Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    03. Travanj 2017. 13:21

Napravila sam ga sa prvom jutarnjom i negativan je  

💗Baby E💗

• M.lady
    03. Travanj 2017. 14:05

bejb23

Mozda je jos rano, drzim fige 😚

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

bejb23
    03. Travanj 2017. 14:24

M.lady

bejb23

Tjesim se tim 😘😘

💗Baby E💗

• Elviramagistic
    03. Travanj 2017. 15:37

bejb23

M.lady

bejb23

Tjesim se tim 😘😘

I ja se nadam...cekamo i dalje :)

• Zbunjena30
    03. Travanj 2017. 19:44

Pozdrav cure... nisam se neko vrijeme javila i mislim da cu past u depresiju... jos uvijek se kod mene nista ne dogadaja. Decko je danas obavio dodatne pretrage iako mu je spermiogram uredan i svi nalazi su uredu. Sad bi kao ja trebala na propuhivanje jajovoda... to mi je ocito sljedeca stavka posto su papa i brisevi u redu. Jako me strah toga. Citala sam puno o tome, vidim da su iskustva u ST od cura koje su to radile u bolnici vecinom negativna, zbog nedobivanja anestezije, neljubaznosti doktora i sl. Muka mi je kad pomislim da moram ici tamo i jos prespavati u bolnici...aaaaa. ako ima netko tko je to radio i privatno i u bolnici, molim da mi napise svoje iskustvo. Ja sam totalno postala opterecena i svaki dan samo o tome mislim. Voljela bi da se mogu smirit i rijesiti tog pritiska, muka mi je stvarno od svega.....

mono1111
    03. Travanj 2017. 22:11

Bejb,
    Kad je bila O??
    Nisam popratila.

Zbunjena,
    Sigurna sam da je privatno potpuno druga prica,.ali mislim da ti mozes i drugdje u neki drugi grad ako zelis ici na propuhivanje.
    Samo ti je potrebna uputnica.

sarajka
    03. Travanj 2017. 22:33

Zbunjena30

Pozdrav cure… nisam se neko vrijeme javila i mislim da cu past u depresiju… jos uvijek se kod mene nista ne dogadaja. Decko je danas obavio dodatne pretrage iako mu je spermiogram uredan i svi nalazi su uredu. Sad bi kao ja trebala na propuhivanje jajovoda… to mi je ocito sljedeca stavka posto su papa i brisevi u redu. Jako me strah toga. Citala sam puno o tome, vidim da su iskustva u ST od cura koje su to radile u bolnici vecinom negativna, zbog nedobivanja anestezije, neljubaznosti doktora i sl. Muka mi je kad pomislim da moram ici tamo i jos prespavati u bolnici…aaaaa. ako ima netko tko je to radio i privatno i u bolnici, molim da mi napise svoje iskustvo. Ja sam totalno postala opterecena i svaki dan samo o tome mislim. Voljela bi da se mogu smirit i rijesiti tog pritiska, muka mi je stvarno od svega…..

Draga, ja sam ti to danas uradila! I meni je trebalo dugo da poduzmem taj korak i na kraju sam se odlucila da to odradim privatno...Radi se bez anestezije, i da te ne lazem,  boli! E, sad mozda je to i individiualno, u ovisnosti koliko je neciji prag bola....Mene je bas bolilo, kad su mi postavljali instrumente sa kojima prosire i fixiraju grlic materice, a samo ubrizgavanje kontrasta sam osjetila kao lagani pritisak i nista vise....Sreca pa ne traje dugo, mozda 10-ak minuta, i cim izvade instrumente bol prestaje.Sat vremena prije zahvata sam popila Voltaren i Apaurin...Odmah sam dobila nalaz koji je uredan, hvala Bogu. Ako te jos nesto interesuju, slobodno pitaj....😊

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Belle84
    03. Travanj 2017. 22:52

To se tocno meni dogodilo onaj ciklus kad sam ostala trudna. 10 dana nakon odnosa krvarenje od sat dva i to je to. Iduci dan napravila test i plus velik kao kuca. Trebalo nam je 6 mjeseci.

Belle84
    03. Travanj 2017. 22:55

@bella1234 Gornji post je za tebe, zaboravila sam te citirati :-)

• Zbunjena30
    03. Travanj 2017. 23:13

Sarajka

Zbunjena30

Pozdrav cure… nisam se neko vrijeme javila i mislim da cu past u depresiju… jos uvijek se kod mene nista ne dogadaja. Decko je danas obavio dodatne pretrage iako mu je spermiogram uredan i svi nalazi su uredu. Sad bi kao ja trebala na propuhivanje jajovoda… to mi je ocito sljedeca stavka posto su papa i brisevi u redu. Jako me strah toga. Citala sam puno o tome, vidim da su iskustva u ST od cura koje su to radile u bolnici vecinom negativna, zbog nedobivanja anestezije, neljubaznosti doktora i sl. Muka mi je kad pomislim da moram ici tamo i jos prespavati u bolnici…aaaaa. ako ima netko tko je to radio i privatno i u bolnici, molim da mi napise svoje iskustvo. Ja sam totalno postala opterecena i svaki dan samo o tome mislim. Voljela bi da se mogu smirit i rijesiti tog pritiska, muka mi je stvarno od svega…..

Draga, ja sam ti to danas uradila! I meni je trebalo dugo da poduzmem taj korak i na kraju sam se odlucila da to odradim privatno…Radi se bez anestezije, i da te ne lazem, boli! E, sad mozda je to i individiualno, u ovisnosti koliko je neciji prag bola….Mene je bas bolilo, kad su mi postavljali instrumente sa kojima prosire i fixiraju grlic materice, a samo ubrizgavanje kontrasta sam osjetila kao lagani pritisak i nista vise….Sreca pa ne traje dugo, mozda 10-ak minuta, i cim izvade instrumente bol prestaje.Sat vremena prije zahvata sam popila Voltaren i Apaurin…Odmah sam dobila nalaz koji je uredan, hvala Bogu. Ako te jos nesto interesuju, slobodno pitaj….😊

Reci mi dal su te pitali uopce za anesteziju i koliko si to platila? Ako nije tajna da mi kazes gdje si ti radila i koliko si iza toga ostala tamo kod njih lezati ili kako vec? Ja bi radije nekako otisla privatno, istrpit cu bol, mene je strah tih bescutnih doktora u bolnici i uvijek nesto iskompliciraju. Tako da bi radije skupila pare i rijesila to privatno. To se radi odmah iza M jel?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI