Eto tako pise recept iako je meni bilo pola kile nekako puno, pa sam napravila pola od toga.
Eto tako pise recept iako je meni bilo pola kile nekako puno, pa sam napravila pola od toga.
Sad si i mene zainteresirala s tim receptom. Jesi to svih 10 veceri radila? Prije ovulacije, poslije? Jesi imala spolne odnose nakon toga? Sori sta sam ovako upilala al me.interesira jer nama je ovo 7 ciklus, gin sve u redu pa me zanima

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Hej cure, pozdravljam vas. Zanima me jeli imala koja problema sa cistama, a da je ostala trudna? Naime nakon pola godine sam otišla kod gin i utvrđene su mi ciste na oba jajnika, dok kaže da je od stresa. Inače nikada nisam imala problema sa cistama, niti sa bilo čim drugim sa ginekološke strane, kaže da nije policistično. Nije spominjala nikakve posebne zapreke začeću, ali pretpostavljam da možda odmažu, a sigurno ne pomažu haha zanima općenito jeli netko usprkos cistama relativno brzo postigao trudnoću? Nama je ovo 5. mjesec da se trudimo. Hvala na odg :)
Sad si i mene zainteresirala s tim receptom. Jesi to svih 10 veceri radila? Prije ovulacije, poslije? Jesi imala spolne odnose nakon toga? Sori sta sam ovako upilala al me.interesira jer nama je ovo 7 ciklus, gin sve u redu pa me zanima
Ja sam s tim krenula dan nakon sto mi je prosla M, i ponavljala sam samo tri dana jer sam morala na sluzbeni put. Imala sam odnose i u te dane i iza toga. Ma samo ti pitaj :-)
Ja sam s tim krenula dan nakon sto mi je prosla M, i ponavljala sam samo tri dana jer sam morala na sluzbeni put. Imala sam odnose i u te dane i iza toga. Ma samo ti pitaj :-)
Aha, a nista probat cu pa cemo vidit 😀 a ti obavezno javljaj sta je s tebom

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Riri jel jos uvijek kasni?
Meni kasni ali test jucer negativan :/
Je je draga jos uvik ništa od pms a bas razmišljam o testu da li da kupim ili čekam još 🤔🤔
Riri jel jos uvijek kasni?
Meni kasni ali test jucer negativan :/
Je je draga jos uvik ništa od pms a bas razmišljam o testu da li da kupim ili čekam još 🤔🤔
Kolko sad kasni?
Elvira,
Ne znam sto bi rekla na to da te gin.unatoc tome slao vaditi progesteron tada ;/
Zato ti je i nizak, nije ni cudo.
On se vadi 7 dana nakon O, ne prije !

Evo da vam javim da mi je osjecaj bio krivi, danas mi je lagano krenula M, ali mi nije jasno kako me stomak ne boli. Mislite li da mi je caj od vrkute i stolisnika poremetio ciklus. Nemam bolova uopce i prosli mjesec sam dobila 5 dana ranije, sad 4 kasnije. Inace me uzasno boli, sad nista i eto neznam sto da kazem.
Evo da vam javim da mi je osjecaj bio krivi, danas mi je lagano krenula M, ali mi nije jasno kako me stomak ne boli. Mislite li da mi je caj od vrkute i stolisnika poremetio ciklus. Nemam bolova uopce i prosli mjesec sam dobila 5 dana ranije, sad 4 kasnije. Inace me uzasno boli, sad nista i eto neznam sto da kazem.
Da,
Moguce je da ti je caj od vrkute ublazio bolove i poremetio ciklus.
Ili ti je O bila kasnije ovaj mjesec zato si kasnije i dobila.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji