Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivona0704
    05. Travanj 2017. 11:09

Drage moje evo mene opet malo. Sad sam sigurna da ovo u mene nisu simptimi trudnoce nego vjestice (svida mi se ova rijec 😁) nije jos dosla al sutra ili prekosutra je sigurno tu. Nadam se ostalima kojima treba doci sutra ni nece. 

nena27
    05. Travanj 2017. 12:48

m.girl radila sam u Novoj Gradiškoj moraju ti brisevi biti uredni i kad dobiješ M odmah zoveš. Ja sam zvala neki 5dc (četvtak) a rekli su mi da dođem odmah 10dc (utorak) bitan ti je ciklus. Kad sam zvala obavila sam to isti ciklus

• M.lady
    05. Travanj 2017. 13:01

ivona0704

Drage moje evo mene opet malo. Sad sam sigurna da ovo u mene nisu simptimi trudnoce nego vjestice (svida mi se ova rijec 😁) nije jos dosla al sutra ili prekosutra je sigurno tu. Nadam se ostalima kojima treba doci sutra ni nece.

Ej draga ja drzim fige da ti ne dode, moja treba stici sutra 😲😲 a sve simptome pms imam 😥😥

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• ivona0704
    05. Travanj 2017. 13:36

M.lady

ivona0704

Ej draga ja drzim fige da ti ne dode, moja treba stici sutra 😲😲 a sve simptome pms imam 😥😥

Meni isto sutra treba doc, i puna optimizma jucer bila u apoteci kupim test 😨. Ja takoder sve simptome imam al mislim da su bas simptomi vjestice. Kako god vidit cemo sutra obe kako stvari stoje 😊. Svakako se nadam da ces se veselit ubrzo plusicu 😍

• M.lady
    05. Travanj 2017. 14:41

ivona0704

M.lady

ivona0704

Meni isto sutra treba doc, i puna optimizma jucer bila u apoteci kupim test 😨. Ja takoder sve simptome imam al mislim da su bas simptomi vjestice. Kako god vidit cemo sutra obe kako stvari stoje 😊. Svakako se nadam da ces se veselit ubrzo plusicu 😍

Tako je cekamo do sutra, ja nisam kupila test, nezelim jer svaki put kupim napravim kad evo vjestice. Ovaj put cekam. Nadam se i ja tvome plusicu 😍😚

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• ivona0704
    05. Travanj 2017. 17:39

M.lady

ivona0704

M.lady

ivona0704

Tako je cekamo do sutra, ja nisam kupila test, nezelim jer svaki put kupim napravim kad evo vjestice. Ovaj put cekam. Nadam se i ja tvome plusicu 😍😚

Gdja Vjestica dosla dan ranije. Sad opet u nove radne pobjede za koji dan. 

• M.lady
    05. Travanj 2017. 19:28

ivona0704

M.lady

ivona0704

M.lady

ivona0704

Gdja Vjestica dosla dan ranije. Sad opet u nove radne pobjede za koji dan.

Joj bas mi je zao, al glavu gore cin prode odma na muza/decka i na posao 😀😀😀

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Elviramagistic
    05. Travanj 2017. 20:26

Cure koje NE ocekujete sutra javite se da skupa drzimo fige :) vama koje ste dobile zelim plusic slj.ciklus a ja eto cekam do 9-10.04 i nemam apsolutno nikakve simptome cak me ni grudi ne bole ko inace pred m jedno 10 dana ranije pocne a sada nista pa eto..malo mi to cudno i prehladila sam se pa mi nos curi i kisem vec par dana ko luda :)

• M.lady
    05. Travanj 2017. 21:36

Elviramagistic

Cure koje NE ocekujete sutra javite se da skupa drzimo fige :) vama koje ste dobile zelim plusic slj.ciklus a ja eto cekam do 9-10.04 i nemam apsolutno nikakve simptome cak me ni grudi ne bole ko inace pred m jedno 10 dana ranije pocne a sada nista pa eto..malo mi to cudno i prehladila sam se pa mi nos curi i kisem vec par dana ko luda :)

Draga ja svoju ne ocekujem sutra, iako imam sve simptome pms-a al nikad se ne zna, nada umire zadnja😁 a tebi zelim da ove dane ugledas svoj plusic 😍😍

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mono1111
    05. Travanj 2017. 22:01

Drage cure,
    Nazalost malo sam uspjela pohvatati ! Imam posla preko glave, i jednostavno ne stignem sve ni procitati u miru a kamoli natipkati. 

Stare cure, Mgirl, Barbara, Nena
    Valentina, drago mi je radi djevojcice !!!

Bejb i cure, vidim nema nikakvih posebnih novosti kod vas.
    Kod mene....jojjj..ja sam kao M dobila koja je doslovno bila par kapi, doslovno, bez ikakvih bolova i odjurila u Petrovu jer mi je tako dokt.rekla.
    Endo mi se jako malo oljustio, ostao je bio na skoro 6 mm i rekla je dokt.da se vidimo opet u pon pa cemo vidjeti sto dalje ali mislim da ona zeli jos pricekati da se taj moj endo popravi, makar ja sam uvjerena da nece...
    Tako da gubim jos jedan ciklus jer sa stimulacijom koju moram dobiti se pocinje 2 dc.
    Ne znam, sve je krivo nekako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI