Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    25. Travanj 2017. 09:41

kathryn86

Nisam vas pratila neko vrijeme, al evo uhvatila sam vremena da sve procitam…
    Suza, cestitam! 😊 Napokon da imamo plusic, samo se opusti i uzivaj!!
    Mono, stijeno nasa, tebi zelim da sto prije rijesis sve i da docekas svoju strucu! Mislim da je sad stvarno vrijeme da sve bude ok… 😘😘
    Ja sam danas dobila nalaze ostalih hormona, testosteron mi je ok, AMH mi je 28,3 i koliko vidim po ref.vrijednostima da je to ok! Znaci sve mi je ok osim progesterona! Ovaj tjedan ponavljam briseve i onda idem.opet na humanu pa cemo vidjeti sta ce reci gore! Cini mi se da nikad kraja svemu…ali znam.da je vrijedno toga!

Mozda je progesteron samo taj mjesec bio nizak jer nije bila dobRa O.
    Ne znam kolika je granica ref.vrijednosti tvog AMH jer he u svakom labu drukcije, meni je 23 ali to spada u povisene koncentraciie, ali ako je u granicama onda je ok.
    Gdje si odlucila ici?? Na koju humanu?

• tinka71
    25. Travanj 2017. 10:12

Suza cestitke od srca! Nemoj bit u grcu i bojat se, misli na bebicu, opusti se i uzivaj u trudnoci 

tala
    25. Travanj 2017. 11:28

ivcy, koliko ti moras cekati nakon carskog? 
    jucer smo ju vagali, ima 7800 grama, duljinu ne znam. ovih dana nam je cijepljenje, treca doza, pa cemo se mjeriti. ( 4 mj. je bila 66 cm, 7100 grama). 

pocela sam vas malo cituckati unatrag da vidim tko je sve ovdje, koliko dugo se trudite, odakle ste : ) da malo pohvatam stvari. 
    ja se nadam da cu znati vise nakon pregleda. najvise me zanima ovuliram li i nadam se da ce ovo ljeto/jesen biti dobitno. 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ivcy1306
    25. Travanj 2017. 14:01

Tala, rekli su mi najmanje godinu i pol da moram cekati dok to sve dobro ne zaraste! 
    Ja jos imam trbuh ogroman a u njemu koda mi je kugla nekakva, vidim da se to povlaci ali bas sporrooooo za poludit. Mi imamo tek u 5.mjesecu cijepljenje opet

suza4
    25. Travanj 2017. 14:47

Ivcy1306

Tala, rekli su mi najmanje godinu i pol da moram cekati dok to sve dobro ne zaraste!
    Ja jos imam trbuh ogroman a u njemu koda mi je kugla nekakva, vidim da se to povlaci ali bas sporrooooo za poludit. Mi imamo tek u 5.mjesecu cijepljenje opet

Ja sam rodila 21.1.2016 na carski ,i sad sam opet trudna😊

Teddy Bear
    25. Travanj 2017. 16:39

Veliki pozdrav za sve. Uspjela sam nadam se sve procitati i zelim da cestitam Suzi4 jos jedanput na trudnoci. Sada uzivaj i probaj se opustiti.
    Kod mene je dosla menstruacija,ali sam nekako i cijelo vrijeme bila uvjerena da ce tako i biti. Cijeli mjesec mi je bio nekako stresan,velika guzva na poslu,imali smo neke radove u kuci,uglavnom,jesmo pokusavali da pokrijemo plodne dane,ali ocito bez uspjeha. 
    Zato ovaj ciklus opet u akciju😁. Saljem vam svima puno puno pozitivne energije.😘😘😘😘

Ivcy1306
    25. Travanj 2017. 18:30

Suza4 kako ti se trbuh povlacio? Kod mene sve nekako ide sporo, doduse ja sam zbilja tezak porod imala da sam na kraju hitnim carskim rodila i prilikom carskog jako puno krvi izgubila pa mi je i oporavak bio dug. Evo rez mi se jos uvijek dosta crveni iako sam isla na pregled i kazu da je sve ok, ali ta kao kugla mi neda mira! 
    Svjesna sam da nikad vise necu biti kao prije i ne patim na to, ali doslovno izgledam koda sam u 8.mj trudnoce! Ogroman trbuh jos uvijek!

kathryn
    25. Travanj 2017. 19:19

Mono, 
    u vinogradskoj sam,dobila sam listu pretraga i sad kad skupim sve idem gore da se dog za hsg! 😫 I jako me zanima sta ce dr gore reci na sve nalaze buduci da je sve ok. Pa ja sam gledala po netu za AMH, i mojih 28.3 je zadovoljavajuca plodnost,koliko sam skuzila razlika je po labosima u kojim mjernim jedinicama izrazavaju vrijednosti al mozes i sama preracunati po formuli! 

mono1111
    25. Travanj 2017. 22:49

kathryn86

Mono,
    u vinogradskoj sam,dobila sam listu pretraga i sad kad skupim sve idem gore da se dog za hsg! 😫 I jako me zanima sta ce dr gore reci na sve nalaze buduci da je sve ok. Pa ja sam gledala po netu za AMH, i mojih 28.3 je zadovoljavajuca plodnost,koliko sam skuzila razlika je po labosima u kojim mjernim jedinicama izrazavaju vrijednosti al mozes i sama preracunati po formuli!

Koliki je red tamo opcenito? Dugo se ceka za HSG i postupak??

kathryn
    26. Travanj 2017. 09:51

Joj neznam jos nista! Pocetkom 5.mjeseca idem gore pa cu vidjeti, ja se nadam da cu hsg obaviti odmah iduci ciklus...a ja cu vjerojatno prvo na inseminaciju, uz klomifene a mislim da se za nju ne ceka dugo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.