Dragr moje evo i ja sam danas ipak dobila 😑😑😑😑al idemo dalje ovo nam je peti ciklus 💪💪 ja sam pila femisan a kapi i prestala pit jer su mi užasno produzili ciklus a čajeve sam isto pila pa neki ucinak nisam primjetila osim sto me manje bolilo a probat cu se kontaktirati sa proizvođačima kapi i vidjeti kako se to uzima i ima li smetnja ako se zeli ostat trudna
Vusr necu uzimati nikakve cajeve ni kapi jer imam osjećaj da mi samo radr stetu,m lady bejb sta je sa vama😘😘
Vusr necu uzimati nikakve cajeve ni kapi jer imam osjećaj da mi samo radr stetu,m lady bejb sta je sa vama😘😘
Evo meni je pri kraju menga pa jos malo krecemo u akciju. Sve u svemu, dobro sam. Drzim se. Ne dam se.
Zao mi je sto si dobila, nadajmo se da je iduci mjesec dobitni
💗Baby E💗
Evo meni je pri kraju menga pa jos malo krecemo u akciju. Sve u svemu, dobro sam. Drzim se. Ne dam se.
Zao mi je sto si dobila, nadajmo se da je iduci mjesec dobitni
Evo moja m je zavrsila sad u akciju pa mozda se i posrici. Ugl nema.odustajanja glavu gore i idemo u akciju sve tri 😗😗😗
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Tako je nema predaje ja sam bila na savjetovanju u doktora i kaže pa nes ti koliko se trudis to jr nista🤔samo se opustitr i cijeli ciklus svako drugi dan u akciju,tako sad cure moje i ja cekam da prode i udri😂😂nema predaje doci će i nas ➕ 😘😘😘😘
Dragr moje evo i ja sam danas ipak dobila 😑😑😑😑al idemo dalje ovo nam je peti ciklus 💪💪 ja sam pila femisan a kapi i prestala pit jer su mi užasno produzili ciklus a čajeve sam isto pila pa neki ucinak nisam primjetila osim sto me manje bolilo a probat cu se kontaktirati sa proizvođačima kapi i vidjeti kako se to uzima i ima li smetnja ako se zeli ostat trudna
Riri, zao mi je, ja sam se bas uzdala u to da ces nam javit da si ugledala dvije crtice!
Nego, sto se kapi tice - jesi imala jos kakvih "nuspojava" osim produzenih ciklusa? Ja sam oko 2 mj.pila Evine i spottibg prije M mi se sa uobicajenih cca.2 dana produzio na 5, a Femisan pijem tek tj.dana mozda, istina malo, ali me u ovim pmsu boli stomak! Ne strasno, ali obzirom da inace uopce nemam tih problema... Ma vise nisam pametna!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
M.lady bila sam kod njega sa nalazom i da..i sam je rekao da nemoguce da mi je niski nego da sam imala kasno ovulaciju(a zna da imam kasno o) i da sam pocekam ako mi dode menstruacija da slj.mj.idem 7 dana iza o na vadenje krvi ako ne dode da napravim test..jucer mi je trebala stici pa nije a posto mi je prosli mj.kasnila 8 dana i ovaj mj.sam imala jos kasniju ovulaciju moguce da ce i ovaj mj.kasniti
Ja više uopće nemam bolnih grudi prije M i to već par mjeseci neznam da to pripišem vrkuti evinim kapima sastav je isti ili agnus vixtus a i tog ima 10% u evinim meni su ciklusi 28 i trenutno više ne pijem ništa
E sad je pitanje jel bolje piti taj caj i bez bolova imati poremecen ciklus, ili se kljukat tabletama i dobit skoro tocno u dan….. jos jedan ciklus cu odradit onaj recept od casne jer nekako mislim da se mozda zbog prijasnjih upala jajnika moram ocistit. A na kraju svega cu radit HSG pa sta bude…
Zbunjena30,
meni je od vrkute počela dolaziti 26-27 dan, a imala sam cikluse 29, no istinq da me manje boli.
Probat cu to s purom.
Ovaj mjesec i tako nista, cijeli tjedan sam bila na sluzbenom, a o je trebala biti ovaj tj 😐
Valjda cemo iduci mjesec bar biti oboje u Hrvatskoj za vrijeme o
Sortiraj odgovore
Najstariji