Evo izgleda da i u mene čaj djeluje...vidim sad na papiru sluzavi iscjedak, onaj pravi, lijepi, školski nisam ga davno vidjela. Tek mi je 10dc, al ko zna možda nagovještava plodne dane ili su već krenuli...vidjeti ćemo po bazalnoj i trakicama.
Pusa svima...
Lela javi novosti
Evo izgleda da i u mene čaj djeluje…vidim sad na papiru sluzavi iscjedak, onaj pravi, lijepi, školskinisam ga davno vidjela. Tek mi je 10dc, al ko zna možda nagovještava plodne dane ili su već krenuli…vidjeti ćemo po bazalnoj i trakicama.
Pusa svima…
Lela javi novosti
Super i sretnoooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
oho... evo pozitivnih vibri i od mene!!!!
ovaj mjesec se i ja nadam nekakvom plusiću... vidjet ćemo...
Cure, samo da vas brzinski pozdravim i posaljem puno pozitinih vibrica. Navijem od srca za sve vas, novim curama zelim da se ne zadrze na ovoj temi dugo.
Lelo, drzim palceve i nadam ae da cemo ovaj mjesec poceti sa tvojim +
Stella, Pepita, Dilb velika cmoka za vas.
Cure, samo da vas brzinski pozdravim i posaljem puno pozitinih vibrica. Navijem od srca za sve vas, novim curama zelim da se ne zadrze na ovoj temi dugo.
Lelo, drzim palceve i nadam ae da cemo ovaj mjesec poceti sa tvojim +
Stella, Pepita, Dilb velika cmoka za vas.
i tebi
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
curke imam pitanje nevezano za ovo, ugl popila sam cijeli antibiotik amokscilin 500mg 16 tableta i mene uho i dalje boli, naime doktorica me pitala da li smijem sve piti ja sam rekla da i tek kasnije vidjela da je od 500, a nikad nisam pila manje od 1000mg jer sam sklona upalama,a ova još bila jaka skroz :/ i sad ako ja danas odem k njoj, trebala bih ako ću imati prijevoz, da li mi može dati drugi antibiotik?
curke imam pitanje nevezano za ovo, ugl popila sam cijeli antibiotik amokscilin 500mg 16 tableta i mene uho i dalje boli, naime doktorica me pitala da li smijem sve piti ja sam rekla da i tek kasnije vidjela da je od 500, a nikad nisam pila manje od 1000mg jer sam sklona upalama,a ova još bila jaka skroz :/ i sad ako ja danas odem k njoj, trebala bih ako ću imati prijevoz, da li mi može dati drugi antibiotik?
Ako ti se upala ne smiri od popijene doze, onda ti doktorica daje jos antibiotika. Meni je tako s bronhitisom. Kad nema pomaka I ako je jaci onda vise antibiotika moram ispiti da se makne ca.

14.06.2014. L ♥
Pepita, mislim da se ne smije u tako kratkom razdoblju uzimati vise antibiotika. Trebala bi da postoji neka stanka, bar jedan mjesec, prije no sto uzmes drugi. Opet ce ti doktorica reci vise.
🙏👸👸🙏❤️
almS kako si mi ti
🙏👸👸🙏❤️
Hvala vam drage moje klokanice
Još ništa... nikakvih naznaka, al zna gospoja mene iznenadit.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji