Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • riri5
    08. Svibanj 2017. 15:23

Dzeni dobrodošla 🤗 m lady bejb idemo dalje😘

• Lexusa1
    08. Svibanj 2017. 19:03

riri5

Dragr moje curke evo ja jos nisam dobila ali vidjet ćemo necu nista do kraja tjedna poduzimat,boli mr cili stomak imam grceve i grudi me bole,bijeli gusti iscjedak je tu,ali takvi su svi simptomi i pms a tako da vidjet 

Iste simptome imam i ja, danas sam trebala dobit. Jedino me brine sta se bol u trbuhu pojacava, bas kao pred mengu :/ kolko tebi kasni?
    Ali barem sam uspjela nagovorit ginekologicu da ovaj mjesec vadim hormone :)

• riri5
    08. Svibanj 2017. 19:56

Lexusa1

riri5

Dragr moje curke evo ja jos nisam dobila ali vidjet ćemo necu nista do kraja tjedna poduzimat,boli mr cili stomak imam grceve i grudi me bole,bijeli gusti iscjedak je tu,ali takvi su svi simptomi i pms a tako da vidjet

Iste simptome imam i ja, danas sam trebala dobit. Jedino me brine sta se bol u trbuhu pojacava, bas kao pred mengu :/ kolko tebi kasni?

Ej draga evo kasni mi tek dva dana tako da ti nije nista strašno zato ja i necu da kupujem nikakvi test..a kako si uspjela nagovoriti ginicku na to, sto treba napraviti za to izvaditi??ma grudi me bole sve vise a stomak na valove,stalno imam osjećaj da sam dobila odem vidjeti kad bijeli iscjedak🤔

• Lexusa1
    08. Svibanj 2017. 20:59

riri5

Lexusa1

riri5

Ej draga evo kasni mi tek dva dana tako da ti nije nista strašno zato ja i necu da kupujem nikakvi test..a kako si uspjela nagovoriti ginicku na to, sto treba napraviti za to izvaditi??ma grudi me bole sve vise a stomak na valove,stalno imam osjećaj da sam dobila odem vidjeti kad bijeli iscjedak🤔

Prvo sam nagovorila svoju privatnu da mi napise da se traze (sto isto nije bilo samo tako jer misli da dizem paniku i da cu se samo dodatno stresirati) pa sam s tim otisla soc pa mi je ona napisala uputnice. Nesto mozda obavim privatno plus ici cu kod svoje doktorice da mi da uputnicu za endokrinologa jer sam prije par godina imala nekih problema sa stitnjacom a znam da to moze utjecat..
    Ja mislim sutra kupit test pa kud puklo. To ce bit dva dana kasnjenja, trebalo bi pokazat. Neizvjesnost me ubija

Teddy Bear
    08. Svibanj 2017. 21:32

Dobro vecer svima. Nisam se dugo javljala,nekako vas sve uspijem procitati,svima novima zelim dobrodoslicu,a staru ekipu puno pozdravljam. Kod mene su poceli plodni dani,nadam se da ce ovaj mjesec biti dobitni,pokusavam da ne mislim puno o tome i nadam se kako cemo uspjeti pokriti sve dane. 
    Saljem svima mnogo poljubaca😘😘😘😘

little baby
    08. Svibanj 2017. 22:06

Suza4,evo pogledaj si

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Minna
    08. Svibanj 2017. 22:19

Anahi, bejb sljedeci ciklus je nas
    Ja sam trenutno u plodnim danima:)

Mantramo pozitivno
    Riri-  cekamooooo! Javi obavezno!!!
    Dzeni-dobrodosla ti nama!

suza4
    08. Svibanj 2017. 22:24

Misic mali hvalaaa.Mislim da je to to.:-)

mono1111
    08. Svibanj 2017. 22:44

Suza,
    Zasto si vadila betu?? Mislim rijetko se vadi tako kasno, valjda su ovo ok vrijednosti, i po tablici koju ti je curka poslala je u ref.vrijednostima tako da vjerovatno je ok.

suza4
    08. Svibanj 2017. 22:58

Isla sam danas na kontrolu pa je vidio samo GV jos nema otkucaja,valjd me je zato poslao da vadim..Kontrola za 10 dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.