Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarajka
    15. Svibanj 2017. 14:33

ljube004

Cure radila sam prohodnost 3.05. i nakon toga 2 dana ništa nije bolilo. Bio 13 dc. Dr nam je rekao da imamo odnose 14,16 I 17 DC. Tako smo i napravili. Od tada imam stalno neku bol kao da ću dobiti, non stop. Čudno nešta. Ne boli jako.Žiga me jajnik, nadutost.. Ja se ponadala da se uhvatilo.  trebam dobiti iduću m 21.05. Jel nekom tako bilo.?

Draga ja sam radila hsg prosli mjesec 10 dc, ali mi je ginekolog dao antibiotike da pijem kao preventivu, i rekao da taj mjesec preskocimo....Meni se isto desavalo, od O. do M. ta bol, nadutost, ziganje...M. mi je kasnila 7 dana, a inace imam redovne cikluse...Ja sam to pripisala hsg-u....

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

sarajka
    15. Svibanj 2017. 14:37

nena27

Barbara pa ciklusi su inače 28 iako su dok sam pila klomifene bili produženi na 30, 31 sad nisam na ničemu pa računam da je 28 to a nekad sam znala dobiti i 26,27 ali sad sam točna dosta. Ne znam što da mislim imam laganu bol u stomaku a vidjet ću mislim da stiže. Baš sam pala u depresiju evo već razmišljam reći mužu kad dobijem da odustajem previše sam opterećena s tim i želim biti od onih e prestala sam razmišljati o tome i ostala sam trudna. Još nisam našla recept kako da prestanem razmišljati o tome i prepustiti se.
    Sarajka ja nisam koristila i ovaj sam ciklus skužila da mi ne vrijedi ni bazalna ni trakice kad već znam kad će mi biti ovualcija ciklusi su mi dosta točni i nema tu nekih odstupanja tako da mislim da i od toga odustajem.

Ja sam pokusavala i sa trakicama, ali bezuspjesno...Hajde, rekoh, da pokusam i sa ovim! Razumijem te, u potpunosti. Isto se osjecam, kazem sebi da necu se vise nadati, istrazivati. Pokusacu da zaboravim, da ne mislim na to, ali cim dodje sredina ciklusa, ista prica. Opet nada, istrazivanje, iscekivanje! Ja nekad i ne vjerujem zenama koje kazu da su se opustile, nisu razmisljale, i desilo se! ☺ 

nena27
    15. Svibanj 2017. 14:44

Baš i ja mislim da lažu pogotovo kad i sama vidim kao neću ništa pratiti a već sam izbrojala sve i zapamtila kad su mi idući plodni dani i ovulacija 

sarajka
    15. Svibanj 2017. 14:45

baarbaraa29

Nena ni ja. Mislila sam da jesam, ali to je samo zavaravanje. Valjda to ko i druge stvari nemozes naucit nego jednostavno kad nam stvarno dosadi!
    Sarajka ni ja nisam, ali prihateljica mi je koristila i znam da je pomocu toga ostala trudna u 3.ciklusu! Tako da sreeeetno!
    E a ja imam pitanje koje se pojavljuje svakih 10ak stranica, o kojem sam tek jucer nesto promislila, zbog kojeg se cure ispricavaju na otvorenosti pa cu ja taj dio preskocitijer bez toga i tako nema onoga sto sve ovdje zelimo.
    Curenje spermica. Pitanje je uvijek - jel vam puno izadje kad odete na wc, ali zapravo meni pocne curit istog trena cim se..odvojimo, jel, a ja jos lezim!! Onda naravno jos kad ustanem.
    Jel isti slucaj kod svih ili se trebam sad i zbog toga zabrinut??

Hvala ti draga! 😊 Daj Boze da bude ucinka...
    A, sto se tice spermica, i meni se isto desi kod odvajanja.😄 Ali, mislim da je to jako malo, i da oni koji trebaju da idu u boj budu izbaceni topovskim udarom daleko! 😄 Samo, nakon odnos treba ipak malo lezati da lakse stignu na odrediste...

sarajka
    15. Svibanj 2017. 15:51

nena27

Baš i ja mislim da lažu pogotovo kad i sama vidim kao neću ništa pratiti a već sam izbrojala sve i zapamtila kad su mi idući plodni dani i ovulacija

Upravo tako! 😄 Pogotovo, mi koje imamo redovne cikluse, prosto je nemoguce da zaboravis jer, uvijek, se vrti oko istog datuma, samo dva dana ranije. Mene redovno podsjeti i bol u jajniku, sredinom ciklusa! I kako zaboraviti i ignorisati?! ☺ I onda, naravno, bacimo se na posao da ne bi propustili tu "sansu" i nakon toga nada, i iscekivanje!  Jos ako te u medjuvremenu nesto zaboli, kao recimo glava, trpis da ne popijes tabletu i izludis cekajuci hoces li dobiti ili ne. A, kad dobijes veliko razocarenje, frustracija, napetost...Ma, kazem ti, prosto je nemoguce, ne misliti o tome! Ja pokusavam dvije godine, i uvijek ista prica!

• ljubicica123
    15. Svibanj 2017. 18:56

Bokic svima😊suprug i ja smo nedavno poceli raditi na trudnoci,za 2 dana trebam dobiti m.. 
    ali me zanima ima li tko slicne simptome😊vec vise od tj dana me boli lagano kao da cu dobiti,a zadnja 4 dana sam napuhana.Jucer i danas me jace boli bas kao da cu dobiti,otisla na wc kad ono iscjedak kao za vrijeme ovulacije,gust i rastezljiv..

• ljubicica123
    15. Svibanj 2017. 19:11

I da,stalno moram mokriti🙄

• Dolores123
    15. Svibanj 2017. 19:11

Drage cure,da vam ja ispricam svoju pricu.Sada mi je 35g.Od 26 god.sam pokusavala zatrudnjeti i nikako, kad sam prvi put isla dr, rekao mi je da moramo pokusavati godinu dana i naravno nista.Na svoju ruku sam isla na neke preglede i opet nista, tako sam se vrtila u krug isla od jednog dr do drugog i svako ima svoju pricu.Svi nalazi moji ok, a muzev spermiogram nije bio ok.Pio neke tablete i rezultata nije bilo.kad sam vec presla 30 g.rekla sam e sad dosta moram krenuti dalje, i tako ja prosle godine krenula na potpomognutu, da vidim sto ce tamo reci.Dr mi je s obzirom na moje godine odmah predlozila ivf i ja pristala.eto i to potraje dok prikupis sve nalaze.I tako ja ove godine u 3 mj isla na svoju prvu potpomognutu i uspjela iz prve.evo nas u 10 tjednu trudnoce.Zelim vam samo reci da nemojte cekati ko ja glupaca,trositi vrijeme i novac, a godine prolaze.Krenite odmah dalje nakon 1 godine pokusavanja, jer sto ste starije sve vam teze pada.zelim vam svima srecu.

nena27
    15. Svibanj 2017. 19:17

I ja baš smo u 5mj 2015 krenili ali ništa

baarbaraa29
    15. Svibanj 2017. 22:00

Sarajka bas si me nasmijala! U boj, ha? E s cim se sve necemo zamarat!
    A znaci ni u ovom trpljenju bolova izmedju M nisam usamljena, ima nas takvih koje mislimo, a sta ako je bas sad uspjelo, a ja tek zacetu bebicu trujem, a toliko cekali...i u kruh, u krug stalno..
    Ljubicice sve nabrojano moze, a i ne mora bit simptom T, ali taj iscjedak koliko ja znam je prilicno obecavajuc iako nekim curama zna tako bit i prije M.
    Ne znam koliko se dugo trudite, mi ovdje smo vec poprilicni veterani u tome pa nam je izlizana izjava vec "ne zelim se puno nadat" jer smo puno puta vec bile razocarane, ali nema nista lose u pozitivnom razmisljanju!
    Mozda ti se javi neko sa vlastitim iskustvom.. Anyway sretno i javljaj nam novosti!!! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.