Suza kakvi su rezultati? Uvjerena sam da je beta ogromna ali eto da ti nisi sva u grču pošto ti je trebala još ta potvrda :)
Cure hvala svima.Bhcg 438😁I dalje nisam opustena,sve me boli kao da cu dobit i imam osjecaj ko da mi nesto curi😮😮
Kod mene je na kraju bio Pms.Kupila test i htjela ga napravit ujutro,ka ono dosla M.A tako me boli za poludit.
Suzi cestitam!!Mono budes ti uspjela.Jaka si i sve prepreke budes svladala!
Suza,
Beta ti je super ! Nije biokemijska ! Kod biokemijske su puno nize vrijednosti i za bolove ti je normalno !
Kupi si mg od 375'sumeci najbolje i svaki dan pij !
Nisam.stigla sve pohvatati, na poslu sam, pa.paralelno citam, haha !
Cujemo se
Cestitam :)))( napokon neki plusic :) ..abrakadabra zao mi je..tako je i meni bilo ovaj mj.sada natrag u borbu
Suza, cestitaaaaam!!! Cuvaj se i opusti! Zelim ti skolsku i urednu trudnocu :*
💗Baby E💗
Nisam vas pratila neko vrijeme, al evo uhvatila sam vremena da sve procitam...
Suza, cestitam! 😊 Napokon da imamo plusic, samo se opusti i uzivaj!!
Mono, stijeno nasa, tebi zelim da sto prije rijesis sve i da docekas svoju strucu! Mislim da je sad stvarno vrijeme da sve bude ok... 😘😘
Ja sam danas dobila nalaze ostalih hormona, testosteron mi je ok, AMH mi je 28,3 i koliko vidim po ref.vrijednostima da je to ok! Znaci sve mi je ok osim progesterona! Ovaj tjedan ponavljam briseve i onda idem.opet na humanu pa cemo vidjeti sta ce reci gore! Cini mi se da nikad kraja svemu...ali znam.da je vrijedno toga!
Suza, čestitam ti od srca!! Napokon da je u grupi osvanuo plusić.
Bilo bi lijepo da se i zaredaju sad, kad si nam već ti otvorila sezonu, hehe. Pelijepe vijesti. Želim ti urednu i školsku trudnoću, kak se kaže.
Mono, draga, baš mi je žao kaj ti se to događa i kaj opet moraš čekati da još jedan ciklus prođe. Mene osobno ubija to čekanje, i onda da se barem nekaj dogodi poslije svega toga, nego opet ništa. Ali ti si hrabra i snažna osoba, potpora si svima nama na forumu i naša "pametna glavica i anđeo". Vjerujem da će na kraju biti stvarno sve dobro sa tobom i da ćeš što prije ostati trudna i držati svog anđelka u naručju.
MM je baš pogodila dijagnoza, baš mi je jedan dan priznao i ponekad imam osjećaj da se isto borimo sa vjetrenjačama, vidjet ćemo poslije ove terapije kad popije da li ima poboljšanja ili nema.. lagano padam u neku depru i ponekad si mislim da bi digla ruke od svega..
Svatko od nas ima bolje i losije dane, sto je potpuno normalno !
Sigurna sam da ce se odjednom nesto promijeniti na bolje kod vas.
U svakom slucaju, znas da imate opcija ! Uspjeti cete sigurno samo nitko ne zna reci kada.
Ja inace sve volim iskalkulirati i preracunati, ali kod ovog mi ne uspjeva. Vec sam mogla imati dijete staro vise od dvije godine ! I vec tri godine cekam i cekam !
Samo valjda moramo biti strpljive !
Ugl zelim reci da nikako necemo odustati, ni ti ni ja ni druge cure nego hrabro hodamo dalje do pobjede !!!
Suza4 pa čestitam ti napokon je netko otvorio sezonu nadam se da će sad ++++ kreniti ko ludi.
Sve nam piši koliko se trudiš, jesi što koristila, simptome sve sve....
E mono baš najbolje o tome ni ne razmišljati nije mi krivo što sam se udala sa 27 ali krivo mi što ću ove godine 30 a još nisam rodila ali eto od danas ponovno u akciji po neznam koji put 20 i neki
Sortiraj odgovore
Najstariji