Evo drage, mene nije bilo dugo gore, htjela bih samo s Vama podijeliti sto se sve izdogadalo, znam da ce bit osuda na sve strane, ali eto moram olaksat dusu negdje.
Znaci 08.01. Sam ugledala plusic i ginekolog je potvrdio trudnocu. Takoder napisala sam isto o situaciji koju je stvorio decko, sada vec bivsi, i njegova obitelj.
Slusajuci njegove prijetnje da ce se ubit, da nece priznat ocinstvo, da ce me ostavit samu, njegove roditelje da ne tjeram inat, da ne ocekujem njihovu pomoc, onda su se i moji roditelji ukljucili i rekli da je mozda stvarno bolje da pobacim ako je takva situacija jer cu samo sebi zagorcat zivot... nakon razgovora i s psihologom, i s psihijatrom i s ginekologom i sa svima mogucima imala sam AB 10.02. Nakon toga psihijatar, normabeli, razne terapije, i onda jos u meduvremenu dobijem nogu od "zarucnika" kojem je trebalo 10 da si nade drugu zensku... ja sam evo na dnu, i znam da ce evo mnogi osudivat ovo ali ja sam vise od mjesec dana svaki dan plakala sama bez ikog... frendicama nisam ni rekla na zahtjev svoje mame jer eto da selo ne bi pricalo... na granici samoubojstva sam bila u jednom trenutku, i sad da ja vas pitam, kako dalje? Sta napraviti da ne mislim na to? Kako?
Evo drage, mene nije bilo dugo gore, htjela bih samo s Vama podijeliti sto se sve izdogadalo, znam da ce bit osuda na sve strane, ali eto moram olaksat dusu negdje.
Znaci 08.01. Sam ugledala plusic i ginekolog je potvrdio trudnocu. Takoder napisala sam isto o situaciji koju je stvorio decko, sada vec bivsi, i njegova obitelj.
Slusajuci njegove prijetnje da ce se ubit, da nece priznat ocinstvo, da ce me ostavit samu, njegove roditelje da ne tjeram inat, da ne ocekujem njihovu pomoc, onda su se i moji roditelji ukljucili i rekli da je mozda stvarno bolje da pobacim ako je takva situacija jer cu samo sebi zagorcat zivot… nakon razgovora i s psihologom, i s psihijatrom i s ginekologom i sa svima mogucima imala sam AB 10.02. Nakon toga psihijatar, normabeli, razne terapije, i onda jos u meduvremenu dobijem nogu od "zarucnika" kojem je trebalo 10 da si nade drugu zensku… ja sam evo na dnu, i znam da ce evo mnogi osudivat ovo ali ja sam vise od mjesec dana svaki dan plakala sama bez ikog… frendicama nisam ni rekla na zahtjev svoje mame jer eto da selo ne bi pricalo… na granici samoubojstva sam bila u jednom trenutku, i sad da ja vas pitam, kako dalje? Sta napraviti da ne mislim na to? Kako?
Pozdrav ana-banana, žao mi je zbog svega šta ti se desilo. Nisam tu niti da osuđujem niti da ti bilo šta pametujem, jednostavno sam osjetila potrebu da ti kažem da je svatko krojač svoje sudbine, pa tako i ti sama. Šta je tu je, čovjek uvijek uradi kako misli da je najbolje, na greškama se uči, pa zato gledaj da svoj život ubuduće što bolje organiziraš, pomoć psihologa je odlična ideja, dok se ne budeš bolje osjećala dobro je da ideš kod njega. Kažu da vrijeme liječi sve rane, samo što srce ne zaboravlja. Želim ti u budućnosti partnera kakvog i zaslužuješ, jer ovog nije vrijedno ni spomenuti, da se uspješno ostvariš kao majka i osjetiš ljubav majke i djeteta. Samo hrabro naprijed.
Kako samo ovaj vikend brzo dođe a još brže i prođe. Samo da vam se malo javim i pozdravim staru ekipu a i novima poželim dobrodošlicu. Tu smo jedne radi drugih i zato svima od srca želim da što prije ugledaju plusiće na testovima. Uglavnom, kod mene su počeli plodni dani, pa pokušavamo da ih pokrijemo da valja. Već sam prije pisala da sam u drugom mjesecu pokušavanja, obzirom da su kod mene ovulacije uvijek malo kasnije nabavila sam digitalni clearblue za otkrivanje ovulacije, pa da probamo i sa njime ubosti ovulaciju, trenutno je 14ti dan od menstruacije i jutros test nije bio pozitivan, ali nisam ni očekivala jer meni su ciklusi inače od 31-33 dana, prošli mjesec još i duže, ali proljeće je to, sve se pošundra, ali osjećam da će kroz koji dan i ovulacija nastupiti jer je pojačan vaginalni iscjedak i probadanje lagano u jajnicima.
Sinoć govorim svojoj djevojčici šta misliš da ti mama rodi jednog bracu, kaže neće bracu samo seku da mogu haljinice nositi, ljubav mamina.
Šaljem puno poljubaca.
Draga Ana,
Drago mi je da te čujem nakon toliko vremena. Pročitala sam davno tvoju priču i iskreno mi je žao zbog tog što ti se dogodilo, ako se ne varam i generacija smo. Ne osuđujem te. I nadam se da neće nitko te da ćemo si i dalje jedni drugima biti podrška. Svatko ima pravo na izbor, svatko zna što je u određenom trenutku najbolje za njega sama i na kraju krajeva naša životna priča/odluka će neko vrijeme biti zanimljiva društvu ali mi ćemo biti ti koji će se s tim nositi cijelo vrijeme. Ne zamaraj se ljudima i komentarima na svoj život. Ljudi će svakako pričati, bilo loše ili dobro. Ako ti je lakše, isplači se. Vjerujem da je patnja velika nakon svega, ali ne razmišljaj više nikad o tome da digneš ruku na sebe! Kažu da vrijeme sve liječi, vjerujem da će ti s vremenom biti malo lakše. Nađi si neku zanimaciju, nešto što te ispunjava, da nemaš vremena misliti o tome. Kad ti je teško, ako ne želiš sa frendicama o tome pričati, slobodno se obrati ovdje nama, možeš i meni osobno. Da mogu kako, voljela bi ti uistinu pomoći! Samo reci.
Ne daj se. Digni tu lijepu glavu gore i nabaci smješak. Sa smješkom postaje sve lakše.
I meni se život rušio prije dvije godine, zbog drugih razloga, i bilo mi je potrebno neko vrijeme da si posložim neke stvari. Počnem drugačije gledati na život. Iz svake teške i naizgled bezizlazne situacije bi pokušala izvući nešto dobro i pozitivno. I mislim da je ona narodna "Svako zlo za neko dobro" stvarno istinita. U svakom zlu se da izvući i nešto dobro. Iako na prvu ne izgleda tako.
Želim ti da se što prije oporaviš. I još jednom ti kažem, ako ti bilo šta treba, tu sam! Šaljem jedan veeeeeliki, čvrsti i topli zagrljaj!
💗Baby E💗
Kako samo ovaj vikend brzo dođe a još brže i prođe. Samo da vam se malo javim i pozdravim staru ekipu a i novima poželim dobrodošlicu. Tu smo jedne radi drugih i zato svima od srca želim da što prije ugledaju plusiće na testovima. Uglavnom, kod mene su počeli plodni dani, pa pokušavamo da ih pokrijemo da valja. Već sam prije pisala da sam u drugom mjesecu pokušavanja, obzirom da su kod mene ovulacije uvijek malo kasnije nabavila sam digitalni clearblue za otkrivanje ovulacije, pa da probamo i sa njime ubosti ovulaciju, trenutno je 14ti dan od menstruacije i jutros test nije bio pozitivan, ali nisam ni očekivala jer meni su ciklusi inače od 31-33 dana, prošli mjesec još i duže, ali proljeće je to, sve se pošundra, ali osjećam da će kroz koji dan i ovulacija nastupiti jer je pojačan vaginalni iscjedak i probadanje lagano u jajnicima.
Sinoć govorim svojoj djevojčici šta misliš da ti mama rodi jednog bracu, kaže neće bracu samo seku da mogu haljinice nositi, ljubav mamina.
Šaljem puno poljubaca.
Drzim palceve da uspije ovaj mjesec. :))
Moja kasni 2 dana. Mislim se da na pravim test ali se bojim minusa :O
💗Baby E💗
Šaljem puno poljubaca.
Drzim palceve da uspije ovaj mjesec. :))
Moja kasni 2 dana. Mislim se da na pravim test ali se bojim minusa :O
I ja vam.drzim palceve da ugledate plusic 😁😁 bejb 23 imas kakave simptome? Ja svoju ne cekam 6.4
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Imam grceve, ledja me bole, i jucer i danas mi je neka mucnina. Kad jedem spajam ne spojivo 😂
I uz sve imam osjecaj da cu procuriti. :/
💗Baby E💗
Majica,
Mozes se naruciti u Petrovoj, Vuk Vrhovcu, Vinogradskoj, Sv.duhu.
Na svim ovim mjestima ima humana reprodukcija.
Ja sam u Petrovoj i zadovoljna sam svojom dokt.
Malo progooglaj pa se odluci za jednu bolnicu.
Oni ce te slati na sve potrebne pretrage i nakon njih ce odluciti na koji cete postupak ici
Sretno !!
Ana Banana,
Stvarno mi je tesko reci nesto na cijelu ovu situaciju. Ja sam nazalost imala 3 spontana, pa ne mogu biti objektivna u svemu tome tko odluci na prekid trudnoce. I svakome zelim pomoci,.koliko god mogu.
Zao mi je sto se nalazis u takvoj situaciji. Vjerujem da opet s.druge strane, netko je u velikom problemu i kad dodje do nezeljene T ali mislim da u tom slucaju treba postupiti onako kako misli da.je najbolje za njega, i biti siguran u svoju odluku ! Nazalost vise nema povratka ! Moras to jednostavno prihvatiti i smatrati da je ocito to tako trebalo biti u zivotu !
Svakako pomaze psiholog,.psihijatar i sl.osobe ali najvise si pomognes takosama da prihvatis situaciju i nastavis dalje,.bez osvrtanja ! To je bar moje osobno misljenje !
Svakako u buducnosti ti zelim puno srece u odabiru decka / partnera i u planiranju buducnosti kada ces biti spremna !
Samo...nisam mozda najbolje shvatila ??! Tebi je zao sto si prekinula T ili radi cijele situacije koja je nastala s tvojim deckom, roditeljima itd??
Imam grceve, ledja me bole, i jucer i danas mi je neka mucnina. Kad jedem spajam ne spojivo 😂
I uz sve imam osjecaj da cu procuriti. :/
A grudi jel te bole?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Citam eto oci mi se pune suzama, mi smo razgovarali bili prije trudnoce o svemu, i planirali smo skupa, i tjedan dana nakon sto se to dogodilo on vise nije bio spreman, nije htio, i sto god da sam ja predlozila, nije prolazilo samo abortus, abortus i abortus..
Sjecam se da smo sjedili svi skupa za stolom i ja u suzama sam pocela govorit :" toliko ljudi zeli djecu, i ne mogu ju imat, i vec se i bogu i vragu mole i nista ne pomaze a nama... " i u to me njegova mama prekinula sa "a ti mislis da je to blagoslov? To da je blagoslov svi bi se radovali trenutno..."
Znam da me u tih mjesec dana nitko nije pitao kako mi je, jesam li dobro... sama u kut stjerana. S obzirom da sam znala za scenarij da ja i on vise necemo biti skupa, muci me jesam li trebala ostaviti do bez obzira na sve pa makar sama bila... al di danas sam s djetetom? Strasno, ne bih ovo nikom pozelila..
Sortiraj odgovore
Najstariji