M.lady, meni ti je puno pomogao čaj od vrkute protiv menstrualnih bolova. Pila sam po 3 šalice dnevno.
Noa 💙
M.lady, meni ti je puno pomogao čaj od vrkute protiv menstrualnih bolova. Pila sam po 3 šalice dnevno.
Probala ima 3-4 godine al skoro pa nista nije pomogao
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Pozdrav Dzenii123,
dobro nam došla. Nažalost ja nemam, dobivam iste savjete kao i ti, opusti se itd.
Pijem kapi vrkute, a sad bumo vidjeli dal pomaže išta. Od idućeg ciklusa ću planirati po lh trakicama, naručila ih preko ebaya.
Mono1111 hvala na savjetima, budemo i mi sad razrijelili odnose i planirati ću ih po trakicama, trebale bi stići idući tjedan.
Curke kako inače napredujete?
Anahai pozdrav i tebi ! :)
Ja sa cula da je caj od macine trave dobar ako zelis zatrudniti .. znate li vi ista o tome ?
Curke samo da se javim. Dobila sam jutros. Nisam pretjerano razocarana jer sam je ocekivala. Kad prode, idemo u nove pobjede! :)
Dzeni, dobrodosla :)
Mlady, cula sam i ja za te kapi ali ih nisam istrazila bas. Znam da je opcenito za zenino zdravlje dobro a sad kako utjece na to kada se zeli zatrudniti... ne znam.. pogledat cu ovih dana kada uhvatim vremena :)
💗Baby E💗
Curke samo da se javim. Dobila sam jutros. Nisam pretjerano razocarana jer sam je ocekivala. Kad prode, idemo u nove pobjede! :)
Mlady, cula sam i ja za te kapi ali ih nisam istrazila bas. Znam da je opcenito za zenino zdravlje dobro a sad kako utjece na to kada se zeli zatrudniti… ne znam.. pogledat cu ovih dana kada uhvatim vremena :)
Zao mi je radi m. Iduci ciklus mora bit nas 😀😀
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mlady, cula sam i ja za te kapi ali ih nisam istrazila bas. Znam da je opcenito za zenino zdravlje dobro a sad kako utjece na to kada se zeli zatrudniti… ne znam.. pogledat cu ovih dana kada uhvatim vremena :)
Zao mi je radi m. Iduci ciklus mora bit nas 😀😀
Nadam se da hoce :)))
💗Baby E💗
Mgirl,
Koji vam je plan?? Sto jos morate obaviti??
Dzenii,
Ako planirate vec dvije godine i nista se ne dogadja svakako bi se trebala uputiti kod nekog mpo doktora na obradu, po meni.
Dragr moje curke evo ja jos nisam dobila ali vidjet ćemo necu nista do kraja tjedna poduzimat,boli mr cili stomak imam grceve i grudi me bole,bijeli gusti iscjedak je tu,ali takvi su svi simptomi i pms a tako da vidjet ćemo 🤔😀
Sortiraj odgovore
Najstariji