Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica9113
    26. Travanj 2017. 13:58

ABD sretno svakako,ne dajmo se razocarati idemo u nove pobjede :-) ;-)

tala
    26. Travanj 2017. 18:18

anahi, sretno! 
    ivcy, ja nisam imala carski, ali meni je sve nestalo odmah. trbuh potpuno ravan. a da odes na pregled privatno. cudno mi je da i 5 mjeseci nakon poroda osjecas kuglu. 

nama su danas stigle ovul. trakice i testovi : ))))
    koristite li neku dobru aplikaciju za pracenje ovulacije? 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

mono1111
    26. Travanj 2017. 22:36

tala

anahi, sretno!
    ivcy, ja nisam imala carski, ali meni je sve nestalo odmah. trbuh potpuno ravan. a da odes na pregled privatno. cudno mi je da i 5 mjeseci nakon poroda osjecas kuglu.

nama su danas stigle ovul. trakice i testovi : ))))
    koristite li neku dobru aplikaciju za pracenje ovulacije?

Ja ne. Iskljucivo sam koristila LH trakice.

27. Travanj 2017. 10:17

Drage mame vjerujem da sve planirate na bebi ja i moj decko planiramo na bebi vec mjesec dana i nista jos.
    Jako zelimo bebu i trudimo se na tome i raditi.
    Pusa svim buducim mamama i neka vas docekaju plusici :*

27. Travanj 2017. 10:34

Drage mame vjerujem da vas ima i da planirate na bebi,ja i moj decko vec mjesec dana radimo na bebi i jos nista od toga.
    Jako zelimo bebu i trudimo se da je dobijemo,vjesticu sam dobila ali se nadam da iduci mjesec nece doci.
    Zelim svim mamama i trudnicama lijepe pozdrave i da sto prije ugledaju plusic :*

• Anahi
    27. Travanj 2017. 12:30

Drage mame vjerujem da vas ima i da planirate na bebi,ja i moj decko vec mjesec dana radimo na bebi i jos nista od toga.
    Jako zelimo bebu i trudimo se da je dobijemo,vjesticu sam dobila ali se nadam da iduci mjesec nece doci.
    Zelim svim mamama i trudnicama lijepe pozdrave i da sto prije ugledaju plusic :*

Zelim ti sreću idući mjesec i plusić na testu za trudnoću 
    i meni je jučer navečer stigla vještica, 3 dana ranije , ali ne odustajemo, idući mjesec opet hvatamo plodne.
    nego kakva su vaša iskustva s lh trakicama i gdje ih mogu kupiti? U ljekarnama mi nude samo one testove, kojih je relativno malo u paketu po 5 komaa obično, to nije dosta niti za 1 ciklus.

mimica 9113 za tebe navijamo da ne dođe vještica 

svima koje planirate želim plusić što prije 

mimica9113
    27. Travanj 2017. 12:51

:-*  :-* :-*

bejb23
    27. Travanj 2017. 12:59

Anahi

Zelim ti sreću idući mjesec i plusić na testu za trudnoću
    i meni je jučer navečer stigla vještica, 3 dana ranije, ali ne odustajemo, idući mjesec opet hvatamo plodne.
    nego kakva su vaša iskustva s lh trakicama i gdje ih mogu kupiti? U ljekarnama mi nude samo one testove, kojih je relativno malo u paketu po 5 komaa obično, to nije dosta niti za 1 ciklus.

mimica 9113 za tebe navijamo da ne dođe vještica

svima koje planirate želim plusić što prije

Cure narucuju preko ebaya. Stavile su link par stranica prije :) 
    Mlady, Elvira, gdje ste? Kako je? :) 
    Ima li tko da je poceo odbrojavati? :)

💗Baby E💗

nena27
    27. Travanj 2017. 13:22

Anahi ja sam naručivala ove
     http://www.ebay.com/itm/Kit-10-Early-Pregnancy-hCG-and-30-Ovulation-LH-Test-Strips-Home-Women-/130886300395?hash=item1e796e72eb:g:N8MAAOSw8w1X-LSK
    nekih 40-45 kn a i brzo su stigle, sad sam opet naručila i čekam da mi stignu, ove sam imala 6 mjeseci 

nena27
    27. Travanj 2017. 18:17

Stigle baš danas nakon 20 dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI