Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    05. Travanj 2017. 19:28

ivona0704

M.lady

ivona0704

M.lady

ivona0704

Drage moje evo mene opet malo. Sad sam sigurna da ovo u mene nisu simptimi trudnoce nego vjestice (svida mi se ova rijec 😁) nije jos dosla al sutra ili prekosutra je sigurno tu. Nadam se ostalima kojima treba doci sutra ni nece.

Ej draga ja drzim fige da ti ne dode, moja treba stici sutra 😲😲 a sve simptome pms imam 😥😥

Meni isto sutra treba doc, i puna optimizma jucer bila u apoteci kupim test 😨. Ja takoder sve simptome imam al mislim da su bas simptomi vjestice. Kako god vidit cemo sutra obe kako stvari stoje 😊. Svakako se nadam da ces se veselit ubrzo plusicu 😍

Tako je cekamo do sutra, ja nisam kupila test, nezelim jer svaki put kupim napravim kad evo vjestice. Ovaj put cekam. Nadam se i ja tvome plusicu 😍😚

Gdja Vjestica dosla dan ranije. Sad opet u nove radne pobjede za koji dan.

Joj bas mi je zao, al glavu gore cin prode odma na muza/decka i na posao 😀😀😀

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Elviramagistic
    05. Travanj 2017. 20:26

Cure koje NE ocekujete sutra javite se da skupa drzimo fige :) vama koje ste dobile zelim plusic slj.ciklus a ja eto cekam do 9-10.04 i nemam apsolutno nikakve simptome cak me ni grudi ne bole ko inace pred m jedno 10 dana ranije pocne a sada nista pa eto..malo mi to cudno i prehladila sam se pa mi nos curi i kisem vec par dana ko luda :)

• M.lady
    05. Travanj 2017. 21:36

Elviramagistic

Cure koje NE ocekujete sutra javite se da skupa drzimo fige :) vama koje ste dobile zelim plusic slj.ciklus a ja eto cekam do 9-10.04 i nemam apsolutno nikakve simptome cak me ni grudi ne bole ko inace pred m jedno 10 dana ranije pocne a sada nista pa eto..malo mi to cudno i prehladila sam se pa mi nos curi i kisem vec par dana ko luda :)

Draga ja svoju ne ocekujem sutra, iako imam sve simptome pms-a al nikad se ne zna, nada umire zadnja😁 a tebi zelim da ove dane ugledas svoj plusic 😍😍

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mono1111
    05. Travanj 2017. 22:01

Drage cure,
    Nazalost malo sam uspjela pohvatati ! Imam posla preko glave, i jednostavno ne stignem sve ni procitati u miru a kamoli natipkati. 

Stare cure, Mgirl, Barbara, Nena
    Valentina, drago mi je radi djevojcice !!!

Bejb i cure, vidim nema nikakvih posebnih novosti kod vas.
    Kod mene....jojjj..ja sam kao M dobila koja je doslovno bila par kapi, doslovno, bez ikakvih bolova i odjurila u Petrovu jer mi je tako dokt.rekla.
    Endo mi se jako malo oljustio, ostao je bio na skoro 6 mm i rekla je dokt.da se vidimo opet u pon pa cemo vidjeti sto dalje ali mislim da ona zeli jos pricekati da se taj moj endo popravi, makar ja sam uvjerena da nece...
    Tako da gubim jos jedan ciklus jer sa stimulacijom koju moram dobiti se pocinje 2 dc.
    Ne znam, sve je krivo nekako.

fiona12
    05. Travanj 2017. 22:22

Bok Sarajka.
    Nisam bila na hsg, vec na operaciji. Imam cetiri sitna reza, tri dolje, otprilike gdje su jajnici i jedan na pupku. Napusu te zrakom, pa nekom tekucinom i sve to prate kamerom. Doktor mi je i slike pokazivao.  
    Inseminaciju nismo radili, a tempirane odnose imamo zadnja tri ciklusa ;)
    Ne znam vise ni sama kamo da se zaputim i sta jos da probam :(

fiona12
    05. Travanj 2017. 22:27

waithing

fiona12

Bok. Ja sam se zadnji put javila prije skoro godinu dana. Naime, mi vec dvije godine pokusavamo dobiti bebu,ali ne ide.
    Lani u sedmom mjesecu, bila sam na operaciji za provjeru prohodnosti jajovoda. Ispostavilo se tada da su bili zacepljeni. Nakon toga mi je moj gin. dao Klomifen tableteza bolji rad jajnika.Pila sam ih dva ciklusa po jednu tabletu od 5. dana ciklusa. I nista. Sad ih opet pijem, evo treci ciklus, ali ovaj put dvije dnevno. Nadam se iocekujem pozitivne rezultate. :)
    Muz je bio na pregledu, takoder, injegovi su nalazi uredni. I ja sam vadila hormone, sve je ok.
    Svima vam zelim da rijesite Probleme Koje imate i dobijete jednu malu

Oprosti..ne znam da li sam ovo dobro shvatila..a nadam se da nisam…nakon provjere prohodnosti jajovoda se uspostavilo da nisu prohodni a ginekolog vam je prepisao klomifen da potakne rad jajnika??
    Pa ocito nije problem u jajnicima vec jajovodima..
    Pa cemu ce jajnici dodatno stvarati folikule ako embrij ne moze doci do maternice?

Bok.
    Da, krivo si shvatila.. bila sam na operaciji i tada su vidjeli da su jajovodi zacepljeni i naravno da su ih ponovo stavili u funkciju. Sto znaci da su opet prohodni :)

• riri5
    05. Travanj 2017. 22:47

Bok cure evo ja sutra ocekujem vjesticu i bas me boli iza trtica grudi i jajnici tako da mislim da nista opet od bebice i vec me pomalo hvataju neke misli da nesto nije u redu.. Nedaj Boze da je tako jer ginic je rekao da ako neuspije u roku godine dana da onda tek mozemo smatrati da nešto ne stima..ugl javim se🤗 😘

• riri5
    05. Travanj 2017. 22:48

M lady sta je s tobom i ostalima??

sarajka
    05. Travanj 2017. 22:59

fiona12

Bok Sarajka.
    Nisam bila na hsg, vec na operaciji. Imam cetiri sitna reza, tri dolje, otprilike gdje su jajnici i jedan na pupku.Napusu te zrakom, pa nekom tekucinom i sve toprate kamerom. Doktor mi je i slike pokazivao.
    Inseminaciju nismo radili, a tempirane odnose imamo zadnja tri ciklusa ;)
    Ne znam vise ni sama kamo da se zaputim i sta jos da probam :(

Bitno je da su jajovodi prohodni! 😊 A, kakve su ti ovulacije? Mislim jesi li ih pratila? Koliko sam shvatila kod tebe je sve u redu, i samo je pitanje vremena.... Ja bih par ciklusa pokusavala, a onda bih probala sa inseminacijom. Mozda, jednostavno vojnici ne stizu na bojno polje, pa ih je potrebno pogurati. 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

sarajka
    05. Travanj 2017. 23:05

mono1111

Drage cure,
    Nazalost malo sam uspjela pohvatati ! Imam posla preko glave, i jednostavno ne stignem sve ni procitati u miru a kamoli natipkati.

Stare cure, Mgirl, Barbara, Nena
    Valentina, drago mi je radi djevojcice !!!

Bejb i cure, vidim nema nikakvih posebnih novosti kod vas.
    Kod mene….jojjj..ja sam kao M dobila koja je doslovno bila par kapi, doslovno, bez ikakvih bolova i odjurila u Petrovu jer mi je tako dokt.rekla.
    Endo mi se jako malo oljustio, ostao je bio na skoro 6 mm i rekla je dokt.da se vidimo opet u pon pa cemo vidjeti sto dalje ali mislim da ona zeli jos pricekati da se taj moj endo popravi, makar ja sam uvjerena da nece…
    Tako da gubim jos jedan ciklus jer sa stimulacijom koju moram dobiti se pocinje 2 dc.
    Ne znam, sve je krivo nekako.

mono1111 jesi li pokusala popraviti endometrij sokom od ananasa i cvekle? Cula sam da je mnogim zenama pomoglo...

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.