Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zbunjena30
    10. Svibanj 2017. 14:11

mono1111

Zbunjena,
    Hm…nisam nikad cula za taj recept??!! To je kao za prohodnost jajovoda???

Elvira,
    Da li si radila tj.vadila progesteron 7 dana nakon O??
    Znam da.inace gin.salju da se.vadi 21 dc, ali to vrijedi jedino ako je O 14 dc, a.inace ako ti je O kasnije, a ti si vadila 21'dc taj nalaz je netocan !
    Nizaky progesteron moze znaciti da nije bilo O uopce ili da.je bila jako slaba O.

Je i u medjuvremenu sam cula od dosta ljudi koji su imali problema sa prohodnosti da im je to pomoglo. 

nena27
    10. Svibanj 2017. 14:52

Barbara a valjda će i kod nas jednom biti, ja trebam dobiti u nedjelju a nista zasad od simptoma osim apetita kao i svaki mjesec 

baarbaraa29
    10. Svibanj 2017. 15:02

Nena moja ma vjerujem hoce samo treba docekati Mene recimo zadnjih dana vec podosta boli stomak sto kod mene inace nije slucaj jer kad i boli to je tek 2.dan M i to ne ovako i onda naravno glava ne moze mirovat i ponada se i danas vidim obrise..znaci krece, opet.
    Joj daj Boze da ti se do veceras pobudi apetit za krastavce s preljevom od sladoleda i da ti se ujutro sve smuci! Hahah! Grozna sam, ali znas na sta mislim! 😆🤗
    Zbunjena aj nam malo podrobnije opisi taj receptic. Jel bitno npr.stavljat ga navecer, koju kolicinu skuhas za 1 oblog, jel se moze kupiti najobicnija palenta, koliko dana se stavlja, da li se ponavlja u nekim ciklusima..?
    Ajde pa da navalimo na trgovine i pokupujemo svu puru! Haha

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Zbunjena30
    10. Svibanj 2017. 16:08
  • Zbunjena30
    10. Svibanj 2017. 16:09

Eto tako pise recept iako je meni bilo pola kile nekako puno, pa sam napravila pola od toga.

• M.lady
    10. Svibanj 2017. 17:14

Zbunjena30

Eto tako pise recept iako je meni bilo pola kile nekako puno, pa sam napravila pola od toga.

Sad si i mene zainteresirala s tim receptom. Jesi to svih 10 veceri radila? Prije ovulacije, poslije? Jesi imala spolne odnose nakon toga? Sori sta sam ovako upilala al me.interesira jer nama je ovo 7 ciklus, gin sve u redu pa me zanima 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Katarina0105
    10. Svibanj 2017. 17:28

Hej cure, pozdravljam vas. Zanima me jeli imala koja problema sa cistama, a da je ostala trudna? Naime nakon pola godine sam otišla kod gin i utvrđene su mi ciste na oba jajnika, dok kaže da je od stresa. Inače nikada nisam imala problema sa cistama, niti sa bilo čim drugim sa ginekološke strane, kaže da nije policistično. Nije spominjala nikakve posebne zapreke začeću, ali pretpostavljam da možda odmažu, a sigurno ne pomažu haha zanima općenito jeli netko usprkos cistama relativno brzo postigao trudnoću? Nama je ovo 5. mjesec da se trudimo. Hvala na odg :)

• Zbunjena30
    10. Svibanj 2017. 18:58

M.lady

Zbunjena30

Sad si i mene zainteresirala s tim receptom. Jesi to svih 10 veceri radila? Prije ovulacije, poslije? Jesi imala spolne odnose nakon toga? Sori sta sam ovako upilala al me.interesira jer nama je ovo 7 ciklus, gin sve u redu pa me zanima

Ja sam s tim krenula dan nakon sto mi je prosla M, i ponavljala sam samo tri dana jer sam morala na sluzbeni put. Imala sam odnose i u te dane i iza toga. Ma samo ti pitaj :-)

• M.lady
    10. Svibanj 2017. 19:57

Zbunjena30

M.lady

Zbunjena30

Ja sam s tim krenula dan nakon sto mi je prosla M, i ponavljala sam samo tri dana jer sam morala na sluzbeni put. Imala sam odnose i u te dane i iza toga. Ma samo ti pitaj :-)

Aha, a nista probat cu pa cemo vidit 😀 a ti obavezno javljaj sta je s tebom 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• riri5
    10. Svibanj 2017. 20:05

Lexusa1

Riri jel jos uvijek kasni?
    Meni kasni ali test jucer negativan :/

Je je draga jos uvik ništa od pms a bas razmišljam o testu da li da kupim ili čekam još 🤔🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.