Pa nisam imala nikakvh simptoma slučajno su mi na sistematskom nasli kvrzicu koju sam odmah punktirala jos 2013 nista opasno. Uredno ju kontroliram svake godine. Prolaktin mi je bio povišen kad sam vadila spolne hormone, završila kod endokrinologa i saznam da je tsh visok za trudnocu dobila tablete i ici cu na kontrolu sam za 2tj pa cu vidjet
Pozdrav svima, pisala sam na drugu temu ali evo i vamo.
Moj m i ja pokušavamo vec godinu dana i nikako da ugledamo taj plusic. Bila sam na pregledu ima malo manje od mjesec dana kad mi je ginekolog rekao da imam mikrocisticne jajnike i da ce malo otežano ici, ali sad mi kasni vec 2.tjedna i napokon se usudim napraviti jutros test,pa neznam da li umišljam od tolike želje ili se stvarno nadzire mali plusic? Hvala svima 😊😊
Mina,
Moras svakako provjeriti zasto ti ciklusi traju tako kratko jer mislim da ni ne moze doci do T radi prekratkih ciklusa.
Sretnooo
Vadila sam nalaze svi su dobri, nedavno sam izgubila na kilazi pa kaze dr da je moguce zbog toga. Ili je stres 😐 tako mi je bilo pred svadbu, al poslije sam ostala trudna. Nadam se da ce duphaston pomoci.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Moj m i ja pokušavamo vec godinu dana i nikako da ugledamo taj plusic. Bila sam na pregledu ima malo manje od mjesec dana kad mi je ginekolog rekao da imam mikrocisticne jajnike i da ce malo otežano ici, ali sad mi kasni vec 2.tjedna i napokon se usudim napraviti jutros test,pa neznam da li umišljam od tolike želje ili se stvarno nadzire mali plusic? Hvala svima 😊😊
Pricekaj 2 dana pa ponovi.. meni je tak bilo kod biokemijske 😏
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Malena11 ako ti kasni 2 tjedna možda bi se trebao bolje vidjeti. Kad ti je bila ovulacija jel znaš? Mislim ja nemam iskustva sa pozitivnim testom za trudnoću ali onako logički moje mišljenje. U svakom slučaju nadam se da je pozitivan ako ne da će brzo biti.
Cure imam pitanje jel koja od vas nema simptom bolnih grudi. Ja već par mjeseci pa mogu reći 6 mj nemam bolne grudi prije M, onako baš su nikakve a prije su mi se uvijek povećale i osjetim ih naravno. Danas mi je 25dc i 13dpo očekujem ju sutra jer mi je ovulacija bila ranije ovaj mjesec i bole me samo sa strane kad se dirnem. Nemam pojma jel to ima kakve veze sa prolaktinom a opet u ovih 6 mjeseci je baš bio jako visok a sad je normalan
Ja mislim da je to, to.Upravo ono što očekuješ. Odi ti samo kod doktora, pa će te vjerojatno slati na vađenje krvi.
Čestitam.
Draga melena ja sam danas radila taj test evo ima par sati rezultat je bio skoro pa isti vidi se blaga linija cak i malo jaca nego tvoja i odma sam ga bacila jer pretpostavljam da je to negativno???cure recite nam😊🤔
Evo da se javim, nisam mogla čekati do sljedećeg tjedna pa sam se jutros uputila u ginekologa. Nazalost trudnoće nema, vjerojatno mi je ovulacija preskočila ovaj mjesec zbog mikrocisticnih jajnika, pa me je poslao na vadjenje spolnih hormona i hormona štitnjače pa da vidimo sto dalje 😕 Nadam se da cemo i mi ubrzo ugledati svoj mali plusic koji toliko zelimo 🤗
Rir i Malena,
Po mom iskustvu, svaki pozitivan test znaci T.
E sad, mogu ce sa je bila ili je biokemijska kod tebe Malena.
Makar, Clearblue test je curama znao pokazati lazno pozitivne rezultate, pisale su cure.o tome i osobno smatram da je bolje koristiti trakice, gdje ti se pokazu dvije crtice, i s tim ne mozes fulati.
Riri, ako se tebi pojavila crta, najbolje da izvadis betu !
Riri,
U biti, napravi neki drugi test ! Npr.gravignost mini. On je jako pouzdan !
Sortiraj odgovore
Najstariji