Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica9113
    22. Travanj 2017. 16:51

mono :) hvala puno na savjetu....iskreno kafa mi je jedini porok...pa trudit cu se da smanjim to na minimum ....cim mi prodje m. odmah se spremam na posao hehehhh.... sretno svakoj u svakom smislu ...;*

suza4
    22. Travanj 2017. 18:26

Tenica

suza4

Ma nemam pojma kako se zove neki divlji chemotrue tako nesto..a osjetljivost mu je 20.
    To sam sinoc kasno radila nakon 100piskanja

Suza…ja sam jucer radil neki jeftini test s eBaya….i blaga crtica je bila- jedva se vidjela…kupila sam u ljekarni clearblue i plusic se pojavio…. cim se bilo kakva crta vidi to je pozitivan test!

Nadam se,vidjet cemo u ponedjeljak.Sretno i Vama☺

suza4
    22. Travanj 2017. 18:29

Elviramagistic

Mene zanima dal koja od vas uzima neke vitamine ili prenatal ili kako s vec to zove? Ja sam bila danas kod ginica i sve mi je super..nisam imala ciatu ni nista i bila je to zakasnjela menstruacija..samo mi je dao uputnicu da od 21 do 23 dc odem izvaditi krv da vidi taj neki thc za ovulaciju kakva je

Ja pijem od dietpharma .Tablete i kapsule...svaki dan po jednu .Tablete su vitamini i folna a kapsule omega 3.To dobijes u kutiji 30 kapsula  plus 30 tableta.

mono1111
    22. Travanj 2017. 18:57

Cure,
    Hvala na lijepim zeljama ! I ja vama takodjer zelim da vam se sto prije ostvari uredna T.

Elvira,
    Progesteron se vadi 7 dana nakon O, to valjda moras vaditi nakon O ovaj ciklus.

Ja osobno ne pijem folnu zato jer imam neke mutacije za trombofiliju koje navodno ne mogu razgraditi folnu pa zato pijem aktivni folat i razne posebne vitamine uz to za poboljsanje j.s.ali svakako svaka cura koja planira bi obavezno trebala piti ili samo folnu kiselinu jer je ona najvaznija u pravilu a super su i ti vitamini kao sto su Elevit, Centravit koji ima i omegu, Twinlab...
    Tenica,
    Cestitam !

• Elviramagistic
    22. Travanj 2017. 18:59

mono1111

Cure,
    Hvala na lijepim zeljama ! I ja vama takodjer zelim da vam se sto prije ostvari uredna T.

Elvira,
    Progesteron se vadi 7 dana nakon O, to valjda moras vaditi nakon O ovaj ciklus.

Ja osobno ne pijem folnu zato jer imam neke mutacije za trombofiliju koje navodno ne mogu razgraditi folnu pa zato pijem aktivni folat i razne posebne vitamine uz to za poboljsanje j.s.ali svakako svaka cura koja planira bi obavezno trebala piti ili samo folnu kiselinu jer je ona najvaznija u pravilu a super su i ti vitamini kao sto su Elevit, Centravit koji ima i omegu, Twinlab…
    Tenica,
    Cestitam !

Super,hvala ti..on je meni napisao da od 21 do 23 dc moram to obaviti pa da vidi kakva mi je ovulacija. Svakako cu si kupiti neke vitamine onda koje sadrzavaju folnu kiselinu

mimica9113
    23. Travanj 2017. 16:04

žene pomagajte....20 sam kao dob.mens. tri dana oskudno  po malo na ulosku,nije cista krv vec tamniji smedji iscjedak,evo 4 dan  nista od jutros do sad opet iscjedak smedji...muka mi isla sam dva puta povratiti ali do grla dodje i vrati se hehe ne znam kako da opisem ne boli me nista ali mi je muka..sta vi mislite da li je to implatacijsko ili ipak menga....ovo mi nije nikad ovako bilo inace moja mens,traje 5 dana 4 dana intezivno 5 malo? hvala vam

mono1111
    23. Travanj 2017. 18:07

mimica9113

žene pomagajte….20 sam kao dob.mens. tri dana oskudno po malo na ulosku,nije cista krv vec tamniji smedji iscjedak,evo 4 dan nista od jutros do sad opet iscjedak smedji…muka mi isla sam dva puta povratiti ali do grla dodje i vrati se hehe ne znam kako da opisem ne boli me nista ali mi je muka..sta vi mislite da li je to implatacijsko ili ipak menga….ovo mi nije nikad ovako bilo inace moja mens,traje 5 dana 4 dana intezivno 5 malo? hvala vam

Kada si imala zadnju M? Prije ove?
    Najbolje da napravis test ! Moguce je da je bilo implant.a moguce je i da ti se nesto poremetilo hormonalno pa je zato takva M nastupila !
    Svakako napravi test !

mimica9113
    23. Travanj 2017. 19:52

zadnja m mi je bila 19.marta.... sad je zakasnila jedan dan i kao desila se 20 i 3 dana pomalo nesto nije cista krv vise smedji iscjedak

tala
    23. Travanj 2017. 21:02

pozdrav svima! 

jedna vam se mamica zeli pridruziti u tipkanju : ))) 
    prije sest mjeseci smo dobili malu cvitu (nakon puno godina pokusavanja) i brzo se odlucili za jos jednu bebicu! 

veselim se tipkanju s vama! 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

mono1111
    23. Travanj 2017. 21:14

mimica9113

zadnja m mi je bila 19.marta…. sad je zakasnila jedan dan i kao desila se 20 i 3 dana pomalo nesto nije cista krv vise smedji iscjedak

Moguce da je implantacijsko ! Napravi odmah sutra test ! Ako je T u pitanju test ce pokazati ! Sretno !

Tala, pozdrav ! Sretno u planiranju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.