za sada bez uspjeha. imam dečkića iz prvog braka, sada je već veliki, ima 7 godina i s njim sam ostala trudna odmah od prve,prvi pokušaj i bam
.
i nekako sam živjela u uvjerenju kako ću i sljedeći puta isto tako,mislila sam da sam plodna ko njiva. no izgleda da to ipak ne ide baš tako lako i da se prvi puta stvarno posrećilo ..
uglavnom već jedno 4 mjeseca pokušavamo, da ne kažem da svaki mjesec tjedan dana prije očekivane tražim sve moguće simptome moguće trudnoće koje naravno pobije dolazak crvene vještice.
i sada sam na 3 dana do m i opet se nadam da neće stići jer ovaj mjesec (naravno) nemam nikakvih simptoma pms-a.tj.ne osjećam ništa, niti da ću dobiti niti da neću. iako uvijek imam izraženi pms uz bolne grudi i leža, i "upozoravajuće"grčeve. ovaj je mjesec sve izostalo pa naravno da živim u nadi kako nam je uspjelo.
eto..ispričavam se na duljem postui konkretno pitanje, je li ijedna od vas imala pojačan iscjedak prije menstruacije, kao u plodnim danima?
hvala na odgovorima i još jednom se ispričavam na dugačkom postu
Dobila još antibiotika i u uto na kontrolu..
almS vidi se iz tvojih postova da ti nije lako, ali probaj biti optimistična, loše misli ti ne mogu ništa donijeti..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji