Mono koliko ti je trebalo da spustiš tsh i koliko si mg pila
Mozda par tjedana, mislim da sam 4 tjedna nakon pocetka terapije vadila i bio je oko 1.
I cijelo vrijeme mi stoji oko 1.
Eutirox od 25mg, najmanja doza, svaki dan ujutro nataste.
Cure sad mi i sluzbeno kasni :) trebala sam dobiti u sub ili ned. I nisam :) mozda se malo prerano veselim ali se veselim
Cure sad mi i sluzbeno kasni :) trebala sam dobiti u sub ili ned. I nisam :) mozda se malo prerano veselim ali se veselim
Napravi test !
Da li znas kada ti je O tocno bila?
Napravi test !
Da li znas kada ti je O tocno bila?
Prerano mi je za test..o sam imala u nedjelju proslu..jako kasno ju imam
Ma nadam se i ja mada podsvjesno imam osjecaj da hoce ali nada umire zadnja :) ako ne dode ni danas onda ce nada biti i veca mada par puta na godinu dobijem do 30 dc. A normalno mi je 25-26 dc.
Elvira ako si ovulaciju imala u proslu nedjeljj onda ti sluzbeno ni ne kasni.
Jer vecinom menstruacija daodje 14 dana poslije ovulacije.
Elvira ako si ovulaciju imala u proslu nedjelju onda ti sluzbeno ni ne kasni.
Jer vecinom menstruacija dođe 14 dana poslije ovulacije.
Elvira ako si ovulaciju imala u proslu nedjeljj onda ti sluzbeno ni ne kasni.
Jer vecinom menstruacija daodje 14 dana poslije ovulacije.
Suza4..uvijek se zacudim kako su zene malo informirane o menstruaciji i ovulaciji itd..neke zene imaju ovulaciju i u toku menstruacije..to nema veze sa duljinom ciklusa..po skolski bi bilo ako ti je fuljina ciklusa 28 dana da je 14 dan ovulacija mada i to je rijetko tako..ja imam ovulaciju oko 18 dana ciklusa a ciklusi mi traju 25-26 dana..
To nije neinformiranost,vjerujte da sam jako dobro informirana.
Postoje i zene koje imaju kracu ili duzu prvu fazu ciklusa a isto tako kracu lutealnu fazu...i ima vezevsa duljinom ciklusa.A ovulacija za vrijeme menstruacije ...ne bih o tome..jedino ako zena ima jako kratke cikluse pa joj ovulacija nastupi npr.zadnji dan menstruacije...no ja sam neinformirana,pa sam zatrudnila po duhu svetom.
Sortiraj odgovore
Najstariji