AlmS imas pravo na takvu fazu, svakom se dogodi kad se nakupi niz problema u nekom tezem zivotnom razdoblju ili bas kad ne treba, proci ce to i doci ce sunce kako je dillb to lijepo rekla
Dillb super mi je ova tvoja pozitiva
Pepita nadam se da ce sad ta upala konacno proci.
I ja sam na antibiotiku radi zuba, jel to moze imati utjecaj na plod ako slucajno ovaj mjesec bude plus?
Tonina dobrodosla i nadam se da ces za koji dan ugledati plus. Za iscjedak nemam nista pametno za reci, sad kad sam dobila imala sam obilniji a prosli mj sam bila skroz suha.
<3 2/2013 <3
Morala sam sad izvuć iz mobitela dužinu ciklusa od početka 2014. godine, evo kako je bilo; 31, 29, 28, 32, 29, 26, 29, 27, 26, 27, 26, 28.
Šiznit ću, majke mi
Morala sam sad izvuć iz mobitela dužinu ciklusa od početka 2014. godine, evo kako je bilo; 31, 29, 28, 32, 29, 26, 29, 27, 26, 27, 26, 28.
Šiznit ću, majke mi
he he he... nisi jedina, gle ovo: 42, 32, 30, 29, 41 (biokemijska), 28, 26.
Šiznit ću, majke mi
Lela od kad pijes femisan a kapi?ja ih pijem od 10og mjeseca i mogu ti reci da mi pomazu.vec dva mjeseca osjecam ovulaciju a sto se tice PMSa samo me zabole grudi par dana prije i to jecro.vjerojarno ti je to od kapi

Dobar vam dan želim uz ovaj lijepi snijeg!!! Ja mislim da mi je krenuo pms ili nešto. Već dva dana me glava ubija kao što me znalo i prije boliti prije nego trebam dobiti, trbuh me svako malo zaboli, napuhana sam kao žabac a da o odlasku na wc ne govorim. Kad god sam prije trebala svako malo sam morala 'kakati'!! Čudno je ovo moje tijelo!!

Lela još nema M? Koliko vidim samo su ti dva ciklusa bila preko 30...Kad misliš test raditi
U nas ne pada snijeg, dobro, nije baš ni za očekivat da pada ali baš je neko šugavo vrijeme, nije ni pošteno zahladilo
<3 2/2013 <3
StellaMaris, još nema! Ovako iz glave sam bila uvjerena da su mi bili i dulji ciklusi. Ako se ništa ne dogodi dana, predvečer ću kupit test i piškit ujutro.

Ja držim fige...samo nek se ne pojavi pa da se sutra s tobom zajedno veselimo
<3 2/2013 <3
Lela sretnooo nadam se da ćeš nam uljepšati ove tmurne dane sa lijepom viješću
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji