Jutro cure.
Evo ja u 9 idem vaditi betu,imam grc u zeludcu.Bas se bojim...😕😕
Sinoc sam mislila da cu dobiti koliko su me grcevi ubijali...bas menstrualna bol...a jutros nista...Drzite mi fige.
Hej tala, kako si? Kako nam je cvita? Bila sam na jesenskim s vama! Evo moj mis 5mj napunio neki dan:-)
Suza, čestitam ti od srca!! Napokon da je u grupi osvanuo plusić.
Bilo bi lijepo da se i zaredaju sad, kad si nam već ti otvorila sezonu, hehe. Pelijepe vijesti. Želim ti urednu i školsku trudnoću, kak se kaže.
Mono, draga, baš mi je žao kaj ti se to događa i kaj opet moraš čekati da još jedan ciklus prođe. Mene osobno ubija to čekanje, i onda da se barem nekaj dogodi poslije svega toga, nego opet ništa. Ali ti si hrabra i snažna osoba, potpora si svima nama na forumu i naša "pametna glavica i anđeo". Vjerujem da će na kraju biti stvarno sve dobro sa tobom i da ćeš što prije ostati trudna i držati svog anđelka u naručju.
MM je baš pogodila dijagnoza, baš mi je jedan dan priznao i ponekad imam osjećaj da se isto borimo sa vjetrenjačama, vidjet ćemo poslije ove terapije kad popije da li ima poboljšanja ili nema.. lagano padam u neku depru i ponekad si mislim da bi digla ruke od svega..
Noa 💙
Bit ce abd nedaj se...drzimo ti fige...i ja ih sama sebi drzim :))
suza, cestitam na plusicu!!!
ivcy, hocemo nas dvije zajedno na bebicu? evo ce mi cvitica 6 mjeseci za 4 dana. super je beba, spava cijelu noc, nema zubica, upravo smo zapoceli s dohranom+ stalno ciki, pa je mala buca, ali prava dobrica. kako ste vi?
nekidan sam narucila 50 ovul. trakica i 20 testova za trudnocu i pocetkom petog mjeseca idem na pregled da vidimo stanje. nisam jos dobila m.
neke bapske price kazu da je zena najplodnija nakon trudnoce, pa se nadamo novom plusicu jako brzo : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala ja nazalost nesmijem na trudnocu jer sam imala carski rez, mi smo na dohrani non stop, cikio je al nikad dosta pa smo sad bas na dohrani +kasice smo poceli i obozava mrkvu :-) ima mi 8200g i 70cm , kolika je cvita?
Takoder zubica nema, grcice nije imao i sve u svemu super je, spava nocu super ali je po danu aktivan za poludit. Dize se sam za sjedit i to je poceo kad je navrsio 3mj pa nam je pedijatar rekao da branimo medjutim vise je nemoguce branit.
Prevrce se non stop s ledja na trbuh i obrnuto, dosta je napredan sto se toga tice.
Suza, kakvi su rezultati bete?
Sto se tice menge ja sam ju dobila cim sam prestala krvarit, znaci vec sam 4menge imala i moram ti reci da je bila uzas, doslovno slapovi, jako obilno.. rafila sam i papu i sve je ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji