Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    09. Lipanj 2017. 21:27

Kod mene je kasnila m pa je bio tak svijetli test. Sto je znacilo biokemijsku... riri ako m jos nije trebala doc onda se mozda zato slabije vidi kao sto mono kaze najbolje s nekim dr testom . Sretno 😘

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• riri5
    09. Lipanj 2017. 22:50

Cure sta je to biokekemijska?? Necu nista dalje radit ako ne dobijem za par dana tek ću onda ponoviti😘😘javit cu rezultat hvala cure

wannababysomuch
    10. Lipanj 2017. 00:37

Biokemijske trudnoće su trudnoće koje završe vrlo rano, i prije nego što ih je moguće uočiti na ultrazvuku (najranije oko pet tjedana od prvog dana posljednje menstruacije). Smatra se da biokemijske trudnoće nastanu kada zametak odumre odmah nakon stvaranja, a prije usađivanja u maternicu. Vrlo su česte, gotovo 50 do 60 posto svih trudnoća završava kao biokemijska trudnoca. Evo malo copy paste al da ne duljim. Ugl to su toliko male trudnoce da zavrse prije nego sto ih mozes i prepoznat. Najcesce jedva vidljive. Tak da to zavrsi prakticki kao obicna menstruacija kad se iscisti. Mozes znat po jako blijedom pozitivnom  testu il iz vadenja bete.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    10. Lipanj 2017. 07:05

Riri,
    Ma uopce ne mora znaciti da je biokemijska, to je moje misljenje.
    Meni je test bio jedva vidljiv i to nakon kasnjenja.
    Ovisno o koncentraciji bete u urinu,.o tome kad je bila O i sl.
    Koliko sam skuzila, radila si test prije ocekivane M ili ??
    Napravi drugi test, bilo koji.
    Najbolje bi ti bilo izvaditi betu, ona je najpouzdaniji pokazatelj.
    Kao sto je napisala wannababysomuch, tesko je ovako rano znati samo po testu da li je biokemijska, normalna ili kakva vec, ali nemoj odmah negativno razmisljati.
    Ponovi test ! Sretno

bejb23
    10. Lipanj 2017. 12:05

Drage moje, nisam vas uspjela sve pohvatati jer sam u guzvi tako da ni ne stignem citati ali nadam se da cu uskoro uhvatiti vremena :)
    Uglavnom. Moja je stigla i to 3 dana ranije. Razocarana jesam ali idemo daalje :) 
    Riri, drzim palceve da je plusic :) 
    Mono kako si mi ti?
    Mlady, Elvira, sta ima kod vas? :)

💗Baby E💗

• Elviramagistic
    10. Lipanj 2017. 14:27

Meni dosla tocna kao sat :( progesteron mi je uzasno nizak pa cu vidjeti sto sad s tim..

mono1111
    10. Lipanj 2017. 14:29

bejb23

Drage moje, nisam vas uspjela sve pohvatati jer sam u guzvi tako da ni ne stignem citati ali nadam se da cu uskoro uhvatiti vremena :)
    Uglavnom. Moja je stigla i to 3 dana ranije. Razocarana jesam ali idemo daalje :)
    Riri, drzim palceve da je plusic :)
    Mono kako si mi ti?
    Mlady, Elvira, sta ima kod vas? :)

Hey Bejb,
    A evo, krenula sam u postupak, to sam bila napisala mislim.
    Sad koristim te lijekove i dns sam bila.na uzv prvom i imam 10 folikula, doduse svi su razlicite velicine pa jos nisam otkrila sto s onima koji ne dosegnu svoju velicinu u vrijeme punkcije.
    U pon opet idem na uzv, do daljnjega...pa cu vidjeti sto ce mi reci.
    Endo mi isto nije optimalan, ali mi je tek 6 dc pa se nadam da ce se on zadebljati do tada.
    Sretnoooo tebiii !!!

• riri5
    11. Lipanj 2017. 09:46

Drage moje evo dobila sam jučer menstr tako da ni od mene nista al idemo dalje muz ce ipak otici na spermiogram pa cemo vidjeti,ipak nezelim cekati godinu dana da nesto provjerim,ali trudit ćemo se i dalje nema druge 😘nadam se da cemo sve ovo ljeto ostati trudne🤗😍😘😘😘

• danijela93
    11. Lipanj 2017. 21:39

riri5

Drage moje evo dobila sam jučer menstr tako da ni od mene nista al idemo dalje muz ce ipak otici na spermiogram pa cemo vidjeti,ipak nezelim cekati godinu dana da nesto provjerim,ali trudit ćemo se i dalje nema druge 😘nadam se da cemo sve ovo ljeto ostati trudne🤗😍😘😘😘

I ja se nadam da cemo sve ostati trudne ovo ljeto :)))

• Zbunjena30
    11. Lipanj 2017. 22:08

Vidm da nas je puno opet krenulo u neke akcije po doktorima, pa evo da se i ja malo javim. Ja sam se narucila kod gin za koji dan pa cu trazit upitnicu za spolne hormone i hormone stitnjace, a mislim da cu ga odmah pitati za propuhivanje jajnika.....  neznam bil jos neke preglede trazila ili je to ok za pocetak? Sta kazete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.