meni nije dao nikakve antibiotike... juče me onako ko peklo. neznam.. ja se ponadala da se uhvatilo
i juče mi neki iscjedak.. trebam dobit u nedjelju.. sve nešta čudno. Nekad mislim da je bolje ne dirati po tijelu jer se sve poremeti, ali želja za bebarom je veća
Ja mislim da sam dobila ako se to može nazvati M. Jučer sam poslije posla išla na tečaj pa mislim si stavit ću tampon za svaki slučaj oko 6 se vratila kući izvadim ga i on kao da je pokupio neki ostatak ništa na njemu skoro, oko 8 me krene boliti stomak odem na wc, piškila i vidim na papiru kao da je krenilo prije spavanja stavim tampon, jutros ga izvučem ono opet skoro pa ništa i sad čekam da krene napokon kako spada. Mislim si koji uopće dan da računam kao početak M jučer ili danas ako napokon krene kako spada, mislim nemoguće da je implantacijsko jučer mi je bio 15dpo
nena27 neznam šta bi i rekla, tako mi je svaki mjesec.. nadam se da nisi dobila
Pozz cure, kod mene nista nova:) osim iscekivanja spermiograma i krajem mjeseca menge
Imam jedno suludo pitanje
Ako se odnosi ( ovisno onspermiogramu) preporucaji svaki drugi dan
Ovaj mjeses smo i tako pokusali makar suprug jos nije obavio, al posto je 6. Ciklus, nije zgorega:)
I primjer,
U petak ovulacija.
Mi imali odnose pon, sri, petak( kasno navece)
Ja sad kontam...
Mi smo bebici dali sansu za pravo samo u srijedu
Pon( recimo da nisu spermiji prezivjeli)
Sri( ok dan)
Petak( sto ako je O bila u 4am, a mi imali odnose u 23h)
U tom plodnom tjednu, koliko cesto vi imate odnose?
Sva sam se pogubila:/
P.s. sretno svima
Caoo cure nisam odavno pisala,zadnju put je bilo kad sam saznala da sam trudna.
Trudnoca super napreduje ulazimo u 18 nedelju,doktorica je odusevljena kako se beba razvija i sve je u najboljem redu.Ja nemam nikakvi problemcica ni povracanja niti bilo sta kao da nisam ni trudna.Danas sam saznala da je curica i presretna sam.Nadam se da ovaj mjesec nece biti mjesecnica i da se sve obradujete😘😘
Tamara čestitam na curici.. uživajte u trudnoći.
Minna šta da ti kažem.. nekad ni meni nije jasno. Mi se seksamo sada te dane kada je ovulacija pa šta bude, valjda će uletit. Unazad par mjeseci osjetim točno taj dan kad bude jer me probada i čudno onako. Onda imamo odnose dan prije i taj dan. A sad zavisi kad on radi, kad ja radim.. najčešće naveče to bude. A pošto smo mladi i ludi seksamo se i prije i poslije i tako neki dan sam pročitala na Cybermed da je najbolje imati odnose svaki drugi dan cijeli mjesec pa da vide dali će biti šta. Pa sad eto.. ko voli i može..
Ma tek smo poceli,ali mozda sam si umislila😁vidjeti cu za koji dan☺
Tamara čestitam
Nek bude školska sve di kraja, da lijepo dočekaš svoju curicu
A, mi ostale, želim nam veliki+ što prije
Sortiraj odgovore
Najstariji