Nakon šest mjeseci pokusavanja mi cemo ipak otici iako oni kazu godina dana ali nezelim toliko cekati,tako da idemo
Da, O je najbolje pratiti trakicama. Bubi, kako si ju pratila do sada? Ja ju nisam uspjela pratiti po plodnoj sluzi i po bazalnoj temp.
Zdravo zene nisam odavno pisala:) ....cekam mens.trebala bi 25 tako je prosli put bila sa kasnjenjem od 5 dana..ja se nadam da nece doci...jer me grudi bole evo vec7 dana....ipak me ubi to cekanje.Pa sam htjela da v idim da li vi ista znate ili je neka imala iskustva sa sodom bikarbonom kao moze potvrditi trudnoci i prije testa ...pa reko da probam...Sta vi mislite?...LP :*
Zdravo zene nisam odavno pisala:) ….cekam mens.trebala bi 25 tako je prosli put bila sa kasnjenjem od 5 dana..ja se nadam da nece doci…jer me grudi bole evo vec7 dana….ipak me ubi to cekanje.Pa sam htjela da v idim da li vi ista znate ili je neka imala iskustva sa sodom bikarbonom kao moze potvrditi trudnoci i prije testa …pa reko da probam…Sta vi mislite?…LP :*
Sumnjam, tj.ne znam za takve metode.
Beta hcg iz krvi je najpouzdaniji pokazatelj pa eventualno to mozes izvaditi.
Mislim mozes probati i te " prirodne " testove ali ne znaci da ce tocno pokazati bilo da je T u pitanju a bilo da nije.
Sretno !
Ma znam da nije to bas pouzdano ali hajde reko da nije koja isprobala...Svacim se zene sluze hehhe...cekat cu pa vidjetcemo sta ce se desiti .Hvala ;)
Zdravo zene nisam odavno pisala:) ….cekam mens.trebala bi 25 tako je prosli put bila sa kasnjenjem od 5 dana..ja se nadam da nece doci…jer me grudi bole evo vec7 dana….ipak me ubi to cekanje.Pa sam htjela da v idim da li vi ista znate ili je neka imala iskustva sa sodom bikarbonom kao moze potvrditi trudnoci i prije testa …pa reko da probam…Sta vi mislite?…LP :*
Pozdravv..
Kako mislis sa sodom bikarbonom???? Prvi put cujem.
:)
Nesto sam citala na netu,a prvo sam to citala na jednoj stranici ,pa sam ja onda potrazila da vidim sta je to.Ukucajte i vi nije na odmet procitati hehehhe )
Leola, ja sam do nedavno rijetko primjecivala plodnu sluz i onda sam shvatila da je to zato što pijem jako malo vode, ali baš jako malo što općenito nije zdravo pa kad sam povećala unos tekućine i pogotovo ovaj ciklus kad sam pila čaj od lista maline, baš ju lijepo uocim. :) prije sam koristila trakice, ali nisam nego jednom uspjela detektirati ovulaciju i to me izludivalo pa sam prestala, ali mislim da ću opet krenuti s tim jer me živo zanima zašto mi je ovulacija svaki put na drugačiji dan od plodne sluzi... Ovaj put smo pokrili 2 dana prije sluzi, taj dan i 2 dana poslije pa ćemo vidjeti jer to ne znači da se nešto ulovio. Grudi me bole ima već par dana, a ne očekujem ju za 10 dana i po tome znam da je prošla ovulacija... Koliko se vi Leola trudite?
Mono, kako je kod tebe draga? Šaljem ti jedan virtualni zagrljaj!
Leola, sad vidim da se trudite treći ciklus, kasno palim! Nadam se da nećeš dobiti sutra ni idućih puno mjeseci! Sretno! :)
Dal netko ima iskustva sa duphastonom..preporucio mi je lijecnik zbog niskog progesterona da pijem ovaj ciklus od 16 dc 10 dana po 2 tablete..ali posto ja imam kasnije ovulaciju dal ce to smetati i prekinuti ovulaciju?
Sortiraj odgovore
Najstariji