Dobila sam nalaz od progesterona i prenizak je..dal ima netko iskustva s tim?
Zbunjena30 nadam se da ti nece doc M . I da ce test bit pozitivan. Uglavnom javi sta god da se desi ☺. A kako se radi to s tim brasnom ?
Skuhas puru iliti žgance, razvuces ih na krpu, zamotas i stavis na stomak ispod pupka. Stomak namazes prije toga maslinovim uljem. I drzis na stomaku dok se ne ohladi. I to je to. I moja frendica probala i drugi dan joj izaslo malo krvi i zuto zeleni neki iscjedak. Prije toga ju je bolio stomak i nesto ju peklo dolje, nakon sto joj je izaslo to malo krvi i taj iscjedak, vise ju nista nije ni peklo ni bolilo. Eto to je to.
Zbunjena koliko se trudiš jel imaš djece, koliko si dugo provodila tu terapiju sa žgancima, u svakom slučaju sretno nadam se da si uspjela
Zbunjena30 hvala .
Lexusa1 I meni je kasnilo,I test mi je bio neg.pa sam nakon 20 dana kasnjenja M dobila
Boze kako sam hrabra izmedju M, kao uvjerim se da me "nije briga" i svejedno opet potonem na prvi obris krvi! Eeee zivote! (da ne kazem nesto gorje!)
Lexusa1 mozda si rano naravila test.. javljaj!
Zbunjena30 ti pogotovo javljaj obzirom da kazes da mislis da i nece doci! Mozda je to onaj osjecaj "jednostavno sam znala da sam trudna"
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Zbunjena koliko se trudiš jel imaš djece, koliko si dugo provodila tu terapiju sa žgancima, u svakom slučaju sretno nadam se da si uspjela
Provodila sam ju tri dana, pa prekinula jer sam morala na sluzbeni put. Mi se ne cuvamo oko 6 mjeseci, nemam jos djece. Bili su nam nalazi uredni ali nista se nije dogadjalo pa sam pomislila da bi trebala na HSG, al onda sam taj recept od casne vidjela i vjerujem da je to u svakom slucaju dobro napravit. Meni nikad nije kasnila M, uvijek je raspon 24- 28 dana. A sad je vec 30ti i nista.
Boze kako sam hrabra izmedju M, kao uvjerim se da me "nije briga" i svejedno opet potonem na prvi obris krvi! Eeee zivote! (da ne kazem nesto gorje!)
Lexusa1 mozda si rano naravila test.. javljaj!
Zbunjena30 ti pogotovo javljajobzirom da kazes da mislis da i nece doci! Mozda je to onaj osjecaj "jednostavno sam znala da sam trudna"
Javit cu naravno, heh. Strpit cu se jos koji dan pa cu uraditi test.
Zbunjena,
Hm...nisam nikad cula za taj recept??!! To je kao za prohodnost jajovoda???
Elvira,
Da li si radila tj.vadila progesteron 7 dana nakon O??
Znam da.inace gin.salju da se.vadi 21 dc, ali to vrijedi jedino ako je O 14 dc, a.inace ako ti je O kasnije, a ti si vadila 21'dc taj nalaz je netocan !
Nizaky progesteron moze znaciti da nije bilo O uopce ili da.je bila jako slaba O.
Zbunjena,
Hm…nisam nikad cula za taj recept??!! To je kao za prohodnost jajovoda???
Elvira,
Da li si radila tj.vadila progesteron 7 dana nakon O??
Znam da.inace gin.salju da se.vadi 21 dc, ali to vrijedi jedino ako je O 14 dc, a.inace ako ti je O kasnije, a ti si vadila 21'dc taj nalaz je netocan !
Nizaky progesteron moze znaciti da nije bilo O uopce ili da.je bila jako slaba O.
Zna da imam kasne ovulacije a ipak me poslao 23 dan vaditi..a ovulacija mi je bila 20.dan ovaj mj.i rezultat mi je 12.3 a ref.interval za lutealnu fazu je 16.41-59.02
Sortiraj odgovore
Najstariji