Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    05. Veljača 2015. 13:14

Evo izgleda da i u mene čaj djeluje...vidim sad na papiru sluzavi iscjedak, onaj pravi, lijepi, školski  nisam ga davno vidjela. Tek mi je 10dc, al ko zna možda nagovještava plodne dane ili su već krenuli...vidjeti ćemo po bazalnoj i trakicama.
    Pusa svima...
    Lela javi novosti 

Pepita2109
    05. Veljača 2015. 13:15

StellaMaris

Evo izgleda da i u mene čaj djeluje…vidim sad na papiru sluzavi iscjedak, onaj pravi, lijepi, školski  nisam ga davno vidjela. Tek mi je 10dc, al ko zna možda nagovještava plodne dane ili su već krenuli…vidjeti ćemo po bazalnoj i trakicama.
    Pusa svima…
    Lela javi novosti 

Super i sretnoooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

<3 2/2013 <3

dillb
    05. Veljača 2015. 14:06

oho... evo pozitivnih vibri i od mene!!!! 

ovaj mjesec se i ja nadam nekakvom plusiću... vidjet ćemo...

almS
    05. Veljača 2015. 14:22

Cure, samo da vas brzinski pozdravim i posaljem puno pozitinih vibrica.  Navijem od srca za sve vas, novim curama zelim da se ne zadrze na ovoj temi dugo.
    Lelo, drzim palceve i nadam ae da cemo ovaj mjesec poceti sa tvojim +
    Stella, Pepita, Dilb velika cmoka za vas.

dillb
    05. Veljača 2015. 14:27

almS

Cure, samo da vas brzinski pozdravim i posaljem puno pozitinih vibrica.  Navijem od srca za sve vas, novim curama zelim da se ne zadrze na ovoj temi dugo.
    Lelo, drzim palceve i nadam ae da cemo ovaj mjesec poceti sa tvojim +
    Stella, Pepita, Dilb velika cmoka za vas.

i tebi 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    05. Veljača 2015. 14:30

curke imam pitanje nevezano za ovo, ugl popila sam cijeli antibiotik amokscilin 500mg 16 tableta i mene uho i dalje boli, naime doktorica me pitala da li smijem sve piti ja sam rekla da i tek kasnije vidjela da je od 500, a nikad nisam pila manje od 1000mg jer sam sklona upalama,a ova još bila jaka skroz :/ i sad ako ja danas odem k njoj, trebala bih ako ću imati prijevoz, da li mi može dati drugi antibiotik?

LuKi5
    05. Veljača 2015. 15:02

Pepita21

curke imam pitanje nevezano za ovo, ugl popila sam cijeli antibiotik amokscilin 500mg 16 tableta i mene uho i dalje boli, naime doktorica me pitala da li smijem sve piti ja sam rekla da i tek kasnije vidjela da je od 500, a nikad nisam pila manje od 1000mg jer sam sklona upalama,a ova još bila jaka skroz :/ i sad ako ja danas odem k njoj, trebala bih ako ću imati prijevoz, da li mi može dati drugi antibiotik?

Ako ti se upala ne smiri od popijene doze, onda ti doktorica daje jos antibiotika. Meni je tako s bronhitisom. Kad nema pomaka I ako je jaci onda vise antibiotika moram ispiti da se makne ca.

14.06.2014. L ♥

Layla2
    05. Veljača 2015. 15:06

Pepita21

Pepita, mislim da se ne smije u tako kratkom razdoblju uzimati vise antibiotika. Trebala bi da postoji neka stanka, bar jedan mjesec, prije no sto uzmes drugi. Opet ce ti doktorica reci vise.

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Veljača 2015. 14:30

almS kako si mi ti

🙏👸👸🙏❤️

Lela29
    05. Veljača 2015. 14:58

Hvala vam drage moje klokanice  
    Još ništa... nikakvih naznaka, al zna gospoja mene iznenadit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI