Zbunjena30 i ja sam išla na propuhivanje prije 2 mjeseca, uradila sam RTG i to u bolnici, bila sam gotova isti dan, prijavila se ujutro oko pola 8 odmah sam dobila nešto, u 11 su mi radili i boli samo to umetanje a puštanje kontrasta me najviše bolilo. Dali su mi nešto pri samom umetanju znam da me baš ošamutilo nisam se mogla ni pomaći oni su me prenašali sa kreveta na krevet. Ja sam zadovoljna doktorima iako sam tamo bila prvi put. Kad su mi pustili kontrast bol je bila takva da nisam mogla ni udahnuti ni izdahnuti, hladan znoj me oblio sva sreća pa je trajalo par sekundi odmah je probilo sve i nalaz mi je uredan. Odležala sam još do 2 sata i otišla kući (muž je došao po mene) poslije me ništa nije bolilo mogla sam normalno hodati kao da se ništa nije desilo, jedino sutradan me bolio stomak kao kad radiš trbušnjake pa ih malo osjetiš sad čekam da ostanem trudna :)
A mene je najvise boljelo to postavljanje instrumenata, ustvari, uzasno me je boljelo!😰😭 Ali mi nisu nista dali, osim sto sam popila Voltaren i Apaurin. Tebi su vjerovatno dali neki anestetik, zato si se osjecala osamuceno.... A kad su pustili kontrast, osjetila sam samo blagi pritisak, i nista vise! Rekose mi da zene koje imaju zacepljene jajovode, osjecaju mnogo vecu bol pri ubacivanju kontrasta. Nakon pregleda sam odmah ustala, i odsetala sa muzem! 😀
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Boljelo je i mene ono vidjela sam da upinjem nogama a oni viču da se opustim pa brate mili ne mogu kad boli, onda su mi dali nešto baš me ošamutilo, a kontrast me jako bolio više nego umetanje ali samo par sekundi odmah je prošlo i razlilo se ali sam se ukočila oblio me hladan znoj po cijelom tijelu nisam mogla udahniti baš ono šok za organizam, znam da su me prebacivali na krevet jer su me vozili na kat kad sam došla u sobu sama sam se prebacila u krevet i više me ništa nije bolilo. Ajd bilo pa prošlo preživjele smo da je ugodno nije, ja sam sad u fazi smanjenja tsh-a pa se nadam da bi mogla napokon uspjeti ako ne morat ću na inseminaciju
Nena, daj mi molim te reci u kojoj si bolnici to radila i koliko si čekala da dođeš na red?
Noa 💙
Boljelo je i mene ono vidjela sam da upinjem nogama a oni viču da se opustim pa brate mili ne mogu kad boli, onda su mi dali nešto baš me ošamutilo, a kontrast me jako bolio više nego umetanje ali samo par sekundi odmah je prošlo i razlilo se ali sam se ukočila oblio me hladan znoj po cijelom tijelu nisam mogla udahniti baš ono šok za organizam, znam da su me prebacivali na krevet jer su me vozili na kat kad sam došla u sobu sama sam se prebacila u krevet i više me ništa nije bolilo. Ajd bilo pa prošlo preživjele smo da je ugodno nije, ja sam sad u fazi smanjenja tsh-a pa se nadam da bi mogla napokon uspjeti ako ne morat ću na inseminaciju
Sama cinjenica da pojedine zene rade to u opstoj anesteziji govori o tome koliko je bolan postupak, i koliko smo mi hrabre! 😊😉 Sta smo sve spremne podnijeti samo da budemo majke... Moguce da je tebi taj TSH jedina kocnica, i cim ga normalizujes mislim da nece biti potrebe za inseminacijom. Ja cu naredni ciklus ici na folikulometriju i pokusati ici na ciljani odnos, ako ne uspijem onda moram i ja pokusati inseminaciju...
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Drage moje evo mene opet malo. Sad sam sigurna da ovo u mene nisu simptimi trudnoce nego vjestice (svida mi se ova rijec 😁) nije jos dosla al sutra ili prekosutra je sigurno tu. Nadam se ostalima kojima treba doci sutra ni nece.
m.girl radila sam u Novoj Gradiškoj moraju ti brisevi biti uredni i kad dobiješ M odmah zoveš. Ja sam zvala neki 5dc (četvtak) a rekli su mi da dođem odmah 10dc (utorak) bitan ti je ciklus. Kad sam zvala obavila sam to isti ciklus
Drage moje evo mene opet malo. Sad sam sigurna da ovo u mene nisu simptimi trudnoce nego vjestice (svida mi se ova rijec 😁) nije jos dosla al sutra ili prekosutra je sigurno tu. Nadam se ostalima kojima treba doci sutra ni nece.
Ej draga ja drzim fige da ti ne dode, moja treba stici sutra 😲😲 a sve simptome pms imam 😥😥
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Ej draga ja drzim fige da ti ne dode, moja treba stici sutra 😲😲 a sve simptome pms imam 😥😥
Meni isto sutra treba doc, i puna optimizma jucer bila u apoteci kupim test 😨. Ja takoder sve simptome imam al mislim da su bas simptomi vjestice. Kako god vidit cemo sutra obe kako stvari stoje 😊. Svakako se nadam da ces se veselit ubrzo plusicu 😍
Meni isto sutra treba doc, i puna optimizma jucer bila u apoteci kupim test 😨. Ja takoder sve simptome imam al mislim da su bas simptomi vjestice. Kako god vidit cemo sutra obe kako stvari stoje 😊. Svakako se nadam da ces se veselit ubrzo plusicu 😍
Tako je cekamo do sutra, ja nisam kupila test, nezelim jer svaki put kupim napravim kad evo vjestice. Ovaj put cekam. Nadam se i ja tvome plusicu 😍😚
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Tako je cekamo do sutra, ja nisam kupila test, nezelim jer svaki put kupim napravim kad evo vjestice. Ovaj put cekam. Nadam se i ja tvome plusicu 😍😚
Gdja Vjestica dosla dan ranije. Sad opet u nove radne pobjede za koji dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji