Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    10. Travanj 2017. 10:07

Aaaaa :))) Nadam se da vjestica i nece dociiiii 😍

💗Baby E💗

• Elviramagistic
    10. Travanj 2017. 10:09

Ma nadam se i ja mada podsvjesno imam osjecaj da hoce ali nada umire zadnja :) ako ne dode ni danas onda ce nada biti i veca mada par puta na godinu dobijem do 30 dc. A normalno mi je 25-26 dc.

suza4
    10. Travanj 2017. 10:14

Elvira ako si ovulaciju imala u proslu nedjeljj onda ti sluzbeno ni ne kasni.
    Jer vecinom menstruacija daodje 14 dana poslije ovulacije.

suza4
    10. Travanj 2017. 10:15

suza4

Elvira ako si ovulaciju imala u proslu nedjelju onda ti sluzbeno ni ne kasni.
    Jer vecinom menstruacija dođe 14 dana poslije ovulacije.

• Elviramagistic
    10. Travanj 2017. 10:18

suza4

Elvira ako si ovulaciju imala u proslu nedjeljj onda ti sluzbeno ni ne kasni.
    Jer vecinom menstruacija daodje 14 dana poslije ovulacije.

Suza4..uvijek se zacudim kako su zene malo informirane o menstruaciji i ovulaciji itd..neke zene imaju ovulaciju i u toku menstruacije..to nema veze sa duljinom ciklusa..po skolski bi bilo ako ti je fuljina ciklusa 28 dana da je 14 dan ovulacija mada i to je rijetko tako..ja imam ovulaciju oko 18 dana ciklusa a ciklusi mi traju 25-26 dana..

suza4
    10. Travanj 2017. 10:40

To nije neinformiranost,vjerujte da sam jako dobro informirana.
    Postoje i zene koje imaju kracu ili duzu prvu fazu ciklusa a isto tako kracu lutealnu fazu...i ima vezevsa duljinom ciklusa.A ovulacija za vrijeme menstruacije ...ne bih o tome..jedino ako zena ima jako kratke cikluse pa joj ovulacija nastupi npr.zadnji dan menstruacije...no ja sam neinformirana,pa sam zatrudnila po duhu svetom.

Dreams
    10. Travanj 2017. 11:00

Drage moje možda će me se netko sjetiti no većina je vidim novih...nisam se dugo javljala jer nisam imala što pametno za napisati. Nije bilo ni M ni planiranja niti ičega. Kasnije sam vidjela da se i forum izmijenio pa dok sam se logirala muke.  I eto došli smo do tsh preko 150 pa sam sva u šokovima, ali eto barem znam što je.  Mislim na vas i čitam vas ponekad. Mono kako je kod tebe situacija sada? Kako si? Svima vam želim plusiće i lijepo vas pozdravljam, možda se i vratim ako se sredim :/ ova brojka me baca u očaj jer ono i 6,7,8 je punooo a ovo je ravno katastrofi. Ako je tko imao sličnu situaciju pa da je sve nekako se sredilo neka me malo ohrabri :/ Pusa svima

• Elviramagistic
    10. Travanj 2017. 11:44

suza4

To nije neinformiranost,vjerujte da sam jako dobro informirana.
    Postoje i zene koje imaju kracu ili duzu prvu fazu ciklusa a isto tako kracu lutealnu fazu…i ima vezevsa duljinom ciklusa.A ovulacija za vrijeme menstruacije …ne bih o tome..jedino ako zena ima jako kratke cikluse pa joj ovulacija nastupi npr.zadnji dan menstruacije…no ja sam neinformirana,pa sam zatrudnila po duhu svetom.

Pa dobro a kako onda mozete reci da mjesecnica dolazi 14 dana iza ovulacije? Znaci sad ste objasnili faze pa ste trebali i sami shvatiti da ovulacija nema veze sa duljinom ciklusa kod vecine zena..ili recimo po vasem misljenju onda ako zena ima kratke cikluse i menstruacija joj nastupi zadnji dan mjesecnice za 14 dana treba opet dobiti menstruaciju??ne zelim se svadati samo reci da niste u pravu i mozete provjeriti i sami na netu ili kod ginekologa..meni je ginekolog rekao posto imam kratke cikluse da bi cak 10 dc trebala imati ovulaciju ali to bi bilo po školski a eto nemam tako kao ni vecina zena

• riri5
    10. Travanj 2017. 15:32

Drage cure evo ja sam danas dobila tako da sam bas razocarana a nadala sam se jakoo..znaci prošli mjesec sam dobila desetoga i ovaj mjesec desetoga..a ovaj me put ne boli nista niti su mi neki izljevi.jos sam koristila lh trakice ali ne odmah ujutro na prvu mokracu nego kasnije u toku dana.Mozda sam tu falila a neznam vise...

• Elviramagistic
    10. Travanj 2017. 15:53

riri5

Drage cure evo ja sam danas dobila tako da sam bas razocarana a nadala sam se jakoo..znaci prošli mjesec sam dobila desetoga i ovaj mjesec desetoga..a ovaj me put ne boli nista niti su mi neki izljevi.jos sam koristila lh trakice ali ne odmah ujutro na prvu mokracu nego kasnije u toku dana.Mozda sam tu falila a neznam vise…

Bas mi je zao :( i ja sam koristila lh trakice i isto nisam ujutro..mislim da to ni nema veze jer one samo pokazu kad ce ovulacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI