Kod mene još ništa 28dc i 14dpo jutros radila test kineski što dobijem sa lh trakicama al je negativan, simptomi opet nikakvi
Kakvi su ti ciklusi inace? Jel ovo vec mozda kasnjenje??
E a danas na misi ministranti djelili ruze zenama koje su mame. Majcin dan, jel.
Cure moje ja ne znam kako sam se suzdrzala da ne pocnem plakat!!
Mislim da sam izdrzala samo zbog srama jer je s nama bila cijela obitelj od muzevog prijatelja!
Kad sam poslje rekla mm kaze znam vidio sam. A nisam ni pogledala na njegovu stranu, ali to je valjda ono kad nekog znas
Skuzila sam da sam zapravo slabic, a ko zna sta nas jos ceka na tom putu!
I da, na kraju sam i ja dobila cak dvije! Ostalo im viska! Hah!
Prije 2god.mi nisam mogla ni zamisliti sta ce me evo izbacivat iz takta!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Drage moje, evo i mene... Prosli mjesec nismo nista pokusavali zbog hsg koji sam radila, a sad sam trenutno na sredini ciklusa i koristila sam maybe baby koji me bas zbunjuje...
Prije dva dana probudila me je bol u lijevom jajniku, to je bio 14 dc. Toliko me je bolilo da sam popila Paracetamol. I nakon sat vremena bol je prestala i vise se nije javljala. Provjerila sam na maybe baby i slika mi je bila malo cudna, nazirala se paprat jako sitna, ali nije licila na onu sliku koja je prilozena u uputstvu...I veceras, rekoh, hajde da vidim sta ce bas pokazati, kad ono slika paprati, ista kao na uputstvu! Te mi, brze-bolje u akciju! 😄 Mada, bila sam ubjedjena da mi je O. bila 14 dan, tad kad me je bolio jajnik, a po ovome ispade da je danas...Nadam se da ce biti rezultata, a u isto vrijeme sam skepticna...😳 Je li neko od vas koristio ovaj maybe baby, i kakva su iskustva?
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Barbara pa ciklusi su inače 28 iako su dok sam pila klomifene bili produženi na 30, 31 sad nisam na ničemu pa računam da je 28 to a nekad sam znala dobiti i 26,27 ali sad sam točna dosta. Ne znam što da mislim imam laganu bol u stomaku a vidjet ću mislim da stiže. Baš sam pala u depresiju evo već razmišljam reći mužu kad dobijem da odustajem previše sam opterećena s tim i želim biti od onih e prestala sam razmišljati o tome i ostala sam trudna. Još nisam našla recept kako da prestanem razmišljati o tome i prepustiti se.
Sarajka ja nisam koristila i ovaj sam ciklus skužila da mi ne vrijedi ni bazalna ni trakice kad već znam kad će mi biti ovualcija ciklusi su mi dosta točni i nema tu nekih odstupanja tako da mislim da i od toga odustajem.
Nena ni ja. Mislila sam da jesam, ali to je samo zavaravanje. Valjda to ko i druge stvari nemozes naucit nego jednostavno kad nam stvarno dosadi!
Sarajka ni ja nisam, ali prihateljica mi je koristila i znam da je pomocu toga ostala trudna u 3.ciklusu! Tako da sreeeetno!
E a ja imam pitanje koje se pojavljuje svakih 10ak stranica, o kojem sam tek jucer nesto promislila, zbog kojeg se cure ispricavaju na otvorenosti pa cu ja taj dio preskociti jer bez toga i tako nema onoga sto sve ovdje zelimo.
Curenje spermica. Pitanje je uvijek - jel vam puno izadje kad odete na wc, ali zapravo meni pocne curit istog trena cim se..odvojimo, jel, a ja jos lezim!! Onda naravno jos kad ustanem.
Jel isti slucaj kod svih ili se trebam sad i zbog toga zabrinut??
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hahahah pažljivije se odvajajte, mi uvijek pri završetku biramo poze gdje se ja ne moram puno micati nakon posla tako da ostanem još ležati 30- 45 min ako je to početak dana i ne curi baš jako
Cure radila sam prohodnost 3.05. i nakon toga 2 dana ništa nije bolilo. Bio 13 dc. Dr nam je rekao da imamo odnose 14,16 I 17 DC. Tako smo i napravili. Od tada imam stalno neku bol kao da ću dobiti, non stop. Čudno nešta. Ne boli jako.Žiga me jajnik, nadutost.. Ja se ponadala da se uhvatilo . trebam dobiti iduću m 21.05. Jel nekom tako bilo.?
Ja sam isto radila hsg ali 10dc i imala sam odnos tek nakon 2 dana jer mi taj dan a ni dan poslije nije bilo baš za bilo što, nakon toga nisam imala poteškoća, a jajnik svaki mjesec osjetim i prije O i nakon O, a vidjet ćeš. Kad ti je bila onda O prošli ponedjeljak ili?
Ja nisam radila hsg, al mi se zadnjih par mjeseci sve čudno odvija, nikada nisam imala nadutost prijeM, a sad zadnjih par ciklusa imam, nisam nikada imala bolove u jajnicima prije M, sad znam imati, al ne prejake i od kada pijem tu vrkutu imam predmmenstrualna krvarenja, dan ili dva prije mjesečnice. Ne znam dal da snjom prestanem.
Nena27 nadam se da još nije došla, da probaš neki z ljekarne test koji nije made in china?
Anahi nije još, a osjetim neku bol a i nije bol više neki trnci u donjem dijelu stomaka ma nemam pojma više baš me to izluđuje. Točno me i strah napraviti test jer uvijek kad ga napravim ona krene pa odgađam, imam jedan i pravi kod kuće ali njega čuvam za ozbiljne situacije nemam stvarno nikakvih simptoma osim apetita i želje za glavicom kupusa na salatu ali stvarno imam želje za jest kad imam pms tako da to i ne računam.
Što se tiče vrkute ja nisam imala meni je ona produžila ciklus i doslovno su mi nestale bolne grudi prije M, a probaj još piti svemu treba da se navikne bar 3 mjeseca
Sortiraj odgovore
Najstariji