Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica9113
    27. Travanj 2017. 12:51

:-*  :-* :-*

bejb23
    27. Travanj 2017. 12:59

Anahi

Drage mame vjerujem da vas ima i da planirate na bebi,ja i moj decko vec mjesec dana radimo na bebi i jos nista od toga.
    Jako zelimo bebu i trudimo se da je dobijemo,vjesticu sam dobila ali se nadam da iduci mjesec nece doci.
    Zelim svim mamama i trudnicama lijepe pozdrave i da sto prije ugledaju plusic :*

Zelim ti sreću idući mjesec i plusić na testu za trudnoću
    i meni je jučer navečer stigla vještica, 3 dana ranije, ali ne odustajemo, idući mjesec opet hvatamo plodne.
    nego kakva su vaša iskustva s lh trakicama i gdje ih mogu kupiti? U ljekarnama mi nude samo one testove, kojih je relativno malo u paketu po 5 komaa obično, to nije dosta niti za 1 ciklus.

mimica 9113 za tebe navijamo da ne dođe vještica

svima koje planirate želim plusić što prije

Cure narucuju preko ebaya. Stavile su link par stranica prije :) 
    Mlady, Elvira, gdje ste? Kako je? :) 
    Ima li tko da je poceo odbrojavati? :)

💗Baby E💗

nena27
    27. Travanj 2017. 13:22

Anahi ja sam naručivala ove
     http://www.ebay.com/itm/Kit-10-Early-Pregnancy-hCG-and-30-Ovulation-LH-Test-Strips-Home-Women-/130886300395?hash=item1e796e72eb:g:N8MAAOSw8w1X-LSK
    nekih 40-45 kn a i brzo su stigle, sad sam opet naručila i čekam da mi stignu, ove sam imala 6 mjeseci 

nena27
    27. Travanj 2017. 18:17

Stigle baš danas nakon 20 dana 

suza4
    27. Travanj 2017. 19:36

Ej drage moje samo da se pohvalim.
    Moja beta danas 3219😁

SunnyS
    27. Travanj 2017. 21:13

Bravo, suza4! Cestitam! Kao da je moja beta, tako  je drago da raste.. :) Jesi bila na UZV? Je li sve u redu?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

suza4
    27. Travanj 2017. 22:19

Ujutro idem na UZV.Danas mi je tek 5 tj...😊😊

mono1111
    27. Travanj 2017. 22:31

Suza,
    Drago mi je da se beta dupla !

Gitta
    28. Travanj 2017. 11:12

jutro cure!! čitam vas koliko stignem i radujem se vašim plusićima a one koje nisu uspjele ovaj mjesec nadam se da će biti drugi put, jer to i samoj sebi želim, prošli mjesec negativan test, sada smo aktivniji da dobijemo ovaj mjesec taj dugoočekivani plus!
    M je završila u nedjelju, i sad pratim plodne dane i mislim da su započeli, jer mi je počeo gusti bijeli iscjedak, nije rastezljiv tako da pretpostavljam da ovulacija tek dolazi.
    recite mi kako ste vi znale da ovulirate, da li ste imale neke simptome? nisam pokušala još sa lh trakicama i nadam se da ni neću, jer se duboko u srcu nadam da ćemo usspjeti i ovako i da ću za dvadesetak dana ugledati + !
    pozdrav svima!!! :* :*

• Mamasita2
    28. Travanj 2017. 12:46

Pozdrav drage moje ..nova sam na ovom forumu pa imam jedno pitanje.. Znaci zadnju mjesecnicu sam imala od 30.3-2.4 i bila je sasvim normalna..odnose sam  imala 11. i 14.4 (bez zastite) ...trebala mi je doc prekjucer al jos nije dosla (ciklusi mi traju 28-29 dana) a inace mi nikada nije kasnila iako me vec 5dana drže grčevi koji nisu stalni i probadanja u lijevom jajniku i stalno provjeravam jel dosla al nje ni na vidiku, danas su mi se cak i pojavili naleti velike vrucine.. Eto pa me zanima jel koja imala slicnih iskustava jer drugih simptoma trudnoce nema pa sad ne znam ni sama..a vec 2godine ja i dragi pokusavamo i nikako i sad me strah uopce napravit test da se ne razocaram a ne znam jel mi jos i pre rano za test ?? Eto zanimaju me vasa iskustva i misljenja? 
    🐝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.