Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarajka
    16. Svibanj 2017. 22:07

ljube004

meni nije dao nikakve antibiotike… juče me onako ko peklo. neznam.. ja se ponadala da se uhvatilo

Joj, zao mi je ako sam te razocarala. 😞 Ne mora znaciti da se nije uhvatilo!😊 Mi nismo nista radili nakon hsg jer nam je doktor tako rekao, tako da sam odmah znala da mi je to ziganje, i nadutost zbog hsg-a.  A, antibotike mi je dao preventivno. Moguce da neki ljekari ne ukljucuju jer nema potrebe... Znas kako svi imaju drugaciji pristup. Recimo, meni su rekli da trebam prije hsg-a uraditi briseve koji moraju biti sterilni, a kad sam otisla da se narucim privatno za hsg, rekli su mi da brisevi nisu potrebni. Medjutim, posto se ja plasim svega, odradila sam te briseve prije postupka. 😀

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Minna
    16. Svibanj 2017. 23:02

Cestitke tamara
    Ajmeee elvira!! Drzim fige
    I nama ostalima

• ljubicica123
    17. Svibanj 2017. 07:10

Pokazale se 2 crtice☺☺

Teddy Bear
    17. Svibanj 2017. 08:46

Čestitke

baarbaraa29
    17. Svibanj 2017. 09:32

ljubicica123

Pokazale se 2 crtice☺☺

Cestitke!! 
    Ipak su bili TI simptomi
    Koliko sam skuzila vama je to brzo uspjelo? Odlicno!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

suza4
    17. Svibanj 2017. 09:36

Evo da javim curama koje me “znaju“ prije 10 dana se vidjela samo GV sad izala s pregleda i srce nam junacki kuca,sve u redu samo sam po zm trudna 10 tj a po uzv 7+2 ...:-)

• riri5
    17. Svibanj 2017. 10:12

baarbaraa29

riri5

Dragr moje evo i ja sam danas ipak dobila 😑😑😑😑al idemo dalje ovo nam je peti ciklus 💪💪 ja sam pila femisan a kapi i prestala pit jer su mi užasno produzili ciklus a čajeve sam isto pila pa neki ucinak nisam primjetila osim sto me manje bolilo a probat cu se kontaktirati sa proizvođačima kapi i vidjeti kako se to uzima i ima li smetnja ako se zeli ostat trudna

Riri, zao mi je, ja sam se bas uzdala u to da ces nam javit da si ugledala dvije crtice!
    Nego, sto se kapi tice - jesi imala jos kakvih "nuspojava" osim produzenih ciklusa? Ja sam oko 2 mj.pila Evine i spottibg prije M mi se sa uobicajenih cca.2 dana produzio na 5, a Femisan pijem tek tj.dana mozda, istina malo, ali me u ovim pmsu boli stomak! Ne strasno, ali obzirom da inace uopce nemam tih problema… Ma vise nisam pametna!

Ej draga ma ja sam pila dva miseca i vise i nikako nisam bila zadovoljna 😌 jer mi se sve bilo poremetilo i evo tek sad se polako vracaju stvari u normalu.sad su mi gotove stvari i krecem opet u akciju sta vise moguće 🙆 

bejb23
    17. Svibanj 2017. 11:27

Ljubicice čestitaaaam!!! :))  Koliko vam je trebalo? 
    Suza, baš mi je drago! Želim ti školsku do kraja. Uživaj! :* 
    Riri, sretno!
    Elvira, kakvo je stanje kod tebe? :) 
    Mlady, gdje si ti? Šta ima? 
    Mono, kako si ? :) 
    Ostale cure, kome odbrojavamo? :) 

💗Baby E💗

• ljubicica123
    17. Svibanj 2017. 12:07

Pa od prvog pokusaja,ali jos ne vjerujem,mislila sam da ce trebatu duze..jos je prerano da se radujem ali nadam se da ce sve biti dobro..

baarbaraa29
    17. Svibanj 2017. 12:30

Suza ja te znam 😊 i Bogu hvala nek je sve u redu, a odstupanja od izracuna otom potom, bitno da srculence kuca! Nemoj zaboraviti nas trudilice pa nam se povremeno javljajte kako napredujete, kako se osjecate..da se veselimo skupa s vama!💗
    Riri meni je evo opet i prije ove M 4 dana mrljavilo i tek 5.dobila, a toliko pozitivnih iskustava o kapima!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.