Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anahi
    26. Travanj 2017. 10:22

Pozdrav curke,

muž i ja radimo na prvoj bebi od prosinca, kod ginića bilo sve u redu.

Ciklus mi traje 29 dana, danas mi je 27 dan, imam čudne simptome.
    Već tri dna blagi roskasto-smeđi iscjedak, bolove u predjelu jajnika, trbuha i leđa povremeno kao da ću dobiti m, ali ništa ne dolazi, samo taj iscjedak. Ne znam dal bi to moglo ukazivati na trudnoću.
    Napraviti ću sutra test.

Da li je neka od vas imala takve simptome?

mono1111
    26. Travanj 2017. 13:22

Anahi

Pozdrav curke,

muž i ja radimo na prvoj bebi od prosinca, kod ginića bilo sve u redu.

Ciklus mi traje 29 dana, danas mi je 27 dan, imam čudne simptome.
    Već tri dna blagi roskasto-smeđi iscjedak, bolove u predjelu jajnika, trbuha i leđa povremeno kao da ću dobiti m, ali ništa ne dolazi, samo taj iscjedak. Ne znam dal bi to moglo ukazivati na trudnoću.
    Napraviti ću sutra test.

Da li je neka od vas imala takve simptome?

Moze ukazivati. Mozes vec dns napraviti test.

Kathryn,
    Vidjeti ces sve u 5 mjesecu onda. Da, ne bi se dugo trebalo cekati.

mimica9113
    26. Travanj 2017. 13:40

Anahi to se i meni desilo ovaj mjesec,19 je trebala biti m.20 je dosla oskudno,vise smedji iscjedak,i trajalo 3 dana,inace mi traje 5 dana mens.ne znam sta da mislim,bilo mi je muka al nisam pov.test nisam radila,cekam malo jos pa cu uraditi.Sretno :-)

• Anahi
    26. Travanj 2017. 13:44

mimica9113

Anahi to se i meni desilo ovaj mjesec,19 je trebala biti m.20 je dosla oskudno,vise smedji iscjedak,i trajalo 3 dana,inace mi traje 5 dana mens.ne znam sta da mislim,bilo mi je muka al nisam pov.test nisam radila,cekam malo jos pa cu uraditi.Sretno :-)

Sretno i tebi, nadam se da će biti pozitivan za obje :)

Ja ću probati sutra ujutro ovugnost mini trakicu

mimica9113
    26. Travanj 2017. 13:58

ABD sretno svakako,ne dajmo se razocarati idemo u nove pobjede :-) ;-)

tala
    26. Travanj 2017. 18:18

anahi, sretno! 
    ivcy, ja nisam imala carski, ali meni je sve nestalo odmah. trbuh potpuno ravan. a da odes na pregled privatno. cudno mi je da i 5 mjeseci nakon poroda osjecas kuglu. 

nama su danas stigle ovul. trakice i testovi : ))))
    koristite li neku dobru aplikaciju za pracenje ovulacije? 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

mono1111
    26. Travanj 2017. 22:36

tala

anahi, sretno!
    ivcy, ja nisam imala carski, ali meni je sve nestalo odmah. trbuh potpuno ravan. a da odes na pregled privatno. cudno mi je da i 5 mjeseci nakon poroda osjecas kuglu.

nama su danas stigle ovul. trakice i testovi : ))))
    koristite li neku dobru aplikaciju za pracenje ovulacije?

Ja ne. Iskljucivo sam koristila LH trakice.

27. Travanj 2017. 10:17

Drage mame vjerujem da sve planirate na bebi ja i moj decko planiramo na bebi vec mjesec dana i nista jos.
    Jako zelimo bebu i trudimo se na tome i raditi.
    Pusa svim buducim mamama i neka vas docekaju plusici :*

27. Travanj 2017. 10:34

Drage mame vjerujem da vas ima i da planirate na bebi,ja i moj decko vec mjesec dana radimo na bebi i jos nista od toga.
    Jako zelimo bebu i trudimo se da je dobijemo,vjesticu sam dobila ali se nadam da iduci mjesec nece doci.
    Zelim svim mamama i trudnicama lijepe pozdrave i da sto prije ugledaju plusic :*

• Anahi
    27. Travanj 2017. 12:30

Drage mame vjerujem da vas ima i da planirate na bebi,ja i moj decko vec mjesec dana radimo na bebi i jos nista od toga.
    Jako zelimo bebu i trudimo se da je dobijemo,vjesticu sam dobila ali se nadam da iduci mjesec nece doci.
    Zelim svim mamama i trudnicama lijepe pozdrave i da sto prije ugledaju plusic :*

Zelim ti sreću idući mjesec i plusić na testu za trudnoću 
    i meni je jučer navečer stigla vještica, 3 dana ranije , ali ne odustajemo, idući mjesec opet hvatamo plodne.
    nego kakva su vaša iskustva s lh trakicama i gdje ih mogu kupiti? U ljekarnama mi nude samo one testove, kojih je relativno malo u paketu po 5 komaa obično, to nije dosta niti za 1 ciklus.

mimica 9113 za tebe navijamo da ne dođe vještica 

svima koje planirate želim plusić što prije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.