Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    08. Svibanj 2017. 10:53

M.lady, meni ti je puno pomogao čaj od vrkute protiv menstrualnih bolova. Pila sam po 3 šalice dnevno.

Noa 💙

• M.lady
    08. Svibanj 2017. 10:58

m.girl6

M.lady, meni ti je puno pomogao čaj od vrkute protiv menstrualnih bolova. Pila sam po 3 šalice dnevno.

Probala ima 3-4 godine al skoro pa nista nije pomogao

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Anahi
    08. Svibanj 2017. 11:12

Pozdrav  Dzenii123,

dobro nam došla. Nažalost ja nemam, dobivam iste savjete kao i ti, opusti se itd.

Pijem kapi vrkute, a sad bumo vidjeli dal pomaže išta. Od idućeg ciklusa ću planirati po lh trakicama, naručila ih preko ebaya.

Mono1111 hvala na savjetima, budemo i mi sad razrijelili odnose i planirati ću ih po trakicama, trebale bi stići idući tjedan.

Curke kako inače napredujete?

Dzenii123
    08. Svibanj 2017. 11:33

Anahai pozdrav i tebi ! :)
    Ja sa cula da je caj od macine trave dobar ako zelis zatrudniti .. znate li vi ista o tome ? 

bejb23
    08. Svibanj 2017. 12:07

Curke samo da se javim. Dobila sam jutros. Nisam pretjerano razocarana jer sam je ocekivala. Kad prode, idemo u nove pobjede! :) 
    Dzeni, dobrodosla :) 
    Mlady, cula sam i ja za te kapi ali ih nisam istrazila bas. Znam da je opcenito za zenino zdravlje dobro a sad kako utjece na to kada se zeli zatrudniti... ne znam.. pogledat cu ovih dana kada uhvatim vremena :) 

💗Baby E💗

• M.lady
    08. Svibanj 2017. 12:31

bejb23

Curke samo da se javim. Dobila sam jutros. Nisam pretjerano razocarana jer sam je ocekivala. Kad prode, idemo u nove pobjede! :)
    Mlady, cula sam i ja za te kapi ali ih nisam istrazila bas. Znam da je opcenito za zenino zdravlje dobro a sad kako utjece na to kada se zeli zatrudniti… ne znam.. pogledat cu ovih dana kada uhvatim vremena :)

Zao mi je radi m. Iduci ciklus mora bit nas 😀😀 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

bejb23
    08. Svibanj 2017. 13:21

M.lady

bejb23

Mlady, cula sam i ja za te kapi ali ih nisam istrazila bas. Znam da je opcenito za zenino zdravlje dobro a sad kako utjece na to kada se zeli zatrudniti… ne znam.. pogledat cu ovih dana kada uhvatim vremena :)

Zao mi je radi m. Iduci ciklus mora bit nas 😀😀

Nadam se da hoce :))) 

💗Baby E💗

mono1111
    08. Svibanj 2017. 13:50

Mgirl,

Koji vam je plan?? Sto jos morate obaviti??

Dzenii,
    Ako planirate vec dvije godine i nista se ne dogadja svakako bi se trebala uputiti kod nekog mpo doktora na obradu, po meni.

suza4
    08. Svibanj 2017. 13:53
    Drage jel ovo ok beta za 6+4?
    Drage jel ovo ok beta za 6+4?
  • riri5
    08. Svibanj 2017. 15:22

Dragr moje curke evo ja jos nisam dobila ali vidjet ćemo necu nista do kraja tjedna poduzimat,boli mr cili stomak imam grceve i grudi me bole,bijeli gusti iscjedak je tu,ali takvi su svi simptomi i pms a tako da vidjet ćemo 🤔😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.