Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    04. Travanj 2017. 08:07

riri5

Draga m lady i meni su simptomi isti kao kad trebam dobit tako da se ni ja puno nenadam, al eto vidit cemo sta ce bit neke cure kazu da su imale iste simptome kad imaju i kad su ostale trudne😄😘

A nadat cemo se da su trudnicki simptomi i cekamo 6-i. 😘😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mono1111
    04. Travanj 2017. 09:28

Bejb,
    Hm...ne znam. Napravi test za dva dana opet.

nena27
    04. Travanj 2017. 11:37

Zbunjena30 i ja sam išla na propuhivanje prije 2 mjeseca, uradila sam RTG i to u bolnici, bila sam gotova isti dan, prijavila se ujutro oko pola 8 odmah sam dobila nešto, u 11 su mi radili i boli samo to umetanje a puštanje kontrasta me najviše bolilo. Dali su mi nešto pri samom umetanju znam da me baš ošamutilo nisam se mogla ni pomaći oni su me prenašali sa kreveta na krevet. Ja sam zadovoljna doktorima iako sam tamo bila prvi put. Kad su mi pustili kontrast bol je bila takva da nisam mogla ni udahnuti ni izdahnuti, hladan znoj me oblio sva sreća pa je trajalo par sekundi odmah je probilo sve i nalaz mi je uredan. Odležala sam još do 2 sata i otišla kući (muž je došao po mene) poslije me ništa nije bolilo mogla sam normalno hodati kao da se ništa nije desilo, jedino sutradan me bolio stomak kao kad radiš trbušnjake pa ih malo osjetiš sad čekam da ostanem trudna :)

bejb23
    04. Travanj 2017. 11:46

Mono, svakako cu ga ponoviti :) Kako si ti? 
    Nena, drzim palceve da cekas sto manje :D 

💗Baby E💗

m.girl6
    04. Travanj 2017. 13:48

Drage moje, ja dobila 29. dan ciklusa, jučer. Za čudo prvi puta da me nije toliko jako boljelo, možda je ipak vrkuta pomogla, makar sam ju pila samo četiri dana prije M. Krvna slika je uredna, a sljedeći tjedan muž ide na spermiogram u IVF, a ja na AMH da napokon saznamo malo više. Jer i ovaj mjesec smo pokrili sve žive dane koje smo trebali i opet ništa, negdje je problem.. nema drugo kaj biti.. :( al nema veze, kaj će god trebati da dođemo do bebice, napravit ćemo.
    Nena27, daj mi molim te reci koliko si čekala da te naruče za propuhivanje i u kojoj bolnici si to obavila? Jer meni je to sljedeći korak, poslije ovih pretraga.. I da, koliko si platila pretragu i jer se to mora ići točno u određeni dan ciklusa? Inače kako si? Još uvijek smo mi stare tu na okupu, nikak da se preselimo na neku drugu temu, još nam samo bornastra fali.. 

Noa 💙

04. Travanj 2017. 14:35

Obavila pregled.Da vam javim,cura je i jako je živahna!!!
    Držite se :-*

bejb23
    04. Travanj 2017. 14:52

ValentinaA

Obavila pregled.Da vam javim,cura je i jako je živahna!!!
    Držite se :-*

Ajme baaas mi je drago!!!! Cuvaj se i svu srecu ti zelim!!! 

💗Baby E💗

• M.lady
    04. Travanj 2017. 15:17

Bejb23 kod tebe vjestice i dalje nema??

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

baarbaraa29
    04. Travanj 2017. 16:30

Hej curke! Evo da se samo malo javim i pozdravim sve!
    Vi ste moja "serija" pa vas redovno pratim, ali ne pisem jer nemam nista novoga za reci.
    Ja sam u nekoj fazi kad sam se predala. Ne da nebi bebu nego trenutno ne poduzimamo nista posebno osim sto ja pijem Evine kapi i vitamine mama a-z, a muz Profertil.
    Mozda me i ovo preseljenje uljenilo, ne znam..svako me mislimo Odustajati, ali cemo odmorit do ljeta pa sve ispocetka!
    Saljem svima puno pusica, pratit cu vas i dalje i najvijat za vase plusice jednako kao i za svoj, a tebi Valentina cestitke na maloj princezici

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bejb23
    04. Travanj 2017. 16:56

M.lady

Bejb23 kod tebe vjestice i dalje nema??

Jos je nema

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.