Curke moje di ste mi? Ima li sta novosti? Moje vjestice nema 😁
Kod mene nema nicega. Strah me ponovo raditi test .. :(
Ma nek i ne dode. Nek bude plusic! :)

💗Baby E💗
Sarajka,
Estrofem je upravo za zadebljanje endometrija.
Ma vjerujem da ce uz ciklu, ananas i vrkutu doci do navucenih 7, 8 mm ali to je i dalje pretanko uz sve to sto konzumiram.
Pila sam Macu prah,.inace, tj.bar do sada nisam imala disbalans hormona,.uvijek su mi bili ok osim prolaktina, ali pijem Bromergon za njega i on je ok a ako mi dokt.misli uvesti stimulaciju za O ne bi bas pila sa strane i ostale takve stvari da ne bi ispao suprotan efekt, cak tada mislim da necu ni vrkutu piti.
Ali hvala na savjetima ! I ja sam citala da.je Maca prah super, pio ju je i MM.

Curke moje di ste mi? Ima li sta novosti? Moje vjestice nema 😁
Kod mene nema nicega. Strah me ponovo raditi test .. :(
Ma nek i ne dode. Nek bude plusic! :)
Bejb,
Ja bi svakako na tvom mjestu jos jedan test napravila.
Drzim fige

Sarajka,
Estrofem je upravo za zadebljanje endometrija.
Ma vjerujem da ce uz ciklu, ananas i vrkutu doci do navucenih 7, 8 mm ali to je i dalje pretanko uz sve to sto konzumiram.
Pila sam Macu prah,.inace, tj.bar do sada nisam imala disbalans hormona,.uvijek su mi bili ok osim prolaktina, ali pijem Bromergon za njega i on je ok a ako mi dokt.misli uvesti stimulaciju za O ne bi bas pila sa strane i ostale takve stvari da ne bi ispao suprotan efekt, cak tada mislim da necu ni vrkutu piti.
Ali hvala na savjetima ! I ja sam citala da.je Maca prah super, pio ju je i MM.
Za prolaktin sam cula da je dobra Kadulja...Ali, ipak nemoj eksperimentisati posto ce ti stimulisati O. Ja sam planirala piti maca prah naredni ciklus, i valjda cu napokon uraditi folikulometriju i vidjeti sta se desava sa mojom O. Mozda cu i ja trebati Klomifen... Nekako sumnjam da mi ovulacija nije kvalitetna.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Pozdrav,
Veselim se vašim plusićima. :)
Primjetila sam da je dosta cura/žena ovdje koje "nisu očekivale" M 06.04. Ja sam jedna od onih koje jesu očekivale, ali još nije došla. Bilo je sitno krvarenje 3. dan nakon ovulacije (kalendarski praćeno), trajalo je možda par sati, a nakon toga je 2-3 dana bio smeđi iscjedak. Nakon toga sam se udebljala 2 kg i malo su mi sise veće. Ne znam koliko da dugo čekam M s obzirom da se ne čuvam od trudnoće, planiram početi s time krajem godine. Zadnji put kad sam imala takvo "krvarenje" bilo je kad sam zatrudnila neplanirano. Čak i da jesam sada trudna, bilo bi dobro znati što prije da malo uskladim prehranu, folnu, vitamine, količinu kave i dr. Obično mi M dolaze na vrijeme, možda nekad 1-2 dana prije ili poslije, ali NIKAD s tragovima u ciklusu.
Što predlažete? Danas testić ili još koji dan?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Curke držite se! Sunny napravi test odmah, barem bi ja na tvojem mjestu! :)
Meni je M pri kraju i planiram početi piti vrkutu opet. Daj mi recite jel ju mogu piti cijeli ciklus do sljedeće M ili samo do ovulacije? Pijem i macu i ja MM, odvratna je ali već sam se navikla na njen okus. :P
A na veliki petak idemo na spermiogram i na AMH, pa ćemo vidjeti kaj dalje.

Noa 💙
Eto moja vjestica nazalost dolazi, ipak nista od moga plusica. Razocarana san, nezz vise sta da mislim, malo cu se maknuti od ovoga svega. Curke moje vama svima zelim plusice i da sto prije uzivate u trudnoci i te svoje plusice docekate u narucju. Pogotovo sarajaka i mono vama, jer vidim da neodustajete godinama. Drzite mi se sve a ja se javim kad se odmorim od svega ovoga. 😗😗😗😗😗

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Pozdrav,
Veselim se vašim plusićima. :)
Primjetila sam da je dosta cura/žena ovdje koje "nisu očekivale" M 06.04. Ja sam jedna od onih koje jesu očekivale, ali još nije došla. Bilo je sitno krvarenje 3. dan nakon ovulacije (kalendarski praćeno), trajalo je možda par sati, a nakon toga je 2-3 dana bio smeđi iscjedak. Nakon toga sam se udebljala 2 kg i malo su mi sise veće. Ne znam koliko da dugo čekam M s obzirom da se ne čuvam od trudnoće, planiram početi s time krajem godine. Zadnji put kad sam imala takvo "krvarenje" bilo je kad sam zatrudnila neplanirano. Čak i da jesam sada trudna, bilo bi dobro znati što prije da malo uskladim prehranu, folnu, vitamine, količinu kave i dr. Obično mi M dolaze na vrijeme, možda nekad 1-2 dana prije ili poslije, ali NIKAD s tragovima u ciklusu.
Što predlažete? Danas testić ili još koji dan?
Draga sunny napravi test ja jos cekam vjesticu nije dosla😘
Eto moja vjestica nazalost dolazi, ipak nista od moga plusica. Razocarana san, nezz vise sta da mislim, malo cu se maknuti od ovoga svega. Curke moje vama svima zelim plusice i da sto prije uzivate u trudnoci i te svoje plusice docekate u narucju. Pogotovo sarajaka i mono vama, jer vidim da neodustajete godinama. Drzite mi se sve a ja se javim kad se odmorim od svega ovoga. 😗😗😗😗😗
Draga nemoj bit tuzna drugi put ce uspit sigurno nemoj biti razocarana,meni moja jos nije stigla.nemoj otici javi se ubrzo,ja se javim s novostima😘😘😘😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji