Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lexusa1
    10. Svibanj 2017. 21:18

riri5

Lexusa1

Riri jel jos uvijek kasni?
    Meni kasni ali test jucer negativan :/

Je je draga jos uvik ništa od pms a bas razmišljam o testu da li da kupim ili čekam još 🤔🤔

Kolko sad kasni?

mono1111
    11. Svibanj 2017. 00:36

Elvira,
    Ne znam sto bi rekla na to da te gin.unatoc tome slao vaditi progesteron tada ;/
    Zato ti je i nizak, nije ni cudo.
    On se vadi 7 dana nakon O, ne prije !

• Zbunjena30
    11. Svibanj 2017. 08:07

Evo da vam javim da mi je osjecaj bio krivi, danas mi je lagano krenula M, ali mi nije jasno kako me stomak ne boli. Mislite li da mi je caj od vrkute i stolisnika poremetio ciklus. Nemam bolova uopce i prosli mjesec sam dobila 5 dana ranije, sad 4 kasnije. Inace me uzasno boli, sad nista i eto neznam sto da kazem.

mono1111
    11. Svibanj 2017. 09:07

Zbunjena30

Evo da vam javim da mi je osjecaj bio krivi, danas mi je lagano krenula M, ali mi nije jasno kako me stomak ne boli. Mislite li da mi je caj od vrkute i stolisnika poremetio ciklus. Nemam bolova uopce i prosli mjesec sam dobila 5 dana ranije, sad 4 kasnije. Inace me uzasno boli, sad nista i eto neznam sto da kazem.

Da, 
    Moguce je da ti je caj od vrkute ublazio bolove i poremetio ciklus.
    Ili ti je O bila kasnije ovaj mjesec zato si kasnije i dobila.

• Zbunjena30
    11. Svibanj 2017. 10:35

E sad je pitanje jel bolje piti taj caj i bez bolova imati poremecen ciklus, ili se kljukat tabletama i dobit skoro tocno u dan..... jos jedan ciklus cu odradit onaj recept od casne jer nekako mislim da se mozda zbog prijasnjih upala jajnika moram ocistit. A na kraju svega cu radit HSG pa sta bude...

mono1111
    11. Svibanj 2017. 13:13

Zbunjena30

E sad je pitanje jel bolje piti taj caj i bez bolova imati poremecen ciklus, ili se kljukat tabletama i dobit skoro tocno u dan….. jos jedan ciklus cu odradit onaj recept od casne jer nekako mislim da se mozda zbog prijasnjih upala jajnika moram ocistit. A na kraju svega cu radit HSG pa sta bude…

Ja bi na tvom mjestu svakako izabrala tablete.
    Pogotovo ako planiram T.
    A ne znam o kakvim tabletama pricas??

mono1111
    11. Svibanj 2017. 13:14

Aha,
    Mislis o tabletama protiv bolova??? Moguce da ti je vrkuta samo ovaj mjesec poremetila, ako ju nastavis piti i dalje mozda ti se izregulira.

• Zbunjena30
    11. Svibanj 2017. 13:25

mono1111

Aha,
    Mislis o tabletama protiv bolova??? Moguce da ti je vrkuta samo ovaj mjesec poremetila, ako ju nastavis piti i dalje mozda ti se izregulira.

Da da tablete protiv bolova. Neznam dal je taj caj bolje piti ili nepiti ako planiram T. To me sad najvise zanima.

suza4
    11. Svibanj 2017. 17:58

Zbunjena30

mono1111

Aha,

Da da tablete protiv bolova. Neznam dal je taj caj bolje piti ili nepiti ako planiram T. To me sad najvise zanima.

Ja sam pila vrkutu nakon biokemijske trudnoce ,ostala sam trudna tocno mjesec dana nakon...e sad jel do vrkute ne znam..pila sam je jer su mi ciklusi katastrofa produljeni

• Zbunjena30
    11. Svibanj 2017. 19:28

suza4

Zbunjena30

mono1111

Aha,

Ja sam pila vrkutu nakon biokemijske trudnoce ,ostala sam trudna tocno mjesec dana nakon…e sad jel do vrkute ne znam..pila sam je jer su mi ciklusi katastrofa produljeni

Koliko si je pila na dan? Ja sam dosad pila mjesani od vrkute i stolisnika, pola litre na dan. Sad bi presla samo na vrkutu pa da vidim ima li razlike.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.