Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suza4
    08. Svibanj 2017. 23:00

A Uzv je trajao niti minutu,nema on vremena duze gledat..katastrofa..ginekoloh od 65 god.

Dzenii123
    08. Svibanj 2017. 23:07

Vece curke  Hvala na dobrodoslici . Imam pitanje u vezi vadjenja tih hormona,kako se to radi I da li je bolno ? 

• Lexusa1
    09. Svibanj 2017. 07:27

Dzenii123

Vece curke Hvala na dobrodoslici . Imam pitanje u vezi vadjenja tih hormona,kako se to radi I da li je bolno ?

Izvade ti krv. Mene to ne boli a sad, kako koga valjda :)

mono1111
    09. Svibanj 2017. 08:45

Suza,
    Da li znas kada ti je tocno bila O??
    Plod se nije vidio?? Samo GV?? 
    Pa moram ti reci da se u to vrijeme treba vidjeti plod i otkucaji ako je O bila na sredini ciklusa, ne zelim te strasiti ali ja bi recimo voljela znati takve stvari, kako bi mogla biti pripremljena na sve. I mislim da bi se sa takvom visokom betom trebao vidjeti plod i otkucaji.
    Ali nije svatko isti, stvarno curama se znao plod i otkucaji vidjeti kasnije, npr.u 7 tjednu tako da svakako jos ima vremena.
    Zelim ti svu srecu!!!!! Da li ponavljas betu?? Javljajjj !!!

• ljube004
    09. Svibanj 2017. 08:51

Pozdrav drage moje ženice.. prvi put pišem a pratim vas jako dugo. 3.05. sam uradila HSG (bio 13 dan ciklusa), prošli su plodni dani pa sad čekamo.. . Počela sam piti 6-tog Femisam A kapi 3x30. Uz to pijem Tyrag 50  svako jutro (hipo sam). Danas počinjem sa vrkutom. Pa šta bude.. 

suza4
    09. Svibanj 2017. 09:09

Mono jja imam duuge cikluse.O mi je bila 6.4..nije me strah jer mii je u prosloj trudnoci otkucaje vidio tek u 7 tjednu..a i nije se ni potrudio da ih vidi..zurio je.

nena27
    09. Svibanj 2017. 12:41

LJube004 dobrodošla, i ja sam imala HSG prije 3 mjeseca, i isto pijem tyraq ali od 25mg i to sad već 7 tjedan idući tjedan idem na kontrolu da vidim je pao bio je oko 3,5 - 4 kakva je situacija kod tebe, koliko se trudiš 

Suza4 ma bit će to ok 

• ljube004
    10. Svibanj 2017. 07:26

nena27 kod nas ti je svašta nešta.. 7,5 god u braku, nikada nisam ostala trudna. Prošli 1 inseminaciju i 1 mpo,oboje neuspješno. Svi nalazi u redu. Prije 1 god poludim i promijenim ginekologa. Ona me pošalje za štitnjaču i tu se stvari mijenjaju. Otkriju mi problem sa štitnjačom, trombofiliju.. pa sam eto izgubila godinu dok to ne riješim. Sama sam se odlučila za HSG jer stvari stoje u mjestu a vrijeme prolazi. Na sreću desni mi je prohodan a lijevi čudan (pola ga ima a pola nema). Sad eto čekamo da vidimo ovaj mj.. 

• Zbunjena30
    10. Svibanj 2017. 11:00

Curke pozdrav, nije me bilo jedno vrijeme pa evo da se javim. Pila sam mjesec dana vrkutu i stolisnik i nasla sam recept od casne iz Posusja za prohodnost jajnika/jajovoda. To je onaj recept s kukuruznim brasnom koje se stavlja na stomak. Prvi dan nakon sto sam to napravila iz mene je izasla neka zuta i prozirna tekucina, bas tekucina cca oko 1dcl ukupno i osjetila sam kako mi se kao maternica namjesta unutra dok sam drzala tu puru na stomaku. I sad mi evo kasni M vec tri dana, nemam uopce osjecaj da cu dobit, bolio me stomak jucer i malo prekjucer i evo danas nista. Jos mi se ne pravi test, iako mislim da sam T. A taman sam se mislila bacit na neke druge stvari pa beba kad dodje dobro ce doc i eto sad. Cekat cu jos koji dan ako slucajno stigne M, al nekako nevjerujem...

Dzenii123
    10. Svibanj 2017. 11:37

Zbunjena30 nadam se da ti nece doc M . I da ce test bit pozitivan. Uglavnom javi sta god da se desi ☺. A kako se radi to s tim brasnom ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.