Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarajka
    15. Svibanj 2017. 15:51

nena27

Baš i ja mislim da lažu pogotovo kad i sama vidim kao neću ništa pratiti a već sam izbrojala sve i zapamtila kad su mi idući plodni dani i ovulacija

Upravo tako! 😄 Pogotovo, mi koje imamo redovne cikluse, prosto je nemoguce da zaboravis jer, uvijek, se vrti oko istog datuma, samo dva dana ranije. Mene redovno podsjeti i bol u jajniku, sredinom ciklusa! I kako zaboraviti i ignorisati?! ☺ I onda, naravno, bacimo se na posao da ne bi propustili tu "sansu" i nakon toga nada, i iscekivanje!  Jos ako te u medjuvremenu nesto zaboli, kao recimo glava, trpis da ne popijes tabletu i izludis cekajuci hoces li dobiti ili ne. A, kad dobijes veliko razocarenje, frustracija, napetost...Ma, kazem ti, prosto je nemoguce, ne misliti o tome! Ja pokusavam dvije godine, i uvijek ista prica!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• ljubicica123
    15. Svibanj 2017. 18:56

Bokic svima😊suprug i ja smo nedavno poceli raditi na trudnoci,za 2 dana trebam dobiti m.. 
    ali me zanima ima li tko slicne simptome😊vec vise od tj dana me boli lagano kao da cu dobiti,a zadnja 4 dana sam napuhana.Jucer i danas me jace boli bas kao da cu dobiti,otisla na wc kad ono iscjedak kao za vrijeme ovulacije,gust i rastezljiv..

• ljubicica123
    15. Svibanj 2017. 19:11

I da,stalno moram mokriti🙄

• Dolores123
    15. Svibanj 2017. 19:11

Drage cure,da vam ja ispricam svoju pricu.Sada mi je 35g.Od 26 god.sam pokusavala zatrudnjeti i nikako, kad sam prvi put isla dr, rekao mi je da moramo pokusavati godinu dana i naravno nista.Na svoju ruku sam isla na neke preglede i opet nista, tako sam se vrtila u krug isla od jednog dr do drugog i svako ima svoju pricu.Svi nalazi moji ok, a muzev spermiogram nije bio ok.Pio neke tablete i rezultata nije bilo.kad sam vec presla 30 g.rekla sam e sad dosta moram krenuti dalje, i tako ja prosle godine krenula na potpomognutu, da vidim sto ce tamo reci.Dr mi je s obzirom na moje godine odmah predlozila ivf i ja pristala.eto i to potraje dok prikupis sve nalaze.I tako ja ove godine u 3 mj isla na svoju prvu potpomognutu i uspjela iz prve.evo nas u 10 tjednu trudnoce.Zelim vam samo reci da nemojte cekati ko ja glupaca,trositi vrijeme i novac, a godine prolaze.Krenite odmah dalje nakon 1 godine pokusavanja, jer sto ste starije sve vam teze pada.zelim vam svima srecu.

nena27
    15. Svibanj 2017. 19:17

I ja baš smo u 5mj 2015 krenili ali ništa

baarbaraa29
    15. Svibanj 2017. 22:00

Sarajka bas si me nasmijala! U boj, ha? E s cim se sve necemo zamarat!
    A znaci ni u ovom trpljenju bolova izmedju M nisam usamljena, ima nas takvih koje mislimo, a sta ako je bas sad uspjelo, a ja tek zacetu bebicu trujem, a toliko cekali...i u kruh, u krug stalno..
    Ljubicice sve nabrojano moze, a i ne mora bit simptom T, ali taj iscjedak koliko ja znam je prilicno obecavajuc iako nekim curama zna tako bit i prije M.
    Ne znam koliko se dugo trudite, mi ovdje smo vec poprilicni veterani u tome pa nam je izlizana izjava vec "ne zelim se puno nadat" jer smo puno puta vec bile razocarane, ali nema nista lose u pozitivnom razmisljanju!
    Mozda ti se javi neko sa vlastitim iskustvom.. Anyway sretno i javljaj nam novosti!!! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• ljube004
    16. Svibanj 2017. 08:37

meni nije dao nikakve antibiotike... juče me onako ko peklo. neznam.. ja se ponadala da se uhvatilo 

• ljube004
    16. Svibanj 2017. 08:43

i juče mi neki iscjedak.. trebam dobit u nedjelju.. sve nešta čudno. Nekad mislim da je bolje ne dirati po tijelu jer se sve poremeti, ali želja za bebarom je veća 

nena27
    16. Svibanj 2017. 08:49

Ja mislim da sam dobila ako se to može nazvati M. Jučer sam poslije posla išla na tečaj pa mislim si stavit ću tampon za svaki slučaj oko 6 se vratila kući izvadim ga i on kao da je pokupio neki ostatak ništa na njemu skoro, oko 8 me krene boliti stomak odem na wc, piškila i vidim na papiru kao da je krenilo prije spavanja stavim tampon, jutros ga izvučem ono opet skoro pa ništa i sad čekam da krene napokon kako spada. Mislim si koji uopće dan da računam kao početak M jučer ili danas ako napokon krene kako spada, mislim nemoguće da je implantacijsko jučer mi je bio 15dpo

• ljube004
    16. Svibanj 2017. 09:47

nena27 neznam šta bi i rekla, tako mi je svaki mjesec.. nadam se da nisi dobila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI