Ljubicice čestitaaaam!!! :)) Koliko vam je trebalo?
Suza, baš mi je drago! Želim ti školsku do kraja. Uživaj! :*
Riri, sretno!
Elvira, kakvo je stanje kod tebe? :)
Mlady, gdje si ti? Šta ima?
Mono, kako si ? :)
Ostale cure, kome odbrojavamo? :)
E draga evo me radno 😏 ugl plodni su dani, vidit cemo ishod 2.6. Rodila mi muzeva sestra ima 10ak dana, prija za dva miseca ima rodit pa san malo ovih dana u nekoj depri ahh 😏😏 kako ti? I tebi su sad ploddni jel da? Mi se ono pratimo 😗😗
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Ajme ljubicice cestitam
Od prve???
Svaka cast
Suza zelim puno sreeceeee
Meni treba/ne treba doc 25.5.
Pa cekamo...
Ostale?
Jos uvijek ne vjerujem,stalno umam osjecaj kao da cu svaki tren dobiti...test je pokazao 2 crtice s tim da je jedna blijeđa od druge..
Ljubicice čestitaaaam!!! :)) Koliko vam je trebalo?
Suza, baš mi je drago! Želim ti školsku do kraja. Uživaj! :*
Riri, sretno!
Elvira, kakvo je stanje kod tebe? :)
Mlady, gdje si ti? Šta ima?
Mono, kako si ? :)
Ostale cure, kome odbrojavamo? :)
E draga evo me radno 😏 ugl plodni su dani, vidit cemo ishod 2.6. Rodila mi muzeva sestra ima 10ak dana, prija za dva miseca ima rodit pa san malo ovih dana u nekoj depri ahh 😏😏 kako ti? I tebi su sad ploddni jel da? Mi se ono pratimo 😗😗
Znam kako ti je. Meni dvije prije imaju roditi, jedna svaki tren moze a druga za mjesec i pol.
Al ne dam se. Dobro mi je :)
Meni plodni pocinju za koji dan, jos nisu. I ne osjecam na sebi da jesu. Ovaj mjesec je ocekujem iza tebe.
Djevojke, sreetno. Nadam se da ne stize :)
Ljubicice, opusti se :)
💗Baby E💗
Ljubicica cestitam od srca :))))
Meni stigla onaj dan navecer..znaci 6 dan..idemo u nove pobjede..pocelo se nesto desavati..svaki mj.jedan plusic :)) bas sam sretna zbog vas
Pomozite mi. Kasni mi menstruacija vec 10 dana, a test je bio negativan kad sam radila tada mi kasnilo 5 dana kad sam uradila test i negativan je. Sta mi se dogadja? Suprug i ja zelimo bebu i radimo n tome. U dodjem delu stomaka osecam grceve kao kad trebam da dobijem. Jedan dan mi je cureno nekoliko kapi rozeg izcedka. Grudi su mi naduvene i bole je jako ne mogu da ih dodirnem. Pomozite mi vi dok ne idem kod ginekologa.
Cao cure i zene, evo mene opet ko padobranac . Imam jedno pitanje nadam se da ce mi koja znat odgovorit. Sada sam trenutno na 14-om DC i nema nikakvih naznaka ovulacije. Isto tako mi je i prosli misec bilo,malo osjecam jajnike i to je sve nikakav iscjedak nista. Je li moguce dva miseca za redom da mi preskace? I jos jedno pitanje za LH trakice bila u apoteci i 5 kom kosta 120 kn. Uzasno skupo. Di vi nabavljate i po kojoj cijeni? Vec sam malo zabrinuta jer ovo nam je 5 ciklus kako smo se odlucili opet za bebu. Unaprijed hvala na svakom savjetu i komentaru.
Elvira, bas mi je zao. Nadam se uskoro i tvom +! Al sto kazes, pokrenulo se malo :)
Jovana,mozda je bilo prerano za test jer je bila kasna O. Mislim da bi vec sad trebalo pokazati. Ili odi vaditi betu :)
Ivona, ovo za O ne znam je li moguce. A cure ih kupuju preko ebaya.
Cure, sretno :)
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji