Ivona,
Dobrodosla ! Moze biti i simptom T a i ne mora biti. Svakako, sretno !
Hvala ti, za koji dan ću vidjeti jeli lažna uzbuna ili ne.
Vidim da dosta vas ceka do 6.04 pa drzim figice a ti bejb23 nemas sta cekati :) napravi test :)
M lady sta ima kod tebe eto isti dan je iscekujemo😊
Ej draga a nema nista, grudi me bole ima 2 dana, sad nezz sta da mislim, bole me kad ih iman i dobit 😐 a ostale simptome bas i neman, nezelim se previse radovat, jer iman neki osjecaj da ce vjestica doci. A vec 6 ciklus znam da amo rec nije dugo al.prolazi mi svasta kroz glavu. Drzim.fige tebi i sebi 😘😘
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Vidim da dosta vas ceka do 6.04 pa drzim figice a ti bejb23 nemas sta cekati :) napravi test :)
Hvala ti 😘😘😘
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Napravila sam ga sa prvom jutarnjom i negativan je
Mozda je jos rano, drzim fige 😚
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Tjesim se tim 😘😘
💗Baby E💗
Tjesim se tim 😘😘
I ja se nadam...cekamo i dalje :)
Pozdrav cure... nisam se neko vrijeme javila i mislim da cu past u depresiju... jos uvijek se kod mene nista ne dogadaja. Decko je danas obavio dodatne pretrage iako mu je spermiogram uredan i svi nalazi su uredu. Sad bi kao ja trebala na propuhivanje jajovoda... to mi je ocito sljedeca stavka posto su papa i brisevi u redu. Jako me strah toga. Citala sam puno o tome, vidim da su iskustva u ST od cura koje su to radile u bolnici vecinom negativna, zbog nedobivanja anestezije, neljubaznosti doktora i sl. Muka mi je kad pomislim da moram ici tamo i jos prespavati u bolnici...aaaaa. ako ima netko tko je to radio i privatno i u bolnici, molim da mi napise svoje iskustvo. Ja sam totalno postala opterecena i svaki dan samo o tome mislim. Voljela bi da se mogu smirit i rijesiti tog pritiska, muka mi je stvarno od svega.....
Bejb,
Kad je bila O??
Nisam popratila.
Zbunjena,
Sigurna sam da je privatno potpuno druga prica,.ali mislim da ti mozes i drugdje u neki drugi grad ako zelis ici na propuhivanje.
Samo ti je potrebna uputnica.
Sortiraj odgovore
Najstariji