Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    10. Travanj 2017. 11:00

Drage moje možda će me se netko sjetiti no većina je vidim novih...nisam se dugo javljala jer nisam imala što pametno za napisati. Nije bilo ni M ni planiranja niti ičega. Kasnije sam vidjela da se i forum izmijenio pa dok sam se logirala muke.  I eto došli smo do tsh preko 150 pa sam sva u šokovima, ali eto barem znam što je.  Mislim na vas i čitam vas ponekad. Mono kako je kod tebe situacija sada? Kako si? Svima vam želim plusiće i lijepo vas pozdravljam, možda se i vratim ako se sredim :/ ova brojka me baca u očaj jer ono i 6,7,8 je punooo a ovo je ravno katastrofi. Ako je tko imao sličnu situaciju pa da je sve nekako se sredilo neka me malo ohrabri :/ Pusa svima

• Elviramagistic
    10. Travanj 2017. 11:44

suza4

To nije neinformiranost,vjerujte da sam jako dobro informirana.
    Postoje i zene koje imaju kracu ili duzu prvu fazu ciklusa a isto tako kracu lutealnu fazu…i ima vezevsa duljinom ciklusa.A ovulacija za vrijeme menstruacije …ne bih o tome..jedino ako zena ima jako kratke cikluse pa joj ovulacija nastupi npr.zadnji dan menstruacije…no ja sam neinformirana,pa sam zatrudnila po duhu svetom.

Pa dobro a kako onda mozete reci da mjesecnica dolazi 14 dana iza ovulacije? Znaci sad ste objasnili faze pa ste trebali i sami shvatiti da ovulacija nema veze sa duljinom ciklusa kod vecine zena..ili recimo po vasem misljenju onda ako zena ima kratke cikluse i menstruacija joj nastupi zadnji dan mjesecnice za 14 dana treba opet dobiti menstruaciju??ne zelim se svadati samo reci da niste u pravu i mozete provjeriti i sami na netu ili kod ginekologa..meni je ginekolog rekao posto imam kratke cikluse da bi cak 10 dc trebala imati ovulaciju ali to bi bilo po školski a eto nemam tako kao ni vecina zena

• riri5
    10. Travanj 2017. 15:32

Drage cure evo ja sam danas dobila tako da sam bas razocarana a nadala sam se jakoo..znaci prošli mjesec sam dobila desetoga i ovaj mjesec desetoga..a ovaj me put ne boli nista niti su mi neki izljevi.jos sam koristila lh trakice ali ne odmah ujutro na prvu mokracu nego kasnije u toku dana.Mozda sam tu falila a neznam vise...

• Elviramagistic
    10. Travanj 2017. 15:53

riri5

Drage cure evo ja sam danas dobila tako da sam bas razocarana a nadala sam se jakoo..znaci prošli mjesec sam dobila desetoga i ovaj mjesec desetoga..a ovaj me put ne boli nista niti su mi neki izljevi.jos sam koristila lh trakice ali ne odmah ujutro na prvu mokracu nego kasnije u toku dana.Mozda sam tu falila a neznam vise…

Bas mi je zao :( i ja sam koristila lh trakice i isto nisam ujutro..mislim da to ni nema veze jer one samo pokazu kad ce ovulacija

• riri5
    10. Travanj 2017. 15:59

Elviramagistic

riri5

Drage cure evo ja sam danas dobila tako da sam bas razocarana a nadala sam se jakoo..znaci prošli mjesec sam dobila desetoga i ovaj mjesec desetoga..a ovaj me put ne boli nista niti su mi neki izljevi.jos sam koristila lh trakice ali ne odmah ujutro na prvu mokracu nego kasnije u toku dana.Mozda sam tu falila a neznam vise…

Bas mi je zao :( i ja sam koristila lh trakice i isto nisam ujutro..mislim da to ni nema veze jer one samo pokazu kad ce ovulacija

A i meni je bas zao,a muz kaže da sta radim paniku da se trudimo tek 4 mjeseca.a meni je to puno jer svi oko mene kao odmah ostale trudne,nisu ni radile na tome blala a diče ka u priči. A pa sta cemo moramo se trudit i dalje i borit mozda ne bi bilo loše napraviti koje dodatne pretrage sad sam ja sebi svasta umislila u glavu.

• riri5
    10. Travanj 2017. 16:01

M laady sta je stobom elviramagistic😘😘

• Elviramagistic
    10. Travanj 2017. 17:09

riri5

M laady sta je stobom elviramagistic😘😘

Ja te razumijem jer meni je ovo tek drugi ciklus odn.treci i vec me panika hvata i nervozna sam tako da ne mogu si ni zamisliti kako je svim curama koje se trude vise od godine ili dvije..i da bas kao sto bi ti rekla sve cure oko mene au trudne prakticki iz prve..ja jos nisam dobila pa se nadam :)

bejb23
    10. Travanj 2017. 17:31

Riri bas mi je zao :( 
    Cure moje, to i mene brine. Svi su kao odmah ostali trudni, djeca se samo radjaju na sve strane, a kod mene nakon 5 ciklusa nista. Znam da to i nije puno jer ima puno zena koje se puno vise trude ali opet me brine. :/ 

💗Baby E💗

baarbaraa29
    10. Travanj 2017. 18:05

Elviramagistic

riri5

Curke dobro ste napravile sto niste koristile trakice odmah ujutro, one se za razliku od T testova i rade kasnije.
    Meni je gin.rekao u 9 i u 18..
    Bit ce i kod nas, samo pozitivno!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• riri5
    10. Travanj 2017. 18:30

Nadam se da neces ni dobit i da cemo mi sve brzo ugledati ➕. A tako i mene to sce brine alu nezelim da radum paniku jer je ginekolog rekao da ako ne ostanem u godini dana od zadnjeg pregleda da mu se javim,a meni je cetvrti ciklus u vec me hvata panika jer svasta cujem i vidim ali eto nadam se i zelim svima nama da smo zdravi i da sta prije dobijemo bebu.super ste cure i puno mi je lakse ovako kad imam s kime da o tome pricam😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.