Evo opet nekakav val minusa, i ja sam dobila u petak kao što sam i očekivala imala sam ovulaciju 12dc i dobila točno nakon 14 dana. Odnos smo imali samo 11dc i 13dc i ovaj put isto nije upalilo. Ono ne znam više kako koliko baš sam sve pokušala i svaki dan i 2 puta u danu kad je ovulacija, i svaki drugi dan i samo 1 u plodnim danima prije ovulacije i odmah nakon ovulacije i baš ne ide… stvarno mi dođe da odustanem.
Mono sretno navali na ciklu i ananas
Zbunjena prije propuhivanja (bar sam ja morala) napraviti briseve, ali to ti je ok (spolni hormoni i hormoni štitnjače) možda da sam se i ja prije pozabavila štitnjačom možda bi već bila trudna ali to je sve veliko MOŽDA
Napravila sam briseve i bilo sve u redu, al prije 5mj pa sad neznam hoce li to vrijedit ili cu morat ici ponovno.
Curke imam jedno pitanje, naime sinoc sam imala spolni odnos i jutros na gacicama vidim nekakav smedkasto roskasti iscjdak. Sad jucer mi je bio 12 dc, pa nevjerujem da je implatacijsko krvarenje. Jeli se kome desavalo ovo?

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Zbunjena,
Mislim da je to ok za pocetak.
Ne bi bilo lose napraviti briseve i papu. Da si mirna s tim takodjer.
Nena,
Jojj, bas mi je zao ! A zasto ne odete na mpo odmah?? Mislim ipak dvije godine planirate i svakako mislim da je vrijeme.
Zelim svu srecu.
Riri,
Nadam se da ce uskoro doci pravi plus.
Samo da napisem da ne bas tako rijetko Cleablue zna pokazati lazno pozitivne rezultate, osobno mislim da je bolje koristiti neki drugi.
Mgirl
I briseve i papu sam radila prije 5mj. Bilo sve u redu, samo da vrijede ti nalazi od prije 5mj. Nadam se da ce vrijediti da nemoram i za to opet letat vamo tamo. Al ako bude trebalo napravit cu opet.
Mlady,
Vjerovatno ovulacijsko krvarenje, meni je daaaavnoo prije tako bilo par puta svega.
To je normalno i dogadja se. Nije opasno.
Implantacijsko nije nikako !

Mlady,
Vjerovatno ovulacijsko krvarenje, meni je daaaavnoo prije tako bilo par puta svega.
To je normalno i dogadja se. Nije opasno.
Implantacijsko nije nikako !
Draga hvala ti, bas sam se prepala da mi nije kakva kapilara il nes puklo.

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
veliki pozdrav svim trudilicama evo jos jedne. nama je ovo cetvrti mjesec iscekiuanja plusica. za dva dana treba ne doci vjestica, no imam previse energije u sebi da bih posumnjala da je urodilo plodom. i nekako sam predobro raspolozena cak i za pms. saljem vam svima vibre za plusice
Nena, zao mi je i potpuno te razumijem...
Ja sam ovaj ciklus počela piti čaj od lista maline i pokazalo se odlično za ovulaciju, takvu još nisam imala! :) e, sad, ja li urodilo plodom, još ćemo vidjeti... Uf, prokleto iščekivanje, ali nakon ovog, ako ne upali, idemo na pretrage, ne čekam ništa više...
Sretno svima!
Caoo curke...
Evo da vam se javim mozda nekoj pomognem...
Inace sam iz Bjelovara ali sam se udala pa sada zivim u Austriji.
Moji susjedi u Bjelovaru bave se cajevima i ja sam zbog nekih drugih stvari otisla kod njih i zena mi je dala tri vrste caja da pijem i medu tim je i zenski caj..
Svaki dan litru te mjesavine.
Malo sam googlala i vidim po drugim forumima da zene pisu kako su od toga caja ostale trudne.
Susjeda mi je rekla da su u Šibeniku od toga caja imali 6beba.
E sada dali je to moguce ili nije neznam ja evo vec pijem tjedna pa cemo vidjeti.
Nije ugodan za piti ali samo dok se tijelo nenavikne na to.. poslije je kao sok.. hehe
Eto ako nekome to nesto znaci mogu vam preporuciti nemoze sigurno naskoditi..
Ja cu vidjeti mozda se i moja beba napokon meni primi vec jednom.. hehe
Bok svima!!! Mi pokusavamo zatrudniti treci ciklus. Trebam dobiti ( u stvari ne dobiti) za 5 dana i ne mogu docekati da produ.
Od svega mi najvise ide na zivce to cekanje
Vidim da je netko spomenuo da pije caj od listova maline, da li ga je dobro piti i u ranoj trudnoci? Ja sam ga prestala piti nakon ovulacije jer nisam bila sigurna.
Nadam se da ce uskoro biti puno trudnica ovdje 😊
Bok svima!!! Mi pokusavamo zatrudniti treci ciklus. Trebam dobiti ( u stvari ne dobiti) za 5 dana i ne mogu docekati da produ.
Od svega mi najvise ide na zivce to cekanje
Vidim da je netko spomenuo da pije caj od listova maline, da li ga je dobro piti i u ranoj trudnoci? Ja sam ga prestala piti nakon ovulacije jer nisam bila sigurna.
Nadam se da ce uskoro biti puno trudnica ovdje 😊
I ja se nadam da cemo uskoro sve postati TRUDNICE!!!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji