Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    08. Svibanj 2017. 21:32

Dobro vecer svima. Nisam se dugo javljala,nekako vas sve uspijem procitati,svima novima zelim dobrodoslicu,a staru ekipu puno pozdravljam. Kod mene su poceli plodni dani,nadam se da ce ovaj mjesec biti dobitni,pokusavam da ne mislim puno o tome i nadam se kako cemo uspjeti pokriti sve dane. 
    Saljem svima mnogo poljubaca😘😘😘😘

little baby
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:06

Suza4,evo pogledaj si

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Minna
    08. Svibanj 2017. 22:19

Anahi, bejb sljedeci ciklus je nas
    Ja sam trenutno u plodnim danima:)

Mantramo pozitivno
    Riri-  cekamooooo! Javi obavezno!!!
    Dzeni-dobrodosla ti nama!

suza4
    08. Svibanj 2017. 22:24

Misic mali hvalaaa.Mislim da je to to.:-)

mono1111
    08. Svibanj 2017. 22:44

Suza,
    Zasto si vadila betu?? Mislim rijetko se vadi tako kasno, valjda su ovo ok vrijednosti, i po tablici koju ti je curka poslala je u ref.vrijednostima tako da vjerovatno je ok.

suza4
    08. Svibanj 2017. 22:58

Isla sam danas na kontrolu pa je vidio samo GV jos nema otkucaja,valjd me je zato poslao da vadim..Kontrola za 10 dana.

suza4
    08. Svibanj 2017. 23:00

A Uzv je trajao niti minutu,nema on vremena duze gledat..katastrofa..ginekoloh od 65 god.

Dzenii123
    08. Svibanj 2017. 23:07

Vece curke  Hvala na dobrodoslici . Imam pitanje u vezi vadjenja tih hormona,kako se to radi I da li je bolno ? 

• Lexusa1
    09. Svibanj 2017. 07:27

Dzenii123

Vece curke Hvala na dobrodoslici . Imam pitanje u vezi vadjenja tih hormona,kako se to radi I da li je bolno ?

Izvade ti krv. Mene to ne boli a sad, kako koga valjda :)

mono1111
    09. Svibanj 2017. 08:45

Suza,
    Da li znas kada ti je tocno bila O??
    Plod se nije vidio?? Samo GV?? 
    Pa moram ti reci da se u to vrijeme treba vidjeti plod i otkucaji ako je O bila na sredini ciklusa, ne zelim te strasiti ali ja bi recimo voljela znati takve stvari, kako bi mogla biti pripremljena na sve. I mislim da bi se sa takvom visokom betom trebao vidjeti plod i otkucaji.
    Ali nije svatko isti, stvarno curama se znao plod i otkucaji vidjeti kasnije, npr.u 7 tjednu tako da svakako jos ima vremena.
    Zelim ti svu srecu!!!!! Da li ponavljas betu?? Javljajjj !!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI