Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    12. Lipanj 2017. 10:41

Evo opet nekakav val minusa, i ja sam dobila u petak kao što sam i očekivala imala sam ovulaciju 12dc i dobila točno nakon 14 dana. Odnos smo imali samo 11dc i 13dc i ovaj put isto nije upalilo. Ono ne znam više kako koliko baš sam sve pokušala i svaki dan i 2 puta u danu kad je ovulacija, i svaki drugi dan i samo 1 u plodnim danima prije ovulacije i odmah nakon ovulacije i baš ne ide... stvarno mi dođe da odustanem.
    Mono sretno navali na ciklu i ananas 
    Zbunjena prije propuhivanja (bar sam ja morala) napraviti briseve, ali to ti je ok (spolni hormoni i hormoni štitnjače) možda da sam se i ja prije pozabavila štitnjačom možda bi već bila trudna ali to je sve veliko MOŽDA 

m.girl6
    12. Lipanj 2017. 11:45

Nema odustajanja curke, samo dalje u borbu, pa ostvarit ćemo mi trudnoću kad tad. Ima za to rješenja 
    A možda za nekoga i ljeto učini svoje. :))
    Bili danas kod Ulle, naravno da nije jedan bris u redu, za koji je moja gin rekla da je sve dobro. Ovo ostalo sve ok, osim muževog sp i moje anovulacije. Moramo vaditi urin jedan i drugi da izuzemo bakterije pa ćemo vidjeti za dalje. I kad muž popije ove vitamine mora piti 90 dana profertil. Razočarana sam sa svojom socijalnom gin jer nas zavlači dobrih 6 mjeseci. Mogla je odmah reći da nešto ne valja sa jednim brisom. Bez komentara.. 
    Rekla je U da imamo puno posla, ali da nemamo kaj čekati jer nećemo imati dijete sa 100 godina niti ćemo čekati do Božića. Tako da priča čekaj godinu dana, mi ne drži vodu. Zato curke, ukoliko se T ne desi u prvih 6. mj odmah krenite dalje po pretragama sebe i muža ili dečka, nemojte da vas socijalni ginekolozi zavlaće bez veze!!! 
    barbara29, ipak bi trebala tvoju pomoć ukoliko je moguće... rekla si da su kod vas u njemačkoj tablete profertil dosta jeftinije. Zamolila bih te ako je ikako moguće da ih ti gore kod sebe kupiš i pošalješ meni u HR, a ja ti uplatim novce na tekući ili devizni? Nez koje su procedure sa slanjem paketa.. jer muž ima još do kraja mjeseca ove sve vitamine, pa nek pređe na taj profertil koji je dr. preporučila. 
    Unaprijed ti se zahvaljujem

Noa 💙

baarbaraa29
    12. Lipanj 2017. 12:44

Moze. Ajde evo ti moj mail pa se javi da se dogovorimo.
    rehbarbara@gmail.com

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mono1111
    13. Lipanj 2017. 09:19

Zbunjena,
    Mislim da je to ok za pocetak.
    Ne bi bilo lose napraviti briseve i papu. Da si mirna s tim takodjer.

Nena,
    Jojj, bas mi je zao ! A zasto ne odete na mpo odmah?? Mislim ipak dvije godine planirate i svakako mislim da je vrijeme.
    Zelim svu srecu.

Riri,
    Nadam se da ce uskoro doci pravi plus.
    Samo da napisem da ne bas tako rijetko Cleablue zna pokazati lazno pozitivne rezultate, osobno mislim da je bolje koristiti neki drugi.

Mgirl 

• Zbunjena30
    13. Lipanj 2017. 10:23

nena27

Evo opet nekakav val minusa, i ja sam dobila u petak kao što sam i očekivala imala sam ovulaciju 12dc i dobila točno nakon 14 dana. Odnos smo imali samo 11dc i 13dc i ovaj put isto nije upalilo. Ono ne znam više kako koliko baš sam sve pokušala i svaki dan i 2 puta u danu kad je ovulacija, i svaki drugi dan i samo 1 u plodnim danima prije ovulacije i odmah nakon ovulacije i baš ne ide… stvarno mi dođe da odustanem.
    Mono sretno navali na ciklu i ananas
    Zbunjena prije propuhivanja (bar sam ja morala) napraviti briseve, ali to ti je ok (spolni hormoni i hormoni štitnjače) možda da sam se i ja prije pozabavila štitnjačom možda bi već bila trudna ali to je sve veliko MOŽDA

Napravila sam briseve i bilo sve u redu, al prije 5mj pa sad neznam hoce li to vrijedit ili cu morat ici ponovno. 

• M.lady
    13. Lipanj 2017. 10:23

Curke imam jedno pitanje, naime sinoc sam imala spolni odnos i jutros na gacicama vidim nekakav smedkasto roskasti iscjdak. Sad jucer mi je bio 12 dc, pa nevjerujem da je implatacijsko krvarenje. Jeli se kome desavalo ovo? 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Zbunjena30
    13. Lipanj 2017. 10:25

mono1111

Zbunjena,
    Mislim da je to ok za pocetak.
    Ne bi bilo lose napraviti briseve i papu. Da si mirna s tim takodjer.

Nena,
    Jojj, bas mi je zao ! A zasto ne odete na mpo odmah?? Mislim ipak dvije godine planirate i svakako mislim da je vrijeme.
    Zelim svu srecu.

Riri,
    Nadam se da ce uskoro doci pravi plus.
    Samo da napisem da ne bas tako rijetko Cleablue zna pokazati lazno pozitivne rezultate, osobno mislim da je bolje koristiti neki drugi.

Mgirl

I briseve i papu sam radila prije 5mj. Bilo sve u redu, samo da vrijede ti nalazi od prije 5mj. Nadam se da ce vrijediti da nemoram i za to opet letat vamo tamo. Al ako bude trebalo napravit cu opet.

mono1111
    13. Lipanj 2017. 11:48

Mlady,
    Vjerovatno ovulacijsko krvarenje, meni je daaaavnoo prije tako bilo par puta svega.
    To je normalno i dogadja se. Nije opasno.
    Implantacijsko nije nikako !

• M.lady
    13. Lipanj 2017. 12:33

mono1111

Mlady,
    Vjerovatno ovulacijsko krvarenje, meni je daaaavnoo prije tako bilo par puta svega.
    To je normalno i dogadja se. Nije opasno.
    Implantacijsko nije nikako !

Draga hvala ti, bas sam se prepala da mi nije kakva kapilara il nes puklo.

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• penimeni
    15. Lipanj 2017. 16:26

veliki pozdrav svim trudilicama evo jos jedne. nama je ovo cetvrti mjesec iscekiuanja plusica. za dva dana treba ne doci vjestica, no imam previse energije u sebi da bih posumnjala da je urodilo plodom. i nekako sam predobro raspolozena cak i za pms. saljem vam svima vibre za plusice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.