Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    06. Lipanj 2017. 19:29

Pozdrav, drage moja. Već dugo čitam forume, pa evo da se i pridruzim, da zajedno prolazimo kroz sve ovo. Ja sam nažalost prosle godine izgubila trudnocu u 8 tj. Neko ce reci pa sta malo je bilo, al kad cujes srce svog anđela znas da je bilo veliko. Od tad pokusavamo i nista 😞 zadnjih par mj su mi ciklusi po 17,18 dana pa ne znam ni jel imam O. Dobila sam duphaston, pa se nadam uskoro + jer je zeljaaa ogromna 😍 ispricavam se na dugom postu, al lakse je s nekim koji isto prolazi. 

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    06. Lipanj 2017. 22:39

Mina,
    Moras svakako provjeriti zasto ti ciklusi traju tako kratko jer mislim da ni ne moze doci do T radi prekratkih ciklusa.
    Sretnooo

m.girl6
    07. Lipanj 2017. 08:57

Ivona, pa čestitam, lijepo se plusići povećavaju! Baš mi je drago.
    Light, žao mi je kaj ipak nije plusić kod tebe, baš sam se ponadala, ali nemoj gubiti nadu.
    Mono, još jednom, držim ti najveće fige svijeta da uspije i sretna sam zbog tebe. Da napokon odeš tipkati na drugu temu, ako je itko zaslužio onda si to ti draga.. 

A ja curke idem kod Ulle sljedeći tjedan na pregled, rekla je da je najbolje 12-15 dan ciklusa da se sve vidi. Uzela sam uputnicu za humanu od svoje gin i naručila se jučer i naravno dobila termin ni manje ni više nego 18.9.  Baš suuuper, skoro 3 i pol mj. Znam da kreću godišnji i da je to zbog toga, ali taman mi više ni jedan nalaz ne bude vrijedio, jer bude stariji od 6 mjeseci. Kaže mi muž da ćemo krenuti privatno jer ovo će se otegnuti i do Božića, a sad je upravo godina dana kak smo krenuli sa planiranjem bebe. 
    A uostalom, vidjet ćemo kaj će i Ulla reći i kakav će biti nalaz drugog spermiograma.

Curke, držite se i nemojte klonuti. Osvanut će i nama naš plusić kad tad. 

Noa 💙

• Zbunjena30
    07. Lipanj 2017. 09:44

Bok cureee, evo i mene ponovno. Prvo cestitam svima na plusicima :-) . Kod mene jos nista, evo to je sad vec pola godine kako pokusavamo. Posto su svi nalazi uredni odlucila sam otic na propuhivanje jajnika. To mi nekako sljedece pada na pamet, vec se neko vrijeme dvoumim, i dalje mi to lezanje u bolnici nekako stvara neku nelagodu. Pitala bi ove cure koje su isle jel im pomoglo to?

baarbaraa29
    07. Lipanj 2017. 11:54

Zbunjena30

Bok cureee, evo i mene ponovno. Prvo cestitam svima na plusicima :-) . Kod mene jos nista, evo to je sad vec pola godine kako pokusavamo. Posto su svi nalazi uredni odlucila sam otic na propuhivanje jajnika. To mi nekako sljedece pada na pamet, vec se neko vrijeme dvoumim, i dalje mi to lezanje u bolnici nekako stvara neku nelagodu. Pitala bi ove cure koje su isle jel im pomoglo to?

O pa ti si bas nestrpljiva, ali nisam ni ja puno bolja, priznajem! 
    Mislim da je Nena zadnja ovdje radila propuhivanje pa ce ti se vjerojatno javit, ali obzirom da ipak tek (koliko god se cinilo puno, znam) pola god.radite na bebi i vec si napravila sve pretrage koje su k tome dobre mozda si ipak (usudit cu se reci - sretnica) jedna od onih kojoj samo prevelika fokusiranost na to sve predstavlja prepreku, pa mozda da se malo opustis pa ako nista ne bude u sljedecih par mj.krenes dalje. Znas ono ljeto, more, godisnji..🌞☉🍦
    Ali u svakom slucaju podrzavam da sve treba provjeriti!
    Ovo je bio samo dobronamjerni osvrt i sretno, naravno! 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

wannababysomuch
    07. Lipanj 2017. 12:35

Cao  cao.. dugo nisam tipkala. Oa kako ste trudilice. Cestitam na plusicima.  A onima koje jos rade na tom neka samo nastave.. doci ce i taj plus vrag ga odnio.. hehe
    Mono i vavica vidim da ste jos na ovoj temi.. eh drage moje 🙄😏 nas plusevi zaobilaze u sirokom luku. 😑 
    Iduci mj ce 2 god kak se trudimo moj dragi i ja.. al jos nista. Ja sam sad krenula malo po dr pa cemo vidjet kaj bude. Jos jedna stvar. Mislila sam da to bude nemoguce al cak je uspjesno toliko ne misliti na trudnocu i ne zamarat se. Ako nije uspjesno za + bar ke za psihu. Tak da cure moje. Samo opusteno u novi dan u novi mj. Drzite se 😘😘

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    07. Lipanj 2017. 13:03

Anitramm 
    Pa cestitam !! Curica ! Bas mi je drago ! Sigurna sam da ce sve biti ok !!! Javljajjjj !!!!

Mgirl,
    Saljem veliku pusuuuu !!!!!!!!!

Wannababysomuch,
    Kod kog si isla?? Ginekologa?

wannababysomuch
    07. Lipanj 2017. 13:11

Dap.. mada mislim da cu ic privatno jer je ova moja dr onako sam kao da sto prine oce rijesit sve polovicno kaze a kad ju nes pitam kaze a sve ce se vidjet kao kad budu brisevi gotovi da dodem onda. 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

nena27
    07. Lipanj 2017. 13:45

Zbunjena, ja sam prošla cijelu takoreći obradu neplodnosti i između ostalog i propuhivanje jajovoda. Pokušavamo već 2 godine više i ne brojim. Uglavnom što se tiče propuhivanja ja sam radila rendgensko. U bolnici sam bila 1 dan prijavila se u pola 8, u 11 sam kao imala postupak do tad su mi svašta dali da me pripreme i opuste, uglavnom boli i samo to umetanje svega dole a puštanje kontrasta pogotovo mislim da to ne bi ponovila sva sreća pa je kratko trajalo, meni je nalaz bio dobar i prohodni su mi jajovodi, pustili su me poslije 14h kući. Nakon postupka me nije bolilo jedino sutradan onako kao da sam napravila puno trbušnjaka pa imam laganu upalu. To sam radila u 2 mjesecu i još nikakav rezultat nemam. Jesi provjeravala štitnjaču tsh i prolaktin i to ti može biti smetnja ja sam na terapiji snižavanja tsh sad mi je pao sa 4,14 na 2,65 i prolaktin mi je pao sa 1298 na 209 

• Zbunjena30
    07. Lipanj 2017. 16:07

nena27

Zbunjena, ja sam prošla cijelu takoreći obradu neplodnosti i između ostalog i propuhivanje jajovoda. Pokušavamo već 2 godine više i ne brojim. Uglavnom što se tiče propuhivanja ja sam radila rendgensko. U bolnici sam bila 1 dan prijavila se u pola 8, u 11 sam kao imala postupak do tad su mi svašta dali da me pripreme i opuste, uglavnom boli i samo to umetanje svega dole a puštanje kontrasta pogotovo mislim da to ne bi ponovila sva sreća pa je kratko trajalo, meni je nalaz bio dobar i prohodni su mi jajovodi, pustili su me poslije 14h kući. Nakon postupka me nije bolilo jedino sutradan onako kao da sam napravila puno trbušnjaka pa imam laganu upalu. To sam radila u 2 mjesecu i još nikakav rezultat nemam. Jesi provjeravala štitnjaču tsh i prolaktin i to ti može biti smetnja ja sam na terapiji snižavanja tsh sad mi je pao sa 4,14 na 2,65 i prolaktin mi je pao sa 1298 na 209

Nisam provjeravala stitnjacu, otici cu i to rjesit. Reci mi jesi imala nekakve probleme odnosno simptome koji su ti upucivali na problem sa stitnjacom? Vadila sam i krv ponovno neki dan i jedino mi je zeljezo malo poviseno iako mi je uvijek prije bilo ili snizeno ili uredno. Od svih nalaza koje sam radila jedino to je izvan nekih dozvoljenih vrijednosti tj. meni je  36 a granica je 30. I to sad idem ponovno kontrolirat. S ginekoloske strane je sve u redu, papa, brisevi, ultrazvuk, ovulacija svaki mj i eto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.