Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    11. Svibanj 2017. 20:42

bejb23

riri5

Vusr necu uzimati nikakve cajeve ni kapi jer imam osjećaj da mi samo radr stetu,m lady bejb sta je sa vama😘😘

Evo meni je pri kraju menga pa jos malo krecemo u akciju. Sve u svemu, dobro sam. Drzim se. Ne dam se.
    Zao mi je sto si dobila, nadajmo se da je iduci mjesec dobitni

Evo moja m je zavrsila sad u akciju pa mozda se i posrici.  Ugl nema.odustajanja glavu gore i idemo u akciju sve tri 😗😗😗

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• riri5
    11. Svibanj 2017. 21:29

Tako je nema predaje ja sam bila na savjetovanju u doktora i kaže pa nes ti koliko se trudis to jr nista🤔samo se opustitr i cijeli ciklus svako drugi dan u akciju,tako sad cure moje i ja cekam da prode i udri😂😂nema predaje doci će i nas ➕ 😘😘😘😘

baarbaraa29
    11. Svibanj 2017. 21:57

riri5

Dragr moje evo i ja sam danas ipak dobila 😑😑😑😑al idemo dalje ovo nam je peti ciklus 💪💪 ja sam pila femisan a kapi i prestala pit jer su mi užasno produzili ciklus a čajeve sam isto pila pa neki ucinak nisam primjetila osim sto me manje bolilo a probat cu se kontaktirati sa proizvođačima kapi i vidjeti kako se to uzima i ima li smetnja ako se zeli ostat trudna

Riri, zao mi je, ja sam se bas uzdala u to da ces nam javit da si ugledala dvije crtice!
    Nego, sto se kapi tice - jesi imala jos kakvih "nuspojava" osim produzenih ciklusa? Ja sam oko 2 mj.pila Evine i spottibg prije M mi se sa uobicajenih cca.2 dana produzio na 5, a Femisan pijem tek tj.dana mozda, istina malo, ali me u ovim pmsu boli stomak! Ne strasno, ali obzirom da inace uopce nemam tih problema... Ma vise nisam pametna!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Elviramagistic
    12. Svibanj 2017. 12:53

M.lady bila sam kod njega sa nalazom i da..i sam je rekao da nemoguce da mi je niski nego da sam imala kasno ovulaciju(a zna da imam kasno o) i da sam pocekam ako mi dode menstruacija da slj.mj.idem 7 dana iza o na vadenje krvi ako ne dode da napravim test..jucer mi je trebala stici pa nije a posto mi je prosli mj.kasnila 8 dana i ovaj mj.sam imala jos kasniju ovulaciju moguce da ce i ovaj mj.kasniti

nena27
    12. Svibanj 2017. 20:57

Ja više uopće nemam bolnih grudi prije M  i to već par mjeseci neznam da to pripišem vrkuti evinim kapima sastav je isti ili agnus vixtus a i tog ima 10% u evinim meni su ciklusi 28 i trenutno više ne pijem ništa

• Anahi
    13. Svibanj 2017. 09:34

Zbunjena30

E sad je pitanje jel bolje piti taj caj i bez bolova imati poremecen ciklus, ili se kljukat tabletama i dobit skoro tocno u dan….. jos jedan ciklus cu odradit onaj recept od casne jer nekako mislim da se mozda zbog prijasnjih upala jajnika moram ocistit. A na kraju svega cu radit HSG pa sta bude…

Zbunjena30,

meni je od vrkute počela dolaziti 26-27 dan, a imala sam cikluse 29, no istinq da me manje boli.
    Probat cu to s purom.
    Ovaj mjesec i tako nista, cijeli tjedan sam bila na sluzbenom, a o je trebala biti ovaj tj 😐
    Valjda cemo iduci mjesec bar biti oboje u Hrvatskoj za vrijeme o

nena27
    14. Svibanj 2017. 21:28

Kod mene još ništa 28dc i 14dpo jutros radila test kineski što dobijem sa lh trakicama al je negativan, simptomi opet nikakvi

baarbaraa29
    14. Svibanj 2017. 21:40

Kakvi su ti ciklusi inace? Jel ovo vec mozda kasnjenje??
    E a danas na misi ministranti djelili ruze zenama koje su mame. Majcin dan, jel.
    Cure moje ja ne znam kako sam se suzdrzala da ne pocnem plakat!!
    Mislim da sam izdrzala samo zbog srama jer je s nama bila cijela obitelj od muzevog prijatelja!
    Kad sam poslje rekla mm kaze znam vidio sam. A nisam ni pogledala na njegovu stranu, ali to je valjda ono kad nekog znas 
    Skuzila sam da sam zapravo slabic, a ko zna sta nas jos ceka na tom putu!
    I da, na kraju sam i ja dobila cak dvije! Ostalo im viska! Hah!
    Prije 2god.mi nisam mogla ni zamisliti sta ce me evo izbacivat iz takta!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

sarajka
    15. Svibanj 2017. 01:04

Drage moje, evo i mene... Prosli mjesec nismo nista pokusavali zbog hsg koji sam radila, a sad sam trenutno na sredini ciklusa i koristila sam maybe baby koji me bas zbunjuje... Prije dva dana probudila me je bol u lijevom jajniku, to je bio 14 dc. Toliko me je bolilo da sam popila Paracetamol. I nakon sat vremena bol je prestala i vise se nije javljala. Provjerila sam na maybe baby i slika mi je bila malo cudna, nazirala se paprat jako sitna, ali nije licila na onu sliku koja je prilozena u uputstvu...I veceras, rekoh, hajde da vidim sta ce bas pokazati, kad ono slika paprati, ista kao na uputstvu! Te mi, brze-bolje u akciju! 😄 Mada, bila sam ubjedjena da mi je O. bila 14 dan, tad kad me je bolio jajnik, a po ovome ispade da je danas...Nadam se da ce biti rezultata, a u isto vrijeme sam skepticna...😳  Je li neko od vas koristio ovaj maybe baby, i kakva su iskustva? 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

nena27
    15. Svibanj 2017. 07:42

Barbara pa ciklusi su inače 28 iako su dok sam pila klomifene bili produženi na 30, 31 sad nisam na ničemu pa računam da je 28 to a nekad sam znala dobiti i 26,27 ali sad sam točna dosta. Ne znam što da mislim imam laganu bol u stomaku a vidjet ću mislim da stiže. Baš sam pala u depresiju evo već razmišljam reći mužu kad dobijem da odustajem previše sam opterećena s tim i želim biti od onih e prestala sam razmišljati o tome i ostala sam trudna. Još nisam našla recept kako da prestanem razmišljati o tome i prepustiti se.
    Sarajka ja nisam koristila i ovaj sam ciklus skužila da mi ne vrijedi ni bazalna ni trakice kad već znam kad će mi biti ovualcija ciklusi su mi dosta točni i nema tu nekih odstupanja tako da mislim da i od toga odustajem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI