Večer drage žene, majke, cure, trudnice. Već dugo čitam vaše komentare i nikako da vam se pridružim. Moja priča je kratka, muž i ja radimo na drugoj bebi i dosta sam po internetu u skupljanju informacija. S prvom trudnoćom ne znam jesam li uopće češljala po internetu. Sljedeća tetka mi treba doći 6.4., ima li smo odnose 4 dana prije ovulacije i 2 dana iza ovulacije, po mojoj nekoj procjeni, tako nam ovaj misec namistilo :). E sad, imam stalno zadnjih dana neke male grčiće dolje kao da ću dobit ili kao da moram na wc, grudi me bole ali na čudan način, oštra bol povremena, sad ne znam je li to do dojenja (malena mi je još uvijek na prsima samo 1x dnevno) ili zbog nečeg trećeg. Ovo nam je već drugi mjesec od kad smo odučili da želimo još jednog bebača. Još 4 dana iščekivanja je li ili nije malo me mori , al eto nadam se da na je upalilo. Od kratke priče kako sam rekla ja se raspričala sorry žene moje.
Večer drage žene, majke, cure, trudnice. Već dugo čitam vaše komentare i nikako da vam se pridružim. Moja priča je kratka, muž i ja radimo na drugoj bebi i dosta sam po internetu u skupljanju informacija. S prvom trudnoćom ne znam jesam li uopće češljala po internetu. Sljedeća tetka mi treba doći 6.4., ima li smo odnose 4 dana prije ovulacije i 2 dana iza ovulacije, po mojoj nekoj procjeni, tako nam ovaj misec namistilo :). E sad, imam stalno zadnjih dana neke male grčiće dolje kao da ću dobit ili kao da moram na wc, grudi me bole ali na čudan način, oštra bol povremena, sad ne znam je li to do dojenja (malena mi je još uvijek na prsima samo 1x dnevno) ili zbog nečeg trećeg. Ovo nam je već drugi mjesec od kad smo odučili da želimo još jednog bebača. Još 4 dana iščekivanja je li ili nije malo me mori, al eto nadam se da na je upalilo. Od kratke priče kako sam rekla ja se raspričala sorry žene moje.
Pozz draga. Moja vjestica isto treba doci 6.4. Mene grudi bole al tako me i bole kad trebam.dobiti tako da se bojim.da cu se razocarati i da ce doc. Nama je 6 ciklus i bila bi nam.prva bebica 😁😁 tebi drzim.fige da ugledas plusic 😍😘😘
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Imam grceve, ledja me bole, i jucer i danas mi je neka mucnina. Kad jedem spajam ne spojivo 😂
I uz sve imam osjecaj da cu procuriti. :/
A grudi jel te bole?
Ne bole me.
💗Baby E💗
Ivona,
Dobrodosla ! Moze biti i simptom T a i ne mora biti. Svakako, sretno !
Citam eto oci mi se pune suzama, mi smo razgovarali bili prije trudnoce o svemu, i planirali smo skupa, i tjedan dana nakon sto se to dogodilo on vise nije bio spreman, nije htio, i sto god da sam ja predlozila, nije prolazilo samo abortus, abortus i abortus..
Sjecam se da smo sjedili svi skupa za stolom i ja u suzama sam pocela govorit :" toliko ljudi zeli djecu, i ne mogu ju imat, i vec se i bogu i vragu mole i nista ne pomaze a nama… " i u to me njegova mama prekinula sa "a ti mislis da je to blagoslov? To da je blagoslov svi bi se radovali trenutno…"
Znam da me u tih mjesec dana nitko nije pitao kako mi je, jesam li dobro… sama u kut stjerana. S obzirom da sam znala za scenarij da ja i on vise necemo biti skupa, muci me jesam li trebala ostaviti do bez obzira na sve pa makar sama bila… al di danas sam s djetetom? Strasno, ne bih ovo nikom pozelila..
