Jučer sam radila test. Pričekala bih još do ponedjeljka ako M ne dođe u međuvremenu. Moram si ih naručiti online za ubuduće.
Ahaaa. A brzo ce ponedjeljak. Navijam za plus :))
Gdje ih narucis?
Ja sam narucila sa ebaya
Planirala sam preko ebay-a.
http://www.ebay.com/sch/Pregnancy-Tests/36437/bn_8627835/i.html
Ja sam narucila paket ovulacijskih trakica i testa sa istog linka samo pogledaj sve i nadi najjeftinije :)
M.ladyevo ovo sam nasla u uputstvu:
Poremećaj fertiliteta kod žena
Brufen može uticati na plodnost žena, pa se njegova primena ne preporučuje ženama koje nameravaju da zatrudne. Kod žena koje imaju poteškoća da ostanu u drugom stanju ili su na ispitivanju plodnosti, trebalo bi razmotriti prekid terapije lekom Brufen..
Ja vec duze vremena mislim da su te tablete koje pijem u vrijeme M. vecim dijelom zasluzne za moj sterilitet, a ne mogu nikako proci bez njih. Cini mi se da bih poludila od bola…
Hm..i ja pijem ketonal..i za glavobolju i za vrijeme m..mislis da i one tako stete..ako stete mislim da cu se prebaciti na lupocet jer znam da to smiju i trudnice piti ako imaju jaku glavobolju
Brufen može uticati na plodnost žena, pa se njegova primena ne preporučuje ženama koje nameravaju da zatrudne. Kod žena koje imaju poteškoća da ostanu u drugom stanju ili su na ispitivanju plodnosti, trebalo bi razmotriti prekid terapije lekom Brufen..
Ja vec duze vremena mislim da su te tablete koje pijem u vrijeme M. vecim dijelom zasluzne za moj sterilitet, a ne mogu nikako proci bez njih. Cini mi se da bih poludila od bola…
Hm..i ja pijem ketonal..i za glavobolju i za vrijeme m..mislis da i one tako stete..ako stete mislim da cu se prebaciti na lupocet jer znam da to smiju i trudnice piti ako imaju jaku glavobolju
Da, stete jer spadaju u grupu nesteroidnih protuupalnih lijekova koji djeluju na istom principu. Brufen, Voltaren, Ketonal, Nalgesin.... Sve su to lijekovi iz iste skupine. Lupocet je pretpostavljam Paracetamol? Ja za glavobolju pijem Panadol, ali protiv menstr. bolova samo mi, nazalost, pomazu ovi gore lijekovi...
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Da, stete jer spadaju u grupu nesteroidnih protuupalnih lijekova koji djeluju na istom principu. Brufen, Voltaren, Ketonal, Nalgesin…. Sve su to lijekovi iz iste skupine. Lupocet je pretpostavljam Paracetamol? Ja za glavobolju pijem Panadol, ali protiv menstr. bolova samo mi, nazalost, pomazu ovi gore lijekovi…
Problem.je sta meni nista drugo ne pomaze osim toga, lupoceta mogu popiti koliko hocu nece nista pomoci 😣😣
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mlady, danas sam dobro. Uzivam malo u lijepom vremenu :)
Elvira, Sunny hvala. Bas cu i ja pogledati. Mislim se cak da pocnem sa lh trakicama pratiti stanje. A onda opet da mi ne bi bio jos veci stres oko svega toga :/
Cula sam za to da neke tablete, i to bas one koje koristim, utjecu na plodnost. Jedino sta mi pomogne,i to ne svaki put, su ketonali. Pokusala sam i sa onim advilom koji je laksi a slican brufenima i nije mi pomogao. Trebalo bi naci neku alternativu. Bila sam jedno vrijeme na Evinom caju(vrkuta, neven i svasta nesto) prvi ciklus nisam imala bolove i bila sam presretna jer sam napokon nasla nesto prirodno sto mi pomaze ali vec iduce cikluse je bol bila itekako prisutna. Da ne pricam da sam svaki ciklus povracala od bolova. I onda sam odustala od caja.
💗Baby E💗
Pozdrav cure
Od danas sam tu kod vas pa trebam pomoc.Koje pretrage da od svoje gin.zahtjevam?Radi se o tome da sam proslu godinu 4-5 puta bila kod nje,zbog bakterije 2 puta i jer sam htjela na pretrage al je rekla da cekam da prođe godina.Evo sad sam se narucila za 2 tjedna idem ali ona je totalno ne zainteresirana.Hipo sam ona kaze da je zbog toga jaako tesko doci do trudnoce kod dr.za stitnjacu je prica drugacija navodno nema veze sa zacecem.Tsh mi je prije par mjeseci bio 4 na terapiji sam,godinu i pol dana Imam djete iz prvog braka prije njega missed ab.Dragi također ima 2 djece a zajednicko nam ne uspjeva intezivno godinu dana.
Mlady, danas sam dobro. Uzivam malo u lijepom vremenu :)
Elvira, Sunny hvala. Bas cu i ja pogledati. Mislim se cak da pocnem sa lh trakicama pratiti stanje. A onda opet da mi ne bi bio jos veci stres oko svega toga :/
Cula sam za to da neke tablete, i to bas one koje koristim, utjecu na plodnost. Jedino sta mi pomogne,i to ne svaki put, su ketonali. Pokusala sam i sa onim advilom koji je laksi a slican brufenima i nije mi pomogao. Trebalo bi naci neku alternativu. Bila sam jedno vrijeme na Evinom caju(vrkuta, neven i svasta nesto) prvi ciklus nisam imala bolove i bila sam presretna jer sam napokon nasla nesto prirodno sto mi pomaze ali vec iduce cikluse je bol bila itekako prisutna. Da ne pricam da sam svaki ciklus povracala od bolova. I onda sam odustala od caja.
Ja prestajem piti ketonale..mada mi to jedino pomogne..ili lupocet ili cu trpjeti jer sam upravo citala uputstva i u pravu su svi..pise da zene koje zele zatrudnjeti nesmiju piti jer smanjuje plodnost
Pozdrav cure
Od danas sam tu kod vas pa trebam pomoc.Koje pretrage da od svoje gin.zahtjevam?Radi se o tome da sam proslu godinu 4-5 puta bila kod nje,zbog bakterije 2 puta i jer sam htjela na pretrage al je rekla da cekam da prođe godina.Evo sad sam se narucila za 2 tjedna idem ali ona je totalno ne zainteresirana.Hipo sam ona kaze da je zbog toga jaako tesko doci do trudnoce kod dr.za stitnjacu je prica drugacija navodno nema veze sa zacecem.Tsh mi je prije par mjeseci bio 4 na terapiji sam,godinu i pol dana Imam djete iz prvog braka prije njega missed ab.Dragi također ima 2 djece a zajednicko nam ne uspjeva intezivno godinu dana.
Dobrodošla Nelly88..ja ti na žalost nemogu pomoci..meni je ovo tek drugi ciklus da radimo na bebi pa sam trenutno u iščekivanju:) nadam se da ce druge cure znati vise
Drage moje evo meni M jos nije dosla,ali nezelim da radim test i da se puno nadam jer mi je prosli mjesec dosla tek 34 dan i tako mjesec prije.a u to vrijeme sam pila femisan kapi i produzija mi se ciklus inace mi je uvik dolazilo 28 ili 29 dan.Tako da necu puno da se nadam.ali se ipak nadam.😊javim se sa novostima. Ja sam ovaj mjesec prvi put koristila lh trakice i to narucila preko njuskala.Vidit cemoo javim se sutra😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji