Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    06. Veljača 2015. 10:02

Morala sam sad izvuć iz mobitela dužinu ciklusa od početka 2014. godine, evo kako je bilo; 31, 29, 28, 32, 29, 26, 29, 27, 26, 27, 26, 28.
    Šiznit ću, majke mi

bebinjo
    06. Veljača 2015. 10:40

Dobar vam dan želim uz ovaj lijepi snijeg!!! Ja mislim da mi je krenuo pms ili nešto. Već dva dana me glava ubija kao što me znalo i prije boliti prije nego trebam dobiti, trbuh me svako malo zaboli, napuhana sam kao žabac a da o odlasku na wc ne govorim. Kad god sam prije trebala svako malo sam morala 'kakati'!! Čudno je ovo moje tijelo!!

StellaMaris
    06. Veljača 2015. 11:05

Lela još nema M? Koliko vidim samo su ti dva ciklusa bila preko 30...Kad misliš test raditi 

U nas ne pada snijeg, dobro, nije baš ni za očekivat da pada ali baš je neko šugavo vrijeme, nije ni pošteno zahladilo

<3 2/2013 <3

Lela29
    06. Veljača 2015. 11:11

StellaMaris, još nema! Ovako iz glave sam bila uvjerena da su mi bili i dulji ciklusi. Ako se ništa ne dogodi dana, predvečer ću kupit test i piškit ujutro.

StellaMaris
    06. Veljača 2015. 11:32

Ja držim fige...samo nek se ne pojavi pa da se sutra s tobom zajedno veselimo 

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    06. Veljača 2015. 11:41

Lela sretnooo nadam se da ćeš nam uljepšati ove tmurne dane sa lijepom viješću 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    06. Veljača 2015. 12:00

Jutro cure, hvala vam jos jednom. DanDilbe novi dan i probudila sam se nekako bezbriznija.. Dragi mi je dobro,  upravo ni je rekao da sljedeci vikend idemo nekamo na 3 dana i da uzmem slobodne dane   ali mi nije htio reci gdje idemo. To me je bas oraspolozilo. Nakon svega od ovog ciklusa zaista ne ocekujem nista, ali sam sigurna da je sljedeći mjesec nas. Stella, necu se ljutiti ako ovaj mjesec bude tvoj, stovise navijam za tebe. Sta fali, bit ce samo mjesec razlike 
    Lelo, ne mozes zamisliti koliko navijam za plusic. Jedva cekam sutra da procitam lijepe vijesti.
    Pepita, nadam se da si bolje..
    Luki, Dilb vasa pozitiva je zarazna, hvala vam.
    P.S. Stella anbiotici se ne smiju piti prva tri mejseca, jer mogu uticati na razvoj ploda. Ovo znam provjereno jer  sam ja isla sa kumom dr jer je bila pravo prehladjena a tek je bila uradila test koji je pokazao + i nije joj dao antibiotike.
    Ljubim vas sve i lijep dan vam zelim.
    P.S.S. Dilb ja zivim u Rimu, tako da ovdje nema kupiti FemiSan A kapi, ali znam da se mogu naruciti, mada ne znam dostavljaju li ovamo. 
    Razmislit cu o njima nakon sto popijem cajeve.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• pile2
    06. Veljača 2015. 12:19

danas mi je 7. dan ciklusa, primjetila sam isjedak proziran i ljepljiv, pa ni sama ne znam da li je moguće...bacamo se u akciju pa šta bude 
    ostalim curama želim da im se baš ovaj mjesec posreći
    almS, samo pozitivne misli, i ja se dugo trudim, jedno 6-7 mj...

Pepita2109
    06. Veljača 2015. 12:21

i šta se tiče antibiotika, ja ne mislim da sam trudna, ali za svaki slučaj sam pitala doktoricu i rekla je da nema problema...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.