Draga, citam kroz sta si prosla i steze me u grudima jer tesko je i zamisliti kako ti je bilo donijetu takvu odluku...Ja te, uopste, ne osudjujem! Stavise! Mi svi zelimo da imamo sretan zivot, djecu, ljubav, partnera, podrsku...I nije nimalo lako odluciti se da rodis dijete za koje u startu znas da nece biti prihvaceno od strane oca, a uz sve to trebas biti dovoljno jaka da se nosis sa njegovim optuzbama, kao i prijetnjama da ce napraviti nesto sebi. To je ogroman psiholoski pritisak, jos ako uz sve to nemas niciji podrsku ni finansijsku stabilnost... Da si odlucila da zadrzis dijete, pitanje je kako bi se to okoncalo s obzirom na stres kroz koji bi prolazila. Mislim da se sve desava s nekim razlogom. I u ovom momentu ti se mozda cini da je to najgora moguca odluka, ali Bog zna zasto je to tako trebalo da bude. Na kraju krajeva, drugi su odlucili za tebe, ti znas da to nisi zeljela... Znam da ti je strasno tesko, pogotovo jer ne mozes to da podjelis sa prijateljicama, ali mislim da ti je mama dala dobar savjet...Pokusaj da ne razmisljas, bavi se necim sto ce ti okupirati misli, idi psihologu, pricaj s nama i daj priliku vremenu da ucini svoje! Nemoj osudjivati sebe jer ti nisi ta koja je pogrijesila, pogrijesio je on koji se tako ponio prema tebi i vjeruj mi da ni on sigurno nece mirno spavati, i ko zna sta ce njemu zivot donijeti....Saljem ti veliki zagrljaj! Drzi se!
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Večer drage žene, majke, cure, trudnice. Već dugo čitam vaše komentare i nikako da vam se pridružim. Moja priča je kratka, muž i ja radimo na drugoj bebi i dosta sam po internetu u skupljanju informacija. S prvom trudnoćom ne znam jesam li uopće češljala po internetu. Sljedeća tetka mi treba doći 6.4., ima li smo odnose 4 dana prije ovulacije i 2 dana iza ovulacije, po mojoj nekoj procjeni, tako nam ovaj misec namistilo :). E sad, imam stalno zadnjih dana neke male grčiće dolje kao da ću dobit ili kao da moram na wc, grudi me bole ali na čudan način, oštra bol povremena, sad ne znam je li to do dojenja (malena mi je još uvijek na prsima samo 1x dnevno) ili zbog nečeg trećeg. Ovo nam je već drugi mjesec od kad smo odučili da želimo još jednog bebača. Još 4 dana iščekivanja je li ili nije malo me mori, al eto nadam se da na je upalilo. Od kratke priče kako sam rekla ja se raspričala sorry žene moje.
Pozz draga. Moja vjestica isto treba doci 6.4. Mene grudi bole al tako me i bole kad trebam.dobiti tako da se bojim.da cu se razocarati i da ce doc. Nama je 6 ciklus i bila bi nam.prva bebica 😁😁 tebi drzim.fige da ugledas plusic 😍😘😘
Onda smo zajedno u iscekivanju , al svakako vama vise zelim plus jer mi smo tek poceli a vi se ipak trudite vec neko vrijeme
.
Imam grceve, ledja me bole, i jucer i danas mi je neka mucnina. Kad jedem spajam ne spojivo 😂
I uz sve imam osjecaj da cu procuriti. :/
A grudi jel te bole?
Ne bole me.
Draga nemas sta cekat, radi test i drzim fige da bude plus 😊😁😁
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Onda smo zajedno u iscekivanju, al svakako vama vise zelim plus jer mi smo tek poceli a vi se ipak trudite vec neko vrijeme
.
Hvala ti 😘😘
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Drage cure evo da se i ja javim zasada nema nista novo boli me u dnu leda i imam probadanja a grudi me ne bole kao inace,a sestoga trebam dobiti tako da neznam sta iscekivat,sve se nekako nadam al mislim da ce vjestica doci..svakakve misli me prate da mozda nije koji problem itd al eto tek se cetiri mjeseca trudimo pa nezelim zvati ginica da ne kaze da sam munjena 🤔😘
Sortiraj odgovore
Najstariji