Hmm..sada nisam pametna sta napraviti..rekao je da ako ne pomogne duphaston da idemo sa klomifenom..pa sad piti cu kako je rekao pa sta bude bude..suza vrijeme stvarno leti..kao da je bilo jucer kad si rekla za plusic :)
Mono kako si ti?

Bubi,
Evo…napokon u srijedu idem na punkciju !!!! Napokon ! Imam navodno puno folikula, nadam se da ce od svih tih se naci jedan ili dva dobra i kvalitetna embrija !!!kako si ti???
Elvira,
Navodno se Duphastone ne bi trebao koristiti prije O…ali kako kod koga, vidis Suzi nije, a nekome moze to omesti O.
Suza, kako si ti??'Vec 13 tt????
U srijedu??? :) :) Super!! Naći će se, nego što! Baš sam sretna zbog tebe, vjerujem da će sve biti dobro... Onda se čeka nekoliko dana, jelda? Pa ćemo taman zajedno odbrojavati... :)
pozdrav svima,
klokanicu pratim vec godinama, a sad sam se tek registrirala jer zelimo jos jednu bebu. imamo vec curicu od dvije godine i zapravo od kad se rodila razmisljamo o jos jednoj bebi ali uvijek nesto "iskrsne" i vjecito nesto cekamo. sad smo odlucili da ne cekamo vise nista osim plusica na testu :)
vjesticu ocekujem ovih dana, a također sam 28.06. narucena kod gin., pa cemo vidjeti sto ce doci prije :D

Mono tek sad vidim da si napisala..drzim fige sutra i sretno :)) onda zajedno odbrojavamo 10 ili 14 dana koliko treba :))
Jane sretno i tebi :)) da cim prije vidis plusic

Mono sretno sutra!!!! Drzim fige da sve bude u naaajboljem redu😘😘😘😘😘

💗Baby E💗
Mono draga.. drzim ti fige.. samo hrabro.. 😚😚
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure,
Hvalaaa vam !
Znaci nakon te punkcije 5.dan vracaju embrij u maternicu ali postoji velika mogucnost da meni ni nece vratiti ovaj mjesec jer mi je tanki endometrij odjednom.
Ali ja se nadam da ce se u ovih 5 dana zadebljati.
Embrije koje ne vrate zalede.
Tako da nisam tocno sigurna hocu li i ja bas ovaj mjesec odbrojavati s vama.
Sretnooo cure !

draga mono1111, ja nisam upucena u situaciju ali takodjer ti zelim svu srecu :)

Jel se kome dogodilo da mu je muka za vrijeme plodnih dana, jer ni sa cim drugim to ne mogu povezati!
Na netu spominju samo prije M, a meni je danas tek 13dc!
Znaci od pon.ujutro do sada mi je stalno muka!! Ujutro kao ne, ali eo sad pocinje, preko dana malo manje, a onda navecer najgorje! I to u nekim intervalima tipa 2 min.sam gladna, pa mi 2 stoji sve u grlu da mislim da cu povracat pa se smiri... Slabo i jedem.
Ne umisljam si trudnocu jer sam proslu imala normalno. Je oskudno, ali kod mene je to normalno.
Jel imala koja tako sta, jel moguce da je zbog plodnih dana??
S cim da smirim jer me izludjuje! Sve tab.koje imam su mi za bolove! Neka alternativa?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
baarbaraa29
možda M nije bila M :)
meni je tako muka bilo u prvoj trudnoci, bas isto, dok jos nisam znala da sam trudna sam mislila da mi samo smeta miris (da ne kazem smrad) salama jer sam radila u marketu.
ali ne znam, mozda stvarno moze biti od plodnih dana. ja iskreno ne znam jer nisam nikad gledala kada ce mi biti plodni dani da bi radili na bebi, imali smo tu srecu da smo ostali trudni nakon 2 ciklusa.. nadam se da ce tako biti i sada, a curama ovdje zelim + sto prije :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji