Riri jel jos uvijek kasni?
Meni kasni ali test jucer negativan :/
Je je draga jos uvik ništa od pms a bas razmišljam o testu da li da kupim ili čekam još 🤔🤔
Kolko sad kasni?
Elvira,
Ne znam sto bi rekla na to da te gin.unatoc tome slao vaditi progesteron tada ;/
Zato ti je i nizak, nije ni cudo.
On se vadi 7 dana nakon O, ne prije !
Evo da vam javim da mi je osjecaj bio krivi, danas mi je lagano krenula M, ali mi nije jasno kako me stomak ne boli. Mislite li da mi je caj od vrkute i stolisnika poremetio ciklus. Nemam bolova uopce i prosli mjesec sam dobila 5 dana ranije, sad 4 kasnije. Inace me uzasno boli, sad nista i eto neznam sto da kazem.
Evo da vam javim da mi je osjecaj bio krivi, danas mi je lagano krenula M, ali mi nije jasno kako me stomak ne boli. Mislite li da mi je caj od vrkute i stolisnika poremetio ciklus. Nemam bolova uopce i prosli mjesec sam dobila 5 dana ranije, sad 4 kasnije. Inace me uzasno boli, sad nista i eto neznam sto da kazem.
Da,
Moguce je da ti je caj od vrkute ublazio bolove i poremetio ciklus.
Ili ti je O bila kasnije ovaj mjesec zato si kasnije i dobila.
E sad je pitanje jel bolje piti taj caj i bez bolova imati poremecen ciklus, ili se kljukat tabletama i dobit skoro tocno u dan..... jos jedan ciklus cu odradit onaj recept od casne jer nekako mislim da se mozda zbog prijasnjih upala jajnika moram ocistit. A na kraju svega cu radit HSG pa sta bude...
E sad je pitanje jel bolje piti taj caj i bez bolova imati poremecen ciklus, ili se kljukat tabletama i dobit skoro tocno u dan….. jos jedan ciklus cu odradit onaj recept od casne jer nekako mislim da se mozda zbog prijasnjih upala jajnika moram ocistit. A na kraju svega cu radit HSG pa sta bude…
Ja bi na tvom mjestu svakako izabrala tablete.
Pogotovo ako planiram T.
A ne znam o kakvim tabletama pricas??
Aha,
Mislis o tabletama protiv bolova??? Moguce da ti je vrkuta samo ovaj mjesec poremetila, ako ju nastavis piti i dalje mozda ti se izregulira.
Aha,
Mislis o tabletama protiv bolova??? Moguce da ti je vrkuta samo ovaj mjesec poremetila, ako ju nastavis piti i dalje mozda ti se izregulira.
Da da tablete protiv bolova. Neznam dal je taj caj bolje piti ili nepiti ako planiram T. To me sad najvise zanima.
Aha,
Da da tablete protiv bolova. Neznam dal je taj caj bolje piti ili nepiti ako planiram T. To me sad najvise zanima.
Ja sam pila vrkutu nakon biokemijske trudnoce ,ostala sam trudna tocno mjesec dana nakon...e sad jel do vrkute ne znam..pila sam je jer su mi ciklusi katastrofa produljeni
Aha,
Ja sam pila vrkutu nakon biokemijske trudnoce ,ostala sam trudna tocno mjesec dana nakon…e sad jel do vrkute ne znam..pila sam je jer su mi ciklusi katastrofa produljeni
Koliko si je pila na dan? Ja sam dosad pila mjesani od vrkute i stolisnika, pola litre na dan. Sad bi presla samo na vrkutu pa da vidim ima li razlike.
Sortiraj odgovore
Najstariji