Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    08. Travanj 2017. 18:27

Baby123 nadam se da ces ih iskoristiti  
    Mlady , jel danas sve ok? Imam i ja jako bolne, popijem previse tableta tako da me na kraju vise ne boli od menge nego zeludac od tableta :/ 
    Cini mi se da nema nista. I da cekamo Sunny sa testom :) 

💗Baby E💗

baarbaraa29
    08. Travanj 2017. 19:02

mono1111

baarbaraa29

Obzirom da smo ovdje vecina nas vec pomalo i eksperti u isprobavanju kojecega zanima me dali se kojoj usljed koristenja bilo cega na biljnoj bazi, kod mene konkretno Evinih kapi, skratio ciklus? I to poprilicno?
    Obzirom na redovne M od cca.29 dana na 21!
    Znaci pijem kapi 1,5 mj.otprilike i trebam dobit tek u sub.ili ned.a danas vec neki obrisi krvi!
    Prosla M je zavrsila tek 22.3., znaci danas je tek 17.dan od onda!
    Jel moguce da sam u najboljoj namjeri s tim alternativno-biljno-bezopasnim preparatom uspjela sve posemerit?!

Moguce da da !
    Ipak te kapi i sve te prirodne stvari djelomicno reguliraju hormone i mozda ti se sad sve to poremetilo.
    Moguce da ti je dns O krvarenje, jer bi ti sad negdje trebala biti O cca.

E samo mi to treba! 
    Nije ovul.jer sam ju imala prosli vikend. Uvijek mi je O sredinom ciklusa, a zadnja M je pocela 19.3. I po kalendaru i po bolovima je tad bila koji btw.od onda zapravo i nisu prestali!
    "Bravo ja!" 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

SunnyS
    08. Travanj 2017. 19:27

Jučer sam radila test. Pričekala bih još do ponedjeljka ako M ne dođe u međuvremenu. Moram si ih naručiti online za ubuduće.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

bejb23
    08. Travanj 2017. 19:42

SunnyS

Jučer sam radila test. Pričekala bih još do ponedjeljka ako M ne dođe u međuvremenu. Moram si ih naručiti online za ubuduće.

Ahaaa. A brzo ce ponedjeljak.  Navijam za plus :)) 
    Gdje ih narucis? 

💗Baby E💗

• M.lady
    08. Travanj 2017. 19:59

bejb23

Baby123 nadam se da ces ih iskoristiti
    Mlady , jel danas sve ok? Imam i ja jako bolne, popijem previse tableta tako da me na kraju vise ne boli od menge nego zeludac od tableta :/
    Cini mi se da nema nista. I da cekamo Sunny sa testom :)

Danas je, pijem i ja puno tableta al koliko me boli pocnem padat u nesvjest onda moram na hitnu. Kako si ti bejb? A nista sunny bar nas ti razveseli 😉

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Elviramagistic
    08. Travanj 2017. 20:19

bejb23

SunnyS

Ahaaa. A brzo ce ponedjeljak. Navijam za plus :))
    Gdje ih narucis?

Ja sam narucila sa ebaya

sarajka
    08. Travanj 2017. 21:32

M.lady

Curke moje nemogu ja bez vas, danas sam super volje, jucer katastrofa jos sam sinoc na hitnoj bila na inekciju( imam jakoo bolne m). Uglavnom ima li sta novosti, ikakvog plusica?? 😚😚😚

Draga, i ja imam jako bolne menstruacije, i uvijek moram popiti po nekoliko Ketonala. Prosli put sam primila injekciju Voltarena... Bojim se da te tablete remete moju ovulaciju, jer zene koje zele zatrudniti ne bi trebale da ih koriste. To pise i uputstvu...Ali ja jednostavno ne mogu bez njih. 😣

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

SunnyS
    08. Travanj 2017. 22:01

Elviramagistic

bejb23

SunnyS

Ahaaa. A brzo ce ponedjeljak. Navijam za plus :))
    Gdje ih narucis?

Ja sam narucila sa ebaya

Planirala sam preko ebay-a.
    http://www.ebay.com/sch/Pregnancy-Tests/36437/bn_8627835/i.html

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• M.lady
    08. Travanj 2017. 22:13

Sarajka

M.lady

Curke moje nemogu ja bez vas, danas sam super volje, jucer katastrofa jos sam sinoc na hitnoj bila na inekciju( imam jakoo bolne m). Uglavnom ima li sta novosti, ikakvog plusica?? 😚😚😚

Draga, i ja imam jako bolne menstruacije, i uvijek moram popiti po nekoliko Ketonala. Prosli put sam primila injekciju Voltarena… Bojim se da te tablete remete moju ovulaciju, jer zene koje zele zatrudniti ne bi trebale da ih koriste. To pise i uputstvu…Ali ja jednostavno ne mogu bez njih. 😣

Ja pijem brufene 2 tablete od 400 mg, a vidis nikad mi nije palo na pamet da procitam stete li plodnosti. Ja ti svoju ovulaciju inace ne osjecam kao druge cure, tako da nezz. A virujem ti da nemozes jer nemogu ni ja sama, to je bol neizdrziva

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

sarajka
    08. Travanj 2017. 22:55

M.lady evo ovo sam nasla u uputstvu:
    Poremećaj fertiliteta kod žena
    Brufen može uticati na plodnost žena, pa se njegova primena ne preporučuje ženama koje nameravaju da zatrudne. Kod žena koje imaju poteškoća da ostanu u drugom stanju ili su na ispitivanju plodnosti, trebalo bi razmotriti prekid terapije lekom Brufen..

Ja vec duze vremena mislim da su te tablete koje pijem u vrijeme M. vecim dijelom zasluzne za moj sterilitet, a ne mogu nikako proci bez njih. Cini mi se da bih poludila od bola...

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.