M lady sta je s tobom i ostalima??
Moja jos nije dosla i nisam ponovila test. Imam osjecaj da cu procuriti a nikako. Imam grceve, bole me leda i grudi i samo bi jela. Ovo kasnjenje sa prvim negativnim testom me izludjuje.
💗Baby E💗
dobro jutro cure!!!!!!!!!!!vidim da vas ima puno koje danas ne očekujete vješticu...da ne nabrajam jednu po jednu,skupa vam držim fige i navijam za vas!!!!+++++++++.eto vidite da sam ostala s vama!!!!javljaj te novosti
Moja treba dns stici, jos je nema, nadam se da nece 😀😀 inace me uvijek trbuh boli ali sada nije. Javljaj sta je s tobom? 😙😗
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
dobro jutro cure!!!!!!!!!!!vidim da vas ima puno koje danas ne očekujete vješticu…da ne nabrajam jednu po jednu,skupa vam držim fige i navijam za vas!!!!+++++++++.eto vidite da sam ostala s vama!!!!javljaj te novosti
Ja se vec zamislila di si mi 😚😚😚
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Moja jos nije dosla i nisam ponovila test. Imam osjecaj da cu procuriti a nikako. Imam grceve, bole me leda i grudi i samo bi jela. Ovo kasnjenje sa prvim negativnim testom me izludjuje.
Ja msl da je tebi bila kasna ovulacija, drzim fige i nadam se da ces ugledat plusic 😗😗
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Da mono to već znaš ja sam ga u tjedan dana povećala sa 6 na 12mm cikla, ananas sok i pila sam vrkutu, ne znam jel koristiš to ili samo estrofem ja sam bolje rezultate imala sa ciklom i ananasom
Bok Sarajka.
Nisam bila na hsg, vec na operaciji. Imam cetiri sitna reza, tri dolje, otprilike gdje su jajnici i jedan na pupku.Napusu te zrakom, pa nekom tekucinom i sve toprate kamerom. Doktor mi je i slike pokazivao.
Inseminaciju nismo radili, a tempirane odnose imamo zadnja tri ciklusa ;)
Ne znam vise ni sama kamo da se zaputim i sta jos da probam :(
Bitno je da su jajovodi prohodni! 😊 A, kakve su ti ovulacije? Mislim jesi li ih pratila? Koliko sam shvatila kod tebe je sve u redu, i samo je pitanje vremena….Ja bih par ciklusa pokusavala, a onda bih probala sa inseminacijom. Mozda, jednostavno vojnici ne stizu na bojno polje, pa ih je potrebno pogurati.
Pratila sam ovulacije LH trakicama. Trazila sam Doktora da mi napravi ultrazvuk, kaze kao nema potrebe. (Mislim da moram mijenjati dr. pod hitno) Rekao mi je da bih trebala na dijetu, previse kila Imam i da je navodno i to jedan od razloga sto ne ostajem ttrudna.
Pa ako ne bude nista jos par ciklusa onda cemo probati sa inseminacijom. :)
A kakvo je stanje kod tebe?
Moja treba dns stici, jos je nema, nadam se da nece 😀😀 inace me uvijek trbuh boli ali sada nije. Javljaj sta je s tobom? 😙😗
Ej draga evo i ja imam osjecaj da će svaki cas doc da cu procurit al zasad nista a grudi me bole cas malo vise pa malo manje a jutros mi se stalno rutaje i bila mi je nekakva muka pa kad sam pojela malo smirilo se.a neznam viseee test neću kupovat jer mi je prosli mjesec dosla 34 dan tako da cemo vidit😘😘😘Nadam se da necemo dobit uopćeeee
Ej draga evo i ja imam osjecaj da će svaki cas doc da cu procurit al zasad nista a grudi me bole cas malo vise pa malo manje a jutros mi se stalno rutaje i bila mi je nekakva muka pa kad sam pojela malo smirilo se.a neznam viseee test neću kupovat jer mi je prosli mjesec dosla 34 dan tako da cemo vidit😘😘😘Nadam se da necemo dobit uopćeeee
Ma ja rutajem od proslog tjedna ( pa sve mislim.to je od pms), a nezz sta da ti kazen strah me da cu se opet razocarati 😥😥
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Bok Sarajka.
Nisam bila na hsg, vec na operaciji. Imam cetiri sitna reza, tri dolje, otprilike gdje su jajnici i jedan na pupku.Napusu te zrakom, pa nekom tekucinom i sve toprate kamerom. Doktor mi je i slike pokazivao.
Inseminaciju nismo radili, a tempirane odnose imamo zadnja tri ciklusa ;)
Ne znam vise ni sama kamo da se zaputim i sta jos da probam :(
Bitno je da su jajovodi prohodni! 😊 A, kakve su ti ovulacije? Mislim jesi li ih pratila? Koliko sam shvatila kod tebe je sve u redu, i samo je pitanje vremena….Ja bih par ciklusa pokusavala, a onda bih probala sa inseminacijom. Mozda, jednostavno vojnici ne stizu na bojno polje, pa ih je potrebno pogurati.
Pratila sam ovulacije LH trakicama. Trazila sam Doktora da mi napravi ultrazvuk, kaze kao nema potrebe. (Mislim da moram mijenjati dr. pod hitno)Rekao mi je da bih trebala na dijetu, previse kila Imam i da je navodno i to jedan od razloga sto ne ostajem ttrudna.
Pa ako ne bude nista jos par ciklusa onda cemo probati sa inseminacijom.:)
A kakvo je stanje kod tebe?
I ja sam pratila O. Lh trakicama, i uvijek osjetim bol sredinom ciklusa, za koju mislim da je ovulacijska.... Meni su isto ginekolozi tvrdili da imam ovulaciju jer su par puta vidjeli taj vodeci folikul, ali nikad niko nije ispratio do kraja i provjerio da li dovoljno naraste prije nego pukne. Tako da cu naredni mjesec i to provjeriti... Sto se tice viska kilograma, citala sam da moze i to utjecati na O. i samo mali gubitak na tezini moze jako puno popraviti stanje....Meni su cak predlozili da pijem Metformin, kazu da su mnoge zene zatrudnile nakon sto su ga pocele piti.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji