bejb23, M.lady,
Sljedeći dani su nova šansa. Budite ustrajne i veselite se novoj prilici za bebicu.
Moj test je negativan. Nadutost na nivou, a od menge ni M. Trebala bih na papu, a ne znam kada da se naručim. Krenulo je "zbrda-zdola". S vremenom će se i to posložiti.
Ugodan vam vikend svim trudilicama! :)
Tjesim se da ce biti bolje i da cu uskoro ugledati plusic.
Nadam se da je rano za otkrivanje i da nece stici :)))
Uzivajte cureee 😙
💗Baby E💗
Mgirl,
Ja ju nisam pila za vrijeme M, nego nakon M pa do kraja ciklusa.
Marulju ne smijes piti iza O.
M - lady,
Zao mi je radi M. Nadam se da ce uskoro kod tebe biti plus kao i ostalim curama.
Sarajka,
Koliko godina imas?? Ako smijem pitati!
Mgirl,
Ja ju nisam pila za vrijeme M, nego nakon M pa do kraja ciklusa.
Marulju ne smijes piti iza O.
M - lady,
Zao mi je radi M. Nadam se da ce uskoro kod tebe biti plus kao i ostalim curama.
Sarajka,
Koliko godina imas?? Ako smijem pitati!
Uskoro 34 god. ☺
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Cure, imala sam namjeru jutros ponoviti test ali je nakon 7 dana kasnjenja dosla. Obilnija no ikad. Ne znam uopce sto reci. Do prije 2 mjeseca nikad nije kasnila i znala bi u sat kad ce doci a sad kao da vise ne poznajem simptome ni svoje tijelo. I bas sam tuzna
Mlady, odmori se i nadam se da se skoro cujemo. Zao mi je sto si i ti dobila. :(
Sunny napravi test pa javi.
😙
Zao mi je radi M !!!!!
Zelim svu srecu iduci mjesec ;)
Cure, imala sam namjeru jutros ponoviti test ali je nakon 7 dana kasnjenja dosla. Obilnija no ikad. Ne znam uopce sto reci. Do prije 2 mjeseca nikad nije kasnila i znala bi u sat kad ce doci a sad kao da vise ne poznajem simptome ni svoje tijelo. I bas sam tuzna
Mlady, odmori se i nadam se da se skoro cujemo. Zao mi je sto si i ti dobila. :(
Sunny napravi test pa javi.
😙
Zao mi je radi M !!!!!
Zelim svu srecu iduci mjesec ;)
Hvala ti Mono!!! 😙😙😙😙
I ja tebi zelim svu srecu i da sto prije cujemo lijepe vijesti 😊
💗Baby E💗
M.lady,bejb23,sunny,
sječate se možda da su i meni stvari ovaj mjesec bile kasnile?!?!nikad,ama baš nikad mi nisu dana zakasnile osim kad sam bila trudna.radila dva testa oba bila negativna.i nakon sedam dana ona stigla.poludila sam bila.rekla sam da ču sada stati na pravljenju bebe,radi posla,ali do 10.mj nastavljam ponovno.ostajem s vama i dalje i navijam za vas.zato se nadam da nas Mlady neće napustiti.pozzzzzzz
Jutro moje drage,
vidim da nema bas plusica ovih dana ni u koga, ali nema odustajanja ni losih misli. Za koji dan u akciju se opet krece, opusteno i bez razmisljanja oce li se uvatit. Ja iskreno mislim ovih dana kupit nesto za malo zacinit to "radimo na bebi". Kazu kad se covjek opusti, organizam puno bolje funkcionira, pa zasto ne pokusati. Zato drage moje dok god zelite malo cudoviste
ne smijete klonuti nego uvijek s vedrije strane to gledat. Jer svaki sljedeci mjesec imamo drugu priliku.
Zao mi je zbog vasih m...ja evo jos cekam..sutra najkasnije prekosutra NE bi trebala doci :) ali nekako mislim da ce i meni doci pa idemo sve skupa u nove pobjede :)
Baby123, da, sjecam se to za kasnjenje. Jesi vec pocela s poslom? Kako ti je? :) Nadam se da ce nam se Mlady brzo vratiti. :)
Ivona0704, ta ideja sa zacinima ti uopce nije losa
Elvira nadam se da ces bar ti ugledati svoj plusic :)
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji