Ovo je taj test od sinoc.Ja sam ga napravila i bila je jako slaba crta..nakon pola sata od vadjenja testa otisla sam ljuta slavati.Sad se probudim i ugledam ovo???!!!
Jutro. Samo da ti kazem jednu stvar,cestitam trudna si. Crta se vidi,i nema sumnje. Izvadi bhcg i znati ces definitivno. Nemoj sad razbijati glavu hoce li se sta ruzno desiti,jacina crte nista ne znaci. Ja sam bila trudna dva puta,jednom neuspjesno i drugi put sam rodila zivu i zdravu djevojcicu. U oba puta kad sam radila test za trudnocu,crtu bih samo ja vidjela,i to toliko slabo,pa bih se jos dva tri dana testirala za redom ali ona i dalje nije nikad bila tamna koliko i testna. Radila sam bhcg u oba slucaja,u prvom kad sam je vadila bila mi je preko 3000 i duplirala se pravilno,ali je bila missed ab trudnoca a drugi put beta mi je bila prvi put samo 75,sa kasnijom ovulacijom,pravilno se duplirala,i sve uredu bilo. Znaci,samo hrabro,ja sam uvjerena da je sve uredu. Cuj se sa svojim doktorom,uradi bhcg i prati desavanja. Saljem veliku pusu.
Hvala draga...meni je to sve sumnjivo...em je tanja od kontrolne em se tako kasno pokazala.Betu cu u ponedjeljak izvaditi a do tad nek mi Bog da strpljivosti.
Ja ne ocekujem menstruaciju za dva tri dana,ali nesto ni nemam osjecaj da ce ovaj put biti dobitni. Nikakvih simptoma nemam niti sta vele ocekujem. Trudili se jesmo,a sad sta bude. 😘😘😘😘
Suza,
Uopce nije tako slaba crta, meni je bila slabija a beta je bila zadnji put preko 100.
Odi izvadi betu svakako ali T jesi.
Bas kako je Teddy napisala, nazalost ne mozes utjecati na nikakav negativan ishod, necu ti reci da se opustis ( zato jer znam da ne mozes ) a opet s druge strane nemoj razmisljati i misliti da ce biti biokemijska, uopce ne mora biti po ovome svemu.
Javljaj svakako situaciju.
Mono ali ta crta je tanja od kontrolne i sinoc se uopce nije ovako vidjela...bila je puno slabija.U ponedjeljak cu vaditi betu.
Mono ali ta crta je tanja od kontrolne i sinoc se uopce nije ovako vidjela…bila je puno slabija.U ponedjeljak cu vaditi betu.
Sa kojim testom si radila? Da uzmes jos neki drugi,osjetljiviji,mozda onaj gravignost ultra
Ma nemam pojma kako se zove neki divlji chemotrue tako nesto..a osjetljivost mu je 20.
To sam sinoc kasno radila nakon 100piskanja
Ma nemam pojma kako se zove neki divlji chemotrue tako nesto..a osjetljivost mu je 20.
Nema veze sto je tanja i svjetlija ta testna crta.
Nema to uopce veze !
Nema veze sto je tanja i svjetlija ta testna crta.
Nema to uopce veze !
Joj mono iz tvojih usta u Bozje usi!
OVakav je sinoc bio dok se jos nije razbistrio..takvog sam ga ostavila i otisla spavati
Pozz, suza trudna si. Ne razbijaj glavu sad negativom! Uzivaj zeno!!.
Isti takav je bio moj test i evo moj mis je uz mene.. sigurna sam da da si ga napravila zadva tri dana da bi crta jos vidljivija bila i pokazala se odmah tako da uzivaj!! Trudna si!!
Cestitke!!
Sortiraj odgovore
Najstariji