A Uzv je trajao niti minutu,nema on vremena duze gledat..katastrofa..ginekoloh od 65 god.
Vece curke Hvala na dobrodoslici . Imam pitanje u vezi vadjenja tih hormona,kako se to radi I da li je bolno ?
Vece curkeHvala na dobrodoslici . Imam pitanje u vezi vadjenja tih hormona,kako se to radi I da li je bolno ?
Izvade ti krv. Mene to ne boli a sad, kako koga valjda :)
Suza,
Da li znas kada ti je tocno bila O??
Plod se nije vidio?? Samo GV??
Pa moram ti reci da se u to vrijeme treba vidjeti plod i otkucaji ako je O bila na sredini ciklusa, ne zelim te strasiti ali ja bi recimo voljela znati takve stvari, kako bi mogla biti pripremljena na sve. I mislim da bi se sa takvom visokom betom trebao vidjeti plod i otkucaji.
Ali nije svatko isti, stvarno curama se znao plod i otkucaji vidjeti kasnije, npr.u 7 tjednu tako da svakako jos ima vremena.
Zelim ti svu srecu!!!!! Da li ponavljas betu?? Javljajjj !!!
Pozdrav drage moje ženice.. prvi put pišem a pratim vas jako dugo. 3.05. sam uradila HSG (bio 13 dan ciklusa), prošli su plodni dani pa sad čekamo.. . Počela sam piti 6-tog Femisam A kapi 3x30. Uz to pijem Tyrag 50 svako jutro (hipo sam). Danas počinjem sa vrkutom. Pa šta bude..
Mono jja imam duuge cikluse.O mi je bila 6.4..nije me strah jer mii je u prosloj trudnoci otkucaje vidio tek u 7 tjednu..a i nije se ni potrudio da ih vidi..zurio je.
LJube004 dobrodošla, i ja sam imala HSG prije 3 mjeseca, i isto pijem tyraq ali od 25mg i to sad već 7 tjedan idući tjedan idem na kontrolu da vidim je pao bio je oko 3,5 - 4 kakva je situacija kod tebe, koliko se trudiš
Suza4 ma bit će to ok
nena27 kod nas ti je svašta nešta.. 7,5 god u braku, nikada nisam ostala trudna. Prošli 1 inseminaciju i 1 mpo,oboje neuspješno. Svi nalazi u redu. Prije 1 god poludim i promijenim ginekologa. Ona me pošalje za štitnjaču i tu se stvari mijenjaju. Otkriju mi problem sa štitnjačom, trombofiliju.. pa sam eto izgubila godinu dok to ne riješim. Sama sam se odlučila za HSG jer stvari stoje u mjestu a vrijeme prolazi. Na sreću desni mi je prohodan a lijevi čudan (pola ga ima a pola nema). Sad eto čekamo da vidimo ovaj mj..
Curke pozdrav, nije me bilo jedno vrijeme pa evo da se javim. Pila sam mjesec dana vrkutu i stolisnik i nasla sam recept od casne iz Posusja za prohodnost jajnika/jajovoda. To je onaj recept s kukuruznim brasnom koje se stavlja na stomak. Prvi dan nakon sto sam to napravila iz mene je izasla neka zuta i prozirna tekucina, bas tekucina cca oko 1dcl ukupno i osjetila sam kako mi se kao maternica namjesta unutra dok sam drzala tu puru na stomaku. I sad mi evo kasni M vec tri dana, nemam uopce osjecaj da cu dobit, bolio me stomak jucer i malo prekjucer i evo danas nista. Jos mi se ne pravi test, iako mislim da sam T. A taman sam se mislila bacit na neke druge stvari pa beba kad dodje dobro ce doc i eto sad. Cekat cu jos koji dan ako slucajno stigne M, al nekako nevjerujem...
Zbunjena30 nadam se da ti nece doc M . I da ce test bit pozitivan. Uglavnom javi sta god da se desi ☺. A kako se radi to s tim brasnom ?
Sortiraj odgovore
Najstariji