Curke držite se! Sunny napravi test odmah, barem bi ja na tvojem mjestu! :)
Meni je M pri kraju i planiram početi piti vrkutu opet. Daj mi recite jel ju mogu piti cijeli ciklus do sljedeće M ili samo do ovulacije? Pijem i macu i ja MM, odvratna je ali već sam se navikla na njen okus. :P
A na veliki petak idemo na spermiogram i na AMH, pa ćemo vidjeti kaj dalje.
Noa 💙
Eto moja vjestica nazalost dolazi, ipak nista od moga plusica. Razocarana san, nezz vise sta da mislim, malo cu se maknuti od ovoga svega. Curke moje vama svima zelim plusice i da sto prije uzivate u trudnoci i te svoje plusice docekate u narucju. Pogotovo sarajaka i mono vama, jer vidim da neodustajete godinama. Drzite mi se sve a ja se javim kad se odmorim od svega ovoga. 😗😗😗😗😗
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Pozdrav,
Veselim se vašim plusićima. :)
Primjetila sam da je dosta cura/žena ovdje koje "nisu očekivale" M 06.04. Ja sam jedna od onih koje jesu očekivale, ali još nije došla. Bilo je sitno krvarenje 3. dan nakon ovulacije (kalendarski praćeno), trajalo je možda par sati, a nakon toga je 2-3 dana bio smeđi iscjedak. Nakon toga sam se udebljala 2 kg i malo su mi sise veće. Ne znam koliko da dugo čekam M s obzirom da se ne čuvam od trudnoće, planiram početi s time krajem godine. Zadnji put kad sam imala takvo "krvarenje" bilo je kad sam zatrudnila neplanirano. Čak i da jesam sada trudna, bilo bi dobro znati što prije da malo uskladim prehranu, folnu, vitamine, količinu kave i dr. Obično mi M dolaze na vrijeme, možda nekad 1-2 dana prije ili poslije, ali NIKAD s tragovima u ciklusu.
Što predlažete? Danas testić ili još koji dan?
Draga sunny napravi test ja jos cekam vjesticu nije dosla😘
Eto moja vjestica nazalost dolazi, ipak nista od moga plusica. Razocarana san, nezz vise sta da mislim, malo cu se maknuti od ovoga svega. Curke moje vama svima zelim plusice i da sto prije uzivate u trudnoci i te svoje plusice docekate u narucju. Pogotovo sarajaka i mono vama, jer vidim da neodustajete godinama. Drzite mi se sve a ja se javim kad se odmorim od svega ovoga. 😗😗😗😗😗
Draga nemoj bit tuzna drugi put ce uspit sigurno nemoj biti razocarana,meni moja jos nije stigla.nemoj otici javi se ubrzo,ja se javim s novostima😘😘😘😘
Uh ja ni ne znam kad mi je bila ovulacija pretpostavljam u ponedjeljak jer mi je u nedjelju bila pozitivna lh trakica, a mjerila sam si i bazalnu i baš mi ništa s ničim mjerim ju već godinu dana i već znam napamet svoje temperature ali bit će da su mi ove tablete za tsh skroz promijenile bazalnu jedan da mi je bila 35.6 što nikad nije meni najniža koja bude je 36.2 pa mi je baš bio šok, tako da sam odustala od mjerenja. U ponedjeljak mi je bio i 14dc
Cure, imala sam namjeru jutros ponoviti test ali je nakon 7 dana kasnjenja dosla. Obilnija no ikad. Ne znam uopce sto reci. Do prije 2 mjeseca nikad nije kasnila i znala bi u sat kad ce doci a sad kao da vise ne poznajem simptome ni svoje tijelo. I bas sam tuzna
Mlady, odmori se i nadam se da se skoro cujemo. Zao mi je sto si i ti dobila. :(
Sunny napravi test pa javi.
😙
💗Baby E💗
Draga nemoj bit tuzna drugi put ce uspit sigurno nemoj biti razocarana,meni moja jos nije stigla.nemoj otici javi se ubrzo,ja se javim s novostima😘😘😘😘
Drzim ti fige 😚😚
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Cure, imala sam namjeru jutros ponoviti test ali je nakon 7 dana kasnjenja dosla. Obilnija no ikad. Ne znam uopce sto reci. Do prije 2 mjeseca nikad nije kasnila i znala bi u sat kad ce doci a sad kao da vise ne poznajem simptome ni svoje tijelo. I bas sam tuzna
Mlady, odmori se i nadam se da se skoro cujemo. Zao mi je sto si i ti dobila. :(
Sunny napravi test pa javi.
😙
A ja sam bas bila sigurna da si trudna, zao mi je, glavu gore i u nove pobjede😗 ja se javim ubrzo 😗😗
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Draga, nemoj klonuti duhom! Znam da si razocarana, i meni se ponekad cini da bih odustala od svega ali iznova se rodi nada da ce se i moja zelja ispuniti... Tu smo da podrzimo jedna drugu, i da zajedno prolazimo kroz sve ovo....Malo se odmori dok vjestica prodje, i onda nam se opet javi! 😙
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
bejb23, M.lady,
Sljedeći dani su nova šansa. Budite ustrajne i veselite se novoj prilici za bebicu.
Moj test je negativan. Nadutost na nivou, a od menge ni M. Trebala bih na papu, a ne znam kada da se naručim. Krenulo je "zbrda-zdola". S vremenom će se i to posložiti.
Ugodan vam vikend svim trudilicama! :)
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sortiraj odgovore
Najstariji