Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    17. Svibanj 2017. 13:08

bejb23

Ljubicice čestitaaaam!!! :)) Koliko vam je trebalo?
    Suza, baš mi je drago! Želim ti školsku do kraja. Uživaj! :*
    Riri, sretno!
    Elvira, kakvo je stanje kod tebe? :)
    Mlady, gdje si ti? Šta ima?
    Mono, kako si ? :)
    Ostale cure, kome odbrojavamo? :)

E draga evo me radno 😏 ugl plodni su dani, vidit cemo ishod 2.6. Rodila mi muzeva sestra ima 10ak dana, prija za dva miseca ima rodit pa san malo ovih dana u nekoj depri ahh 😏😏 kako ti? I tebi su sad ploddni jel da? Mi se ono pratimo 😗😗

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Minna
    17. Svibanj 2017. 14:22

Ajme ljubicice cestitam
    Od prve???
    Svaka cast
    Suza zelim puno sreeceeee
    Meni treba/ne treba doc 25.5.
    Pa cekamo...
    Ostale?

• Abrakadabra
    17. Svibanj 2017. 14:40

Meni ne treba /treba doc 21.5

• ljubicica123
    17. Svibanj 2017. 17:03

Jos uvijek ne vjerujem,stalno umam osjecaj kao da cu svaki tren dobiti...test je pokazao 2 crtice s tim da je jedna blijeđa od druge..

bejb23
    17. Svibanj 2017. 19:17

M.lady

bejb23

Ljubicice čestitaaaam!!! :)) Koliko vam je trebalo?
    Suza, baš mi je drago! Želim ti školsku do kraja. Uživaj! :*
    Riri, sretno!
    Elvira, kakvo je stanje kod tebe? :)
    Mlady, gdje si ti? Šta ima?
    Mono, kako si ? :)
    Ostale cure, kome odbrojavamo? :)

E draga evo me radno 😏 ugl plodni su dani, vidit cemo ishod 2.6. Rodila mi muzeva sestra ima 10ak dana, prija za dva miseca ima rodit pa san malo ovih dana u nekoj depri ahh 😏😏 kako ti? I tebi su sad ploddni jel da? Mi se ono pratimo 😗😗

Znam kako ti je. Meni dvije prije imaju roditi, jedna svaki tren moze a druga za mjesec i pol. 
    Al ne dam se. Dobro mi je :) 
    Meni plodni pocinju za koji dan, jos nisu. I ne osjecam na sebi da jesu. Ovaj mjesec je ocekujem iza tebe. 
    Djevojke, sreetno. Nadam se da ne stize :) 
    Ljubicice, opusti se :) 

💗Baby E💗

• ljube004
    18. Svibanj 2017. 10:25

Ja trebam dobit u nedjelju  

• Elviramagistic
    18. Svibanj 2017. 23:26

Ljubicica cestitam od srca :)))) 
    Meni stigla onaj dan navecer..znaci 6 dan..idemo u nove pobjede..pocelo se nesto desavati..svaki mj.jedan plusic :)) bas sam sretna zbog vas

• Jovana
    19. Svibanj 2017. 08:32

Pomozite mi. Kasni mi menstruacija vec 10 dana, a test je bio negativan kad sam radila tada mi kasnilo 5 dana kad sam uradila test i negativan je. Sta mi se dogadja? Suprug i ja zelimo bebu i radimo n tome. U dodjem delu stomaka osecam grceve kao kad trebam da dobijem. Jedan dan mi je cureno nekoliko kapi rozeg izcedka. Grudi su mi naduvene i bole je jako ne mogu da ih dodirnem. Pomozite mi vi dok ne idem kod ginekologa. 

• ivona0704
    19. Svibanj 2017. 10:26

Cao cure i zene, evo mene opet ko padobranac . Imam jedno pitanje nadam se da ce mi koja znat odgovorit. Sada sam trenutno na 14-om DC i nema nikakvih naznaka ovulacije. Isto tako mi je i prosli misec bilo,malo osjecam jajnike i to je sve nikakav iscjedak nista. Je li moguce dva miseca za redom da mi preskace? I jos jedno pitanje za LH trakice bila u apoteci i 5 kom kosta 120 kn. Uzasno skupo. Di vi nabavljate i po kojoj cijeni? Vec sam malo zabrinuta jer ovo nam je 5 ciklus kako smo se odlucili opet za bebu. Unaprijed hvala na svakom savjetu i komentaru.

bejb23
    19. Svibanj 2017. 12:22

Elvira, bas mi je zao. Nadam se uskoro i tvom +! Al sto kazes, pokrenulo se malo :) 
    Jovana,mozda je bilo prerano za test jer je bila kasna O. Mislim da bi vec sad trebalo pokazati. Ili odi vaditi betu :) 
    Ivona, ovo za O ne znam je li moguce. A cure ih kupuju preko ebaya. 
    Cure, sretno :) 

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.