Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suza4
    21. Travanj 2017. 15:26

Ivcy1306

Pozz, suza trudna si. Ne razbijaj glavu sad negativom! Uzivaj zeno!!.
    Isti takav je bio moj test i evo moj mis je uz mene.. sigurna sam da da si ga napravila zadva tri dana da bi crta jos vidljivija bila i pokazala se odmah tako da uzivaj!! Trudna si!!
    Cestitke!!

Hvala draga...nadam se da ce biti uspjesno!😘

bejb23
    21. Travanj 2017. 17:17

Suza, cestiitam :* 
    Uzivaj sad :))) 

💗Baby E💗

• Elviramagistic
    21. Travanj 2017. 20:12

Suza cestitam,trudna si :) 

mimica9113
    21. Travanj 2017. 20:43

Zdravo svima :)... i ja kao i sve vi iscekujemo zeljno tu trudnocu :) Ja imam djevojcicu 4.5 god ...odlucili smo se za drugu bebicu ali nista svaki put se vjestica pojavi....bas mi je ovaj mjesec presao jedan dan i ja se ponadala evo bingo kad opet razocarenje...inace mi je svaki mjesec  u tacan dan....pila sam vrkutu jedan period,pa sta vi mislote sta bi bilo jos dobro probati, i abd da se vise taj + pojavi :) :) .Sretno svima.....:*

mono1111
    21. Travanj 2017. 20:49

mimica9113

Zdravo svima :)… i ja kao i sve vi iscekujemo zeljno tu trudnocu :) Ja imam djevojcicu 4.5 god …odlucili smo se za drugu bebicu ali nista svaki put se vjestica pojavi….bas mi je ovaj mjesec presao jedan dan i ja se ponadala evo bingo kad opet razocarenje…inace mi je svaki mjesec u tacan dan….pila sam vrkutu jedan period,pa sta vi mislote sta bi bilo jos dobro probati, i abd da se vise taj + pojavi :) :) .Sretno svima…..:*

Pij vrkutu i dalje, folnu kiselinu, smanji kofein i u akciju !!!! Sretno

light
    21. Travanj 2017. 21:37

Mono citam tek sada sto je bilo i koliko mi je zao sto sve ovo prozivljavas opet na neki nacin drago mi je da se nesto rjesava i da nije sve na mrtvoj tocki. Meni su crte postale svjetlije tako da pretpostavljam da to bilo to kad si rekla da je skoro pozitivna. Ostajem ustrajna dok ne popiskim svih 100 komada onda cu barem znati od prilike kada je ovulacija.
    Suza cestitam od srca!!!! To je to, ne brini i sigurna sam da ces nam u pon samo potvrditi sa nalazom bhcg 😘
    Ostalim zenica koje se trude kao i ja sretno😘

SunnyS
    22. Travanj 2017. 08:21

mono1111,
    Vjerujem da si svakog dana sve blize svojoj bebici. Tezak je put do istinske srece, rijetki su oni koji ustraju do kraja. Zato ti drzim palceve da ti jednog dana svi ovi problemi budu samo u dalekom sjecanju.
    Suza, sretno u ponedjeljak. Navijam za neki lijepi broj koji bi potvrdio nase cestitke.
     Mali update: dosla je M jos na Uskrs. Tako je bilo najbolje. Dok se ne poslozi s poslom, necu panicariti. Tu sam u pozadini, povremeno vas citam. Kroz par mjeseci cu vam se aktivnije pridruziti.
    Lijepi pozdrav svima!

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Elviramagistic
    22. Travanj 2017. 12:41

Mene zanima dal koja od vas uzima neke vitamine ili prenatal ili kako s vec to zove? Ja sam bila danas kod ginica i sve mi je super..nisam imala ciatu ni nista i bila je to zakasnjela menstruacija..samo mi je dao uputnicu da od 21 do 23 dc odem izvaditi krv da vidi taj neki thc za ovulaciju kakva je

22. Travanj 2017. 13:54

Curke! Danas sam se prikljucila forumu jer nakon godine dana....test je +

22. Travanj 2017. 14:01

suza4

Ma nemam pojma kako se zove neki divlji chemotrue tako nesto..a osjetljivost mu je 20.
    To sam sinoc kasno radila nakon 100piskanja

Suza...ja sam jucer radil neki jeftini test s eBaya....i blaga crtica je bila- jedva se vidjela...kupila sam u ljekarni clearblue i plusic se pojavio.... cim se bilo kakva crta vidi to je pozitivan test!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.