Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    28. Travanj 2017. 13:14

Ja isto narucujem te roze trakice sa ebaya i ok su mi.mamasita napravi test nije prerano..zelim ti plusic :)

• M.lady
    28. Travanj 2017. 13:17

Curke moje drage evo me, nisam uspila sve pohvatat a vidim da je osvanuo i plusic pa cestitam 😉😉 ove moje cure kako ste mi? Ja imam.dobit m iducu subotu odnosno 6-oga, i pocele su me grudi bolit tako da sam vec izgubila nadu da nece doc 😐😓 kad je vi ne ocekujte?

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Mamasita2
    28. Travanj 2017. 13:21

M.lady nikad nemoj gubit nadu..evo i ja sam bila uvjerena da ce doc pa evo kasne 2dana a i mene su bolile grudi i imala sam grceve i uvjerena san bila da ce mi doc pa je jos nema..nikad ne znas ..svima nama drzim fige! I da vise ugledamo taj + !!!
    🐝❤️

bejb23
    28. Travanj 2017. 13:54

Mamasita, nije ti rano za test :) Napravi pa javi! Sretno! :) 
    Mlady, i ja je (ne)ocekujem 6. Ali imam osjecaj da ce doci. :/

💗Baby E💗

• M.lady
    28. Travanj 2017. 14:35

bejb23

Mamasita, nije ti rano za test :) Napravi pa javi! Sretno! :)
    Mlady, i ja je (ne)ocekujem 6. Ali imam osjecaj da ce doci. :/

Bejb ja i ti se pratimo svaki mjesec pa cemo skupa i cekat 😍😍 mamasita hvala ti i sretno ti 😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Gitta
    28. Travanj 2017. 15:39

Mamasita2

Pozdrav drage moje ..nova sam na ovom forumu pa imam jedno pitanje.. Znaci zadnju mjesecnicu sam imala od 30.3-2.4 i bila je sasvim normalna..odnose sam imala 11. i 14.4 (bez zastite) …trebala mi je doc prekjucer al jos nije dosla (ciklusi mi traju 28-29 dana) a inace mi nikada nije kasnila iako me vec 5dana drže grčevi koji nisu stalni i probadanja u lijevom jajniku i stalno provjeravam jel dosla al nje ni na vidiku, danas su mi se cak i pojavili naleti velike vrucine.. Eto pa me zanima jel koja imala slicnih iskustava jer drugih simptoma trudnoce nema pa sad ne znam ni sama..a vec 2godine ja i dragi pokusavamo i nikako i sad me strah uopce napravit test da se ne razocaram a ne znam jel mi jos i pre rano za test ?? Eto zanimaju me vasa iskustva i misljenja?
    🐝

ja bih na tvom mjestu što manje razmišljala, pa ako M dođe dođe, ako ne super, dala bih si roka tipa 4 dana, ako ne dođe napravila bih test jer tad bi ti već trebalo pokazati ako jesi. u svakom slučaju držim ti fige da jesi trudna i da ubrzo ugledaš pozitivan test :D

• Mamasita2
    29. Travanj 2017. 14:16

Evo je vjestica ipak stigla jutros ☹☹ i bas me rastuzilo ! Al eto ne gubim nadu za dalje 🙇

mimica9113
    29. Travanj 2017. 15:21

Nemoj gubiti,nisam ni ja i meni se tako desilo.Idemo ponovo hehe :-*

mimica9113
    30. Travanj 2017. 18:10

Zene sta vi mislite za test sa sodom b.,ja ga radila vise iz zabave,drage zene meni zapjenilo tako da je preslo preko casice hehe,a veceras radim pravi test :-)

• Elviramagistic
    30. Travanj 2017. 20:40

mimica9113

Zene sta vi mislite za test sa sodom b.,ja ga radila vise iz zabave,drage zene meni zapjenilo tako da je preslo preko casice hehe,a veceras radim pravi test :-)

Nisam jos cula za to..kakav je to test? Javi nam rezultate veceras :) drzim fige

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.