Nena, zao mi je i potpuno te razumijem...
Ja sam ovaj ciklus počela piti čaj od lista maline i pokazalo se odlično za ovulaciju, takvu još nisam imala! :) e, sad, ja li urodilo plodom, još ćemo vidjeti... Uf, prokleto iščekivanje, ali nakon ovog, ako ne upali, idemo na pretrage, ne čekam ništa više...
Sretno svima!
Caoo curke...
Evo da vam se javim mozda nekoj pomognem...
Inace sam iz Bjelovara ali sam se udala pa sada zivim u Austriji.
Moji susjedi u Bjelovaru bave se cajevima i ja sam zbog nekih drugih stvari otisla kod njih i zena mi je dala tri vrste caja da pijem i medu tim je i zenski caj..
Svaki dan litru te mjesavine.
Malo sam googlala i vidim po drugim forumima da zene pisu kako su od toga caja ostale trudne.
Susjeda mi je rekla da su u Šibeniku od toga caja imali 6beba.
E sada dali je to moguce ili nije neznam ja evo vec pijem tjedna pa cemo vidjeti.
Nije ugodan za piti ali samo dok se tijelo nenavikne na to.. poslije je kao sok.. hehe
Eto ako nekome to nesto znaci mogu vam preporuciti nemoze sigurno naskoditi..
Ja cu vidjeti mozda se i moja beba napokon meni primi vec jednom.. hehe
Bok svima!!! Mi pokusavamo zatrudniti treci ciklus. Trebam dobiti ( u stvari ne dobiti) za 5 dana i ne mogu docekati da produ.
Od svega mi najvise ide na zivce to cekanje
Vidim da je netko spomenuo da pije caj od listova maline, da li ga je dobro piti i u ranoj trudnoci? Ja sam ga prestala piti nakon ovulacije jer nisam bila sigurna.
Nadam se da ce uskoro biti puno trudnica ovdje 😊
Bok svima!!! Mi pokusavamo zatrudniti treci ciklus. Trebam dobiti ( u stvari ne dobiti) za 5 dana i ne mogu docekati da produ.
Od svega mi najvise ide na zivce to cekanje
Vidim da je netko spomenuo da pije caj od listova maline, da li ga je dobro piti i u ranoj trudnoci? Ja sam ga prestala piti nakon ovulacije jer nisam bila sigurna.
Nadam se da ce uskoro biti puno trudnica ovdje 😊
I ja se nadam da cemo uskoro sve postati TRUDNICE!!!!!
Cure,
Budite oprezne s cajevima nakon O.
Vrkuta se smije navodno a za ostale.nisam sigurna.
Neki cajevi mogu izazvati pobacaj.
Marulja nikako !
Za caj lista maline cula sam da ga cure piju kad vec prijedju termin pa da brze izazove porod.
Provjerite ipak za svaki slucaj.
Sretnooooo svima
Cure,
Budite oprezne s cajevima nakon O.
Vrkuta se smije navodno a za ostale.nisam sigurna.
Neki cajevi mogu izazvati pobacaj.
Marulja nikako !
Za caj lista maline cula sam da ga cure piju kad vec prijedju termin pa da brze izazove porod.
Provjerite ipak za svaki slucaj.
Sretnooooo svima
To sam i ja cula za caj lista maline. Zato i pitam da li netko ima vise iskustva s tim. Znaci izgleda da je istina...
Bok curke evo meni je pms gotov sad se bacam dalje u akciju a muz ce otici na spermiogram cisto da i to provjerimo,pa cemo vidit sta ce bit a sad idemo dalje u akciju bez obzira na sve javljajte sta je sa vama🤗❤
Bok curke evo meni je pms gotov sad se bacam dalje u akciju a muz ce otici na spermiogram cisto da i to provjerimo,pa cemo vidit sta ce bit a sad idemo dalje u akciju bez obzira na sve javljajte sta je sa vama🤗❤
Bok! Nakon koliko vremena pokusaja se preporucuje ici na spermiogram? Mi jos nismo u fazi da bi isli ali ako se nista ne dogodi u iducih par mjeseci, vjerojatno cemo razmisljati o tome.
To sam i ja htjela pitati za čaj od lista maline jer znam da se pije netom prije poroda i nakon valjda za jačanje maternice tako da ne vjerujem da je štetan, ali sam ga prestala piti redovito nakon ovulacije za svaki slučaj. Imam jedno pitanje vezano za ovulaciju. Meni nakon plodne sluzi nekad M dođe nakon 15, nekad nakon 16, 18, 20 dana. Sad mi to uopće nije jasno i ne razumijem kad mi je onda ovulacija i kako se to može šetati i do 20 dana.. Čemu onda ta sluz koja traje jedan dan (ako ne i kraće, tko će ga znati )? Ne bi li trebala dobiti nakon 14 dana od ovulacije? Bože, već godinu dana to sve proucavam i onda shvatim da ja nemam pojma! :)
Bubi,
Trebala bi dobiti tocno 14 dana nakon O, ali vjerovatno ti O nije bas taj dan kad ti je prisutna plodna sluz,.nego mozda dan nakon. Skoro uvijek ta luteinska faza traje 14 dana a prva faza zna varirati ali mislim da je to sve ok i da dodje za 16 dana.
Ovisi kako kod koga.
Najbolje da pratis trakicama.
Sortiraj odgovore
Najstariji