Mono ali ta crta je tanja od kontrolne i sinoc se uopce nije ovako vidjela…bila je puno slabija.U ponedjeljak cu vaditi betu.
Sa kojim testom si radila? Da uzmes jos neki drugi,osjetljiviji,mozda onaj gravignost ultra
Ma nemam pojma kako se zove neki divlji chemotrue tako nesto..a osjetljivost mu je 20.
To sam sinoc kasno radila nakon 100piskanja
Ma nemam pojma kako se zove neki divlji chemotrue tako nesto..a osjetljivost mu je 20.
Nema veze sto je tanja i svjetlija ta testna crta.
Nema to uopce veze !

Nema veze sto je tanja i svjetlija ta testna crta.
Nema to uopce veze !
Joj mono iz tvojih usta u Bozje usi!

OVakav je sinoc bio dok se jos nije razbistrio..takvog sam ga ostavila i otisla spavati
Pozz, suza trudna si. Ne razbijaj glavu sad negativom! Uzivaj zeno!!.
Isti takav je bio moj test i evo moj mis je uz mene.. sigurna sam da da si ga napravila zadva tri dana da bi crta jos vidljivija bila i pokazala se odmah tako da uzivaj!! Trudna si!!
Cestitke!!

Pozz, suza trudna si. Ne razbijaj glavu sad negativom! Uzivaj zeno!!.
Isti takav je bio moj test i evo moj mis je uz mene.. sigurna sam da da si ga napravila zadva tri dana da bi crta jos vidljivija bila i pokazala se odmah tako da uzivaj!! Trudna si!!
Cestitke!!
Hvala draga...nadam se da ce biti uspjesno!😘
Zdravo svima :)... i ja kao i sve vi iscekujemo zeljno tu trudnocu :) Ja imam djevojcicu 4.5 god ...odlucili smo se za drugu bebicu ali nista svaki put se vjestica pojavi....bas mi je ovaj mjesec presao jedan dan i ja se ponadala evo bingo kad opet razocarenje...inace mi je svaki mjesec u tacan dan....pila sam vrkutu jedan period,pa sta vi mislote sta bi bilo jos dobro probati, i abd da se vise taj + pojavi :) :) .Sretno svima.....:*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji