Malena11 ako ti kasni 2 tjedna možda bi se trebao bolje vidjeti. Kad ti je bila ovulacija jel znaš? Mislim ja nemam iskustva sa pozitivnim testom za trudnoću ali onako logički moje mišljenje. U svakom slučaju nadam se da je pozitivan ako ne da će brzo biti.
Cure imam pitanje jel koja od vas nema simptom bolnih grudi. Ja već par mjeseci pa mogu reći 6 mj nemam bolne grudi prije M, onako baš su nikakve a prije su mi se uvijek povećale i osjetim ih naravno. Danas mi je 25dc i 13dpo očekujem ju sutra jer mi je ovulacija bila ranije ovaj mjesec i bole me samo sa strane kad se dirnem. Nemam pojma jel to ima kakve veze sa prolaktinom a opet u ovih 6 mjeseci je baš bio jako visok a sad je normalan

Pozdrav svima, pisala sam na drugu temu ali evo i vamo.
Moj m i ja pokušavamo vec godinu dana i nikako da ugledamo taj plusic. Bila sam na pregledu ima malo manje od mjesec dana kad mi je ginekolog rekao da imam mikrocisticne jajnike i da ce malo otežano ici, ali sad mi kasni vec 2.tjedna i napokon se usudim napraviti jutros test,pa neznam da li umišljam od tolike želje ili se stvarno nadzire mali plusic? Hvala svima 😊😊
Ja mislim da je to, to.Upravo ono što očekuješ. Odi ti samo kod doktora, pa će te vjerojatno slati na vađenje krvi.
Čestitam.

Pozdrav svima, pisala sam na drugu temu ali evo i vamo.
Moj m i ja pokušavamo vec godinu dana i nikako da ugledamo taj plusic. Bila sam na pregledu ima malo manje od mjesec dana kad mi je ginekolog rekao da imam mikrocisticne jajnike i da ce malo otežano ici, ali sad mi kasni vec 2.tjedna i napokon se usudim napraviti jutros test,pa neznam da li umišljam od tolike želje ili se stvarno nadzire mali plusic? Hvala svima 😊😊
Draga melena ja sam danas radila taj test evo ima par sati rezultat je bio skoro pa isti vidi se blaga linija cak i malo jaca nego tvoja i odma sam ga bacila jer pretpostavljam da je to negativno???cure recite nam😊🤔
Evo da se javim, nisam mogla čekati do sljedećeg tjedna pa sam se jutros uputila u ginekologa. Nazalost trudnoće nema, vjerojatno mi je ovulacija preskočila ovaj mjesec zbog mikrocisticnih jajnika, pa me je poslao na vadjenje spolnih hormona i hormona štitnjače pa da vidimo sto dalje 😕 Nadam se da cemo i mi ubrzo ugledati svoj mali plusic koji toliko zelimo 🤗
Rir i Malena,
Po mom iskustvu, svaki pozitivan test znaci T.
E sad, mogu ce sa je bila ili je biokemijska kod tebe Malena.
Makar, Clearblue test je curama znao pokazati lazno pozitivne rezultate, pisale su cure.o tome i osobno smatram da je bolje koristiti trakice, gdje ti se pokazu dvije crtice, i s tim ne mozes fulati.
Riri, ako se tebi pojavila crta, najbolje da izvadis betu !

Riri,
U biti, napravi neki drugi test ! Npr.gravignost mini. On je jako pouzdan !

Kod mene je kasnila m pa je bio tak svijetli test. Sto je znacilo biokemijsku... riri ako m jos nije trebala doc onda se mozda zato slabije vidi kao sto mono kaze najbolje s nekim dr testom . Sretno 😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure sta je to biokekemijska?? Necu nista dalje radit ako ne dobijem za par dana tek ću onda ponoviti😘😘javit cu rezultat hvala cure
Biokemijske trudnoće su trudnoće koje završe vrlo rano, i prije nego što ih je moguće uočiti na ultrazvuku (najranije oko pet tjedana od prvog dana posljednje menstruacije). Smatra se da biokemijske trudnoće nastanu kada zametak odumre odmah nakon stvaranja, a prije usađivanja u maternicu. Vrlo su česte, gotovo 50 do 60 posto svih trudnoća završava kao biokemijska trudnoca. Evo malo copy paste al da ne duljim. Ugl to su toliko male trudnoce da zavrse prije nego sto ih mozes i prepoznat. Najcesce jedva vidljive. Tak da to zavrsi prakticki kao obicna menstruacija kad se iscisti. Mozes znat po jako blijedom pozitivnom testu il iz vadenja bete.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Riri,
Ma uopce ne mora znaciti da je biokemijska, to je moje misljenje.
Meni je test bio jedva vidljiv i to nakon kasnjenja.
Ovisno o koncentraciji bete u urinu,.o tome kad je bila O i sl.
Koliko sam skuzila, radila si test prije ocekivane M ili ??
Napravi drugi test, bilo koji.
Najbolje bi ti bilo izvaditi betu, ona je najpouzdaniji pokazatelj.
Kao sto je napisala wannababysomuch, tesko je ovako rano znati samo po testu da li je biokemijska, normalna ili kakva vec, ali nemoj odmah negativno razmisljati.
Ponovi test ! Sretno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji