Jutro moje drage,
vidim da nema bas plusica ovih dana ni u koga, ali nema odustajanja ni losih misli. Za koji dan u akciju se opet krece, opusteno i bez razmisljanja oce li se uvatit. Ja iskreno mislim ovih dana kupit nesto za malo zacinit to "radimo na bebi". Kazu kad se covjek opusti, organizam puno bolje funkcionira, pa zasto ne pokusati. Zato drage moje dok god zelite malo cudoviste
ne smijete klonuti nego uvijek s vedrije strane to gledat. Jer svaki sljedeci mjesec imamo drugu priliku.
ivona0704,
Kako misliš "začiniti" - izletom, masažom, outfitom, večerom...? Ne ulazim u detalje i intimu, čisto radi kreativnosti pitam...
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Cure ja navijam da barem jedna ugleda taj plus jer to nam je svima vjetar u leda..u zadnje vrijeme samo lose vijesti
Jutro moje drage,
vidim da nema bas plusica ovih dana ni u koga, ali nema odustajanja ni losih misli. Za koji dan u akciju se opet krece, opusteno i bez razmisljanja oce li se uvatit. Ja iskreno mislim ovih dana kupit nesto za malo zacinit to "radimo na bebi". Kazu kad se covjek opusti, organizam puno bolje funkcionira, pa zasto ne pokusati. Zato drage moje dok god zelite malo cudoviste
ne smijete klonuti nego uvijek s vedrije strane to gledat. Jer svaki sljedeci mjesec imamo drugu priliku.
ivona0704,
Kako misliš "začiniti" - izletom, masažom, outfitom, večerom…? Ne ulazim u detalje i intimu, čisto radi kreativnosti pitam…
Zacinit u krevetu . Vidila sam reklamu za durex , ne znam tocno sto je to, al kao da oboje partnera dozive eksploziju orgazma
. Pa cisto pokusat nesto novo, da pratimo trend
. Malo radi nas. Al prethodno eventualno neka masazica i vecerica
.
Ma vidi ti Ivone kreativke 😂
Ne znam sto se trenutno reklamira. Bas cu sad ici istraziti. Sreca pa je druga strana uvijek za neke promjene i nesto novo :)
💗Baby E💗
Drago mi je da sam svojim pitanjem potakla kreativnost drugih cura! :)
Baš mi je drago, zanima me hoće li više plusića biti sljedeći mjesec. :D
Pita me moja aplikacija jesam li zaboravila unijeti M 06.04. Ne znam kaj da mu velim.. Kad bi bilo dobro opet napraviti testić ako ne dođe? Za 2-3 dana?
Kad ste već spomenule reklamu, baš idem pogledati.. :D
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Drago mi je da sam svojim pitanjem potakla kreativnost drugih cura! :)
Baš mi je drago, zanima me hoće li više plusića biti sljedeći mjesec. :D
Pita me moja aplikacija jesam li zaboravila unijeti M 06.04. Ne znam kaj da mu velim.. Kad bi bilo dobro opet napraviti testić ako ne dođe? Za 2-3 dana?
Kad ste već spomenule reklamu, baš idem pogledati.. :D
Nadajmo se da ce barem jednoj osvanuti plus, vrijeme je vise!! A i ako ne osvane, bar cemo se zabaviti. 😂
Svakako ga ponovi. Kad si ga ono radila? :)
Zanimljivo zvuci, izgleda. A bome cu se baciti na istrazivanje i drugih stvari. Zadnjih 5 mjeseci sam i zaboravila na zabavu i opustenost
💗Baby E💗
bejb23 trebam počet za nekih 15-tak dana.očekuje me stalni posao tada.zato sam i stala na pravljenju bebe.a kako nam se izgleda ne hvata taman da počnem u 9-10mj.možda se uhvati do idealnog broja mjeseci dovoljnih za puni porodiljni hahahahah a.pa da i ja malo iskoristim gazdu i državu heheheheh
Obzirom da smo ovdje vecina nas vec pomalo i eksperti u isprobavanju kojecega zanima me dali se kojoj usljed koristenja bilo cega na biljnoj bazi, kod mene konkretno Evinih kapi, skratio ciklus? I to poprilicno?
Obzirom na redovne M od cca.29 dana na 21!
Znaci pijem kapi 1,5 mj.otprilike i trebam dobit tek u sub.ili ned.a danas vec neki obrisi krvi!
Prosla M je zavrsila tek 22.3., znaci danas je tek 17.dan od onda!
Jel moguce da sam u najboljoj namjeri s tim alternativno-biljno-bezopasnim preparatom uspjela sve posemerit?!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Obzirom da smo ovdje vecina nas vec pomalo i eksperti u isprobavanju kojecega zanima me dali se kojoj usljed koristenja bilo cega na biljnoj bazi, kod mene konkretno Evinih kapi, skratio ciklus? I to poprilicno?
Obzirom na redovne M od cca.29 dana na 21!
Znaci pijem kapi 1,5 mj.otprilike i trebam dobit tek u sub.ili ned.a danas vec neki obrisi krvi!
Prosla M je zavrsila tek 22.3., znaci danas je tek 17.dan od onda!
Jel moguce da sam u najboljoj namjeri s tim alternativno-biljno-bezopasnim preparatom uspjela sve posemerit?!
Moguce da da !
Ipak te kapi i sve te prirodne stvari djelomicno reguliraju hormone i mozda ti se sad sve to poremetilo.
Moguce da ti je dns O krvarenje, jer bi ti sad negdje trebala biti O cca.
Curke moje nemogu ja bez vas, danas sam super volje, jucer katastrofa jos sam sinoc na hitnoj bila na inekciju( imam jakoo bolne m). Uglavnom ima li sta novosti, ikakvog plusica?? 😚😚😚
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji