Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    21. Travanj 2017. 12:50

suza4

Mono ali ta crta je tanja od kontrolne i sinoc se uopce nije ovako vidjela…bila je puno slabija.U ponedjeljak cu vaditi betu.

Sa kojim testom si radila? Da uzmes jos neki drugi,osjetljiviji,mozda onaj gravignost ultra

suza4
    21. Travanj 2017. 12:57

Ma nemam pojma kako se zove neki divlji chemotrue tako nesto..a osjetljivost mu je 20.
    To sam sinoc kasno radila nakon 100piskanja

mono1111
    21. Travanj 2017. 13:22

suza4

Ma nemam pojma kako se zove neki divlji chemotrue tako nesto..a osjetljivost mu je 20.

Nema veze sto je tanja i svjetlija ta testna crta.
    Nema to uopce veze !

suza4
    21. Travanj 2017. 13:25

mono1111

suza4

Nema veze sto je tanja i svjetlija ta testna crta.
    Nema to uopce veze !

Joj mono iz tvojih usta u Bozje usi!

suza4
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:06

OVakav je sinoc bio dok se jos nije razbistrio..takvog sam ga ostavila i otisla spavati

Ivcy1306
    21. Travanj 2017. 15:07

Pozz, suza trudna si. Ne razbijaj glavu sad negativom! Uzivaj zeno!!.
    Isti takav je bio moj test i evo moj mis je uz mene.. sigurna sam da da si ga napravila zadva tri dana da bi crta jos vidljivija bila i pokazala se odmah tako da uzivaj!! Trudna si!! 
    Cestitke!!

suza4
    21. Travanj 2017. 15:26

Ivcy1306

Pozz, suza trudna si. Ne razbijaj glavu sad negativom! Uzivaj zeno!!.
    Isti takav je bio moj test i evo moj mis je uz mene.. sigurna sam da da si ga napravila zadva tri dana da bi crta jos vidljivija bila i pokazala se odmah tako da uzivaj!! Trudna si!!
    Cestitke!!

Hvala draga...nadam se da ce biti uspjesno!😘

bejb23
    21. Travanj 2017. 17:17

Suza, cestiitam :* 
    Uzivaj sad :))) 

💗Baby E💗

• Elviramagistic
    21. Travanj 2017. 20:12

Suza cestitam,trudna si :) 

mimica9113
    21. Travanj 2017. 20:43

Zdravo svima :)... i ja kao i sve vi iscekujemo zeljno tu trudnocu :) Ja imam djevojcicu 4.5 god ...odlucili smo se za drugu bebicu ali nista svaki put se vjestica pojavi....bas mi je ovaj mjesec presao jedan dan i ja se ponadala evo bingo kad opet razocarenje...inace mi je svaki mjesec  u tacan dan....pila sam vrkutu jedan period,pa sta vi mislote sta bi bilo jos dobro probati, i abd da se vise taj + pojavi :) :) .Sretno svima.....:*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI