Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    08. Svibanj 2017. 12:07

Curke samo da se javim. Dobila sam jutros. Nisam pretjerano razocarana jer sam je ocekivala. Kad prode, idemo u nove pobjede! :) 
    Dzeni, dobrodosla :) 
    Mlady, cula sam i ja za te kapi ali ih nisam istrazila bas. Znam da je opcenito za zenino zdravlje dobro a sad kako utjece na to kada se zeli zatrudniti... ne znam.. pogledat cu ovih dana kada uhvatim vremena :) 

💗Baby E💗

• M.lady
    08. Svibanj 2017. 12:31

bejb23

Curke samo da se javim. Dobila sam jutros. Nisam pretjerano razocarana jer sam je ocekivala. Kad prode, idemo u nove pobjede! :)
    Mlady, cula sam i ja za te kapi ali ih nisam istrazila bas. Znam da je opcenito za zenino zdravlje dobro a sad kako utjece na to kada se zeli zatrudniti… ne znam.. pogledat cu ovih dana kada uhvatim vremena :)

Zao mi je radi m. Iduci ciklus mora bit nas 😀😀 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

bejb23
    08. Svibanj 2017. 13:21

M.lady

bejb23

Mlady, cula sam i ja za te kapi ali ih nisam istrazila bas. Znam da je opcenito za zenino zdravlje dobro a sad kako utjece na to kada se zeli zatrudniti… ne znam.. pogledat cu ovih dana kada uhvatim vremena :)

Zao mi je radi m. Iduci ciklus mora bit nas 😀😀

Nadam se da hoce :))) 

💗Baby E💗

mono1111
    08. Svibanj 2017. 13:50

Mgirl,

Koji vam je plan?? Sto jos morate obaviti??

Dzenii,
    Ako planirate vec dvije godine i nista se ne dogadja svakako bi se trebala uputiti kod nekog mpo doktora na obradu, po meni.

suza4
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:06
    Drage jel ovo ok beta za 6+4?
    Drage jel ovo ok beta za 6+4?
  • riri5
    08. Svibanj 2017. 15:22

Dragr moje curke evo ja jos nisam dobila ali vidjet ćemo necu nista do kraja tjedna poduzimat,boli mr cili stomak imam grceve i grudi me bole,bijeli gusti iscjedak je tu,ali takvi su svi simptomi i pms a tako da vidjet ćemo 🤔😀

• riri5
    08. Svibanj 2017. 15:23

Dzeni dobrodošla 🤗 m lady bejb idemo dalje😘

• Lexusa1
    08. Svibanj 2017. 19:03

riri5

Dragr moje curke evo ja jos nisam dobila ali vidjet ćemo necu nista do kraja tjedna poduzimat,boli mr cili stomak imam grceve i grudi me bole,bijeli gusti iscjedak je tu,ali takvi su svi simptomi i pms a tako da vidjet 

Iste simptome imam i ja, danas sam trebala dobit. Jedino me brine sta se bol u trbuhu pojacava, bas kao pred mengu :/ kolko tebi kasni?
    Ali barem sam uspjela nagovorit ginekologicu da ovaj mjesec vadim hormone :)

• riri5
    08. Svibanj 2017. 19:56

Lexusa1

riri5

Dragr moje curke evo ja jos nisam dobila ali vidjet ćemo necu nista do kraja tjedna poduzimat,boli mr cili stomak imam grceve i grudi me bole,bijeli gusti iscjedak je tu,ali takvi su svi simptomi i pms a tako da vidjet

Iste simptome imam i ja, danas sam trebala dobit. Jedino me brine sta se bol u trbuhu pojacava, bas kao pred mengu :/ kolko tebi kasni?

Ej draga evo kasni mi tek dva dana tako da ti nije nista strašno zato ja i necu da kupujem nikakvi test..a kako si uspjela nagovoriti ginicku na to, sto treba napraviti za to izvaditi??ma grudi me bole sve vise a stomak na valove,stalno imam osjećaj da sam dobila odem vidjeti kad bijeli iscjedak🤔

• Lexusa1
    08. Svibanj 2017. 20:59

riri5

Lexusa1

riri5

Ej draga evo kasni mi tek dva dana tako da ti nije nista strašno zato ja i necu da kupujem nikakvi test..a kako si uspjela nagovoriti ginicku na to, sto treba napraviti za to izvaditi??ma grudi me bole sve vise a stomak na valove,stalno imam osjećaj da sam dobila odem vidjeti kad bijeli iscjedak🤔

Prvo sam nagovorila svoju privatnu da mi napise da se traze (sto isto nije bilo samo tako jer misli da dizem paniku i da cu se samo dodatno stresirati) pa sam s tim otisla soc pa mi je ona napisala uputnice. Nesto mozda obavim privatno plus ici cu kod svoje doktorice da mi da uputnicu za endokrinologa jer sam prije par godina imala nekih problema sa stitnjacom a znam da to moze utjecat..
    Ja mislim sutra kupit test pa kud puklo. To ce bit dva dana kasnjenja, trebalo bi pokazat. Neizvjesnost me ubija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI