Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    24. Travanj 2017. 15:28

Suza kakvi su rezultati? Uvjerena sam da je beta ogromna ali eto da ti nisi sva u grču pošto ti je trebala još ta potvrda :)

suza4
    24. Travanj 2017. 15:45

Cure hvala svima.Bhcg 438😁I dalje nisam opustena,sve me boli kao da cu dobit i imam osjecaj ko da mi nesto curi😮😮

• Abrakadabra
    24. Travanj 2017. 16:53

Kod mene je na kraju bio Pms.Kupila test i htjela ga napravit ujutro,ka ono dosla M.A tako me boli za poludit.

• Abrakadabra
    24. Travanj 2017. 16:55

Suzi cestitam!!Mono budes ti uspjela.Jaka si i sve prepreke budes svladala!

mono1111
    24. Travanj 2017. 17:54

Suza,
    Beta ti je super ! Nije biokemijska ! Kod biokemijske su puno nize vrijednosti i za bolove ti je normalno !
    Kupi si mg od 375'sumeci najbolje i svaki dan pij !

Nisam.stigla sve pohvatati, na poslu sam, pa.paralelno citam, haha !
    Cujemo se

• Elviramagistic
    24. Travanj 2017. 18:10

Cestitam :)))( napokon neki plusic :) ..abrakadabra zao mi je..tako je i meni bilo ovaj mj.sada natrag u borbu

bejb23
    24. Travanj 2017. 18:18

Suza, cestitaaaaam!!! Cuvaj se i opusti! Zelim ti skolsku i urednu trudnocu :*

💗Baby E💗

kathryn
    24. Travanj 2017. 19:29

Nisam vas pratila neko vrijeme, al evo uhvatila sam vremena da sve procitam...
    Suza, cestitam! 😊 Napokon da imamo plusic, samo se opusti i uzivaj!! 
    Mono, stijeno nasa, tebi zelim da sto prije rijesis sve i da docekas svoju strucu! Mislim da je sad stvarno vrijeme da sve bude ok... 😘😘
    Ja sam danas dobila nalaze ostalih hormona, testosteron  mi je ok, AMH mi je 28,3 i koliko vidim po ref.vrijednostima da je to ok! Znaci sve mi je ok osim progesterona! Ovaj tjedan ponavljam briseve i onda idem.opet na humanu pa cemo vidjeti sta ce reci gore! Cini mi se da nikad kraja svemu...ali znam.da je vrijedno toga! 

mono1111
    24. Travanj 2017. 21:54

m.girl6

Suza, čestitam ti od srca!! Napokon da je u grupi osvanuo plusić.
    Bilo bi lijepo da se i zaredaju sad, kad si nam već ti otvorila sezonu, hehe. Pelijepe vijesti. Želim ti urednu i školsku trudnoću, kak se kaže.
    Mono, draga, baš mi je žao kaj ti se to događa i kaj opet moraš čekati da još jedan ciklus prođe. Mene osobno ubija to čekanje, i onda da se barem nekaj dogodi poslije svega toga, nego opet ništa. Ali ti si hrabra i snažna osoba, potpora si svima nama na forumu i naša "pametna glavica i anđeo". Vjerujem da će na kraju biti stvarno sve dobro sa tobom i da ćeš što prije ostati trudna i držati svog anđelka u naručju.
    MM je baš pogodila dijagnoza, baš mi je jedan dan priznao i ponekad imam osjećaj da se isto borimo sa vjetrenjačama, vidjet ćemo poslije ove terapije kad popije da li ima poboljšanja ili nema.. lagano padam u neku depru i ponekad si mislim da bi digla ruke od svega..

Svatko od nas ima bolje i losije dane, sto je potpuno normalno ! 
    Sigurna sam da ce se odjednom nesto promijeniti na bolje kod vas.
    U svakom slucaju, znas da imate opcija ! Uspjeti cete sigurno samo nitko ne zna reci kada.
    Ja inace sve volim iskalkulirati i preracunati, ali kod ovog mi ne uspjeva. Vec sam mogla imati dijete staro vise od dvije godine ! I vec tri godine cekam i cekam !
    Samo valjda moramo biti strpljive ! 
    Ugl zelim reci da nikako necemo odustati, ni ti ni ja ni druge cure nego hrabro hodamo dalje do pobjede !!!

nena27
    25. Travanj 2017. 08:42

Suza4 pa čestitam ti napokon je netko otvorio sezonu nadam se da će sad ++++ kreniti ko ludi.
    Sve nam piši koliko se trudiš, jesi što koristila, simptome sve sve....
    E mono baš najbolje o tome ni ne razmišljati nije mi krivo što sam se udala sa 27 ali krivo mi što ću ove godine 30 a još nisam rodila ali eto od danas ponovno u akciji po neznam koji put 20 i neki 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.