ABD sretno svakako,ne dajmo se razocarati idemo u nove pobjede :-) ;-)
anahi, sretno!
ivcy, ja nisam imala carski, ali meni je sve nestalo odmah. trbuh potpuno ravan. a da odes na pregled privatno. cudno mi je da i 5 mjeseci nakon poroda osjecas kuglu.
nama su danas stigle ovul. trakice i testovi : ))))
koristite li neku dobru aplikaciju za pracenje ovulacije?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
anahi, sretno!
ivcy, ja nisam imala carski, ali meni je sve nestalo odmah. trbuh potpuno ravan. a da odes na pregled privatno. cudno mi je da i 5 mjeseci nakon poroda osjecas kuglu.
nama su danas stigle ovul. trakice i testovi : ))))
koristite li neku dobru aplikaciju za pracenje ovulacije?
Ja ne. Iskljucivo sam koristila LH trakice.

Drage mame vjerujem da sve planirate na bebi ja i moj decko planiramo na bebi vec mjesec dana i nista jos.
Jako zelimo bebu i trudimo se na tome i raditi.
Pusa svim buducim mamama i neka vas docekaju plusici :*
Drage mame vjerujem da vas ima i da planirate na bebi,ja i moj decko vec mjesec dana radimo na bebi i jos nista od toga.
Jako zelimo bebu i trudimo se da je dobijemo,vjesticu sam dobila ali se nadam da iduci mjesec nece doci.
Zelim svim mamama i trudnicama lijepe pozdrave i da sto prije ugledaju plusic :*
Drage mame vjerujem da vas ima i da planirate na bebi,ja i moj decko vec mjesec dana radimo na bebi i jos nista od toga.
Jako zelimo bebu i trudimo se da je dobijemo,vjesticu sam dobila ali se nadam da iduci mjesec nece doci.
Zelim svim mamama i trudnicama lijepe pozdrave i da sto prije ugledaju plusic :*
Zelim ti sreću idući mjesec i plusić na testu za trudnoću
i meni je jučer navečer stigla vještica, 3 dana ranije , ali ne odustajemo, idući mjesec opet hvatamo plodne.
nego kakva su vaša iskustva s lh trakicama i gdje ih mogu kupiti? U ljekarnama mi nude samo one testove, kojih je relativno malo u paketu po 5 komaa obično, to nije dosta niti za 1 ciklus.
mimica 9113 za tebe navijamo da ne dođe vještica
svima koje planirate želim plusić što prije
Zelim ti sreću idući mjesec i plusić na testu za trudnoću
i meni je jučer navečer stigla vještica, 3 dana ranije, ali ne odustajemo, idući mjesec opet hvatamo plodne.
nego kakva su vaša iskustva s lh trakicama i gdje ih mogu kupiti? U ljekarnama mi nude samo one testove, kojih je relativno malo u paketu po 5 komaa obično, to nije dosta niti za 1 ciklus.
mimica 9113 za tebe navijamo da ne dođe vještica
svima koje planirate želim plusić što prije
Cure narucuju preko ebaya. Stavile su link par stranica prije :)
Mlady, Elvira, gdje ste? Kako je? :)
Ima li tko da je poceo odbrojavati? :)

💗Baby E💗
Anahi ja sam naručivala ove
http://www.ebay.com/itm/Kit-10-Early-Pregnancy-hCG-and-30-Ovulation-LH-Test-Strips-Home-Women-/130886300395?hash=item1e796e72eb:g:N8MAAOSw8w1X-LSK
nekih 40-45 kn a i brzo su stigle, sad sam opet naručila i čekam da mi stignu, ove sam imala 6 mjeseci

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji