Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby123
    30. Ožujak 2017. 11:26

Mišić mali

Evo ja se ponovno vraćam na ovu temu nažalost. Sreća nije dugo trajala,prokvarila jedno jutro i odmah sam znala da nema spasa i sto slijedi dalje. Bila sam 5+5,ovo mi je drugi spontani bioIzmedu ta dva spontana sam imala jednu trudnoću koja je super prošla i porod za poželjet. Ali sam skoro cijelu trudnoću pila duphaston radi prijašnjeg spontanog. Ne znam u čemu je problem sad opet bio :( Prvi put kad sam imala spontani bio je u 9tjednu,i nakon pretraga koje sam obavljala nađena mi je e.coli u mokraći. Moj gin kaže da je možda to bio uzrok a ja opet ne znam sta bi mislila sad opet. Duša me boli,toliko smo se radovali i da će mi se opet ovo ponovit nikad ne bi rekla. ali eto nažalost dogodilo se
    Svim trudilicama želim da što prije ugledaju svoje plusiće i da sve bude dobro!

a joj neznam što bih ti rekla draga....moraš biti jaka,bog nama ženama uvijek daje drugu priliku.kada je bio spontani?!?jesi bila na pregledu??????

little baby
    30. Ožujak 2017. 11:44

24.3 su mi napravili kiretazu i sad slijedeći tjedan imam pregled pa ćemo vidjet sta će reći. Nadam se da će sve biti uredu. jer na prvoj kontroli je ustanovljeno da je osto dio posteljice i dosta ugrušaka pa da ipak treba to malo očistit jer nije sve izašlo samo kako su prvo mislili da će biti. Pokušali su izbjeć kiretazu ali evo nažalost morala sam na kraju 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• M.lady
    30. Ožujak 2017. 12:00

baby123

M.lady ja sam tuuuu!!!!!navijam ti za plusić,i tebi i beyb23.A ja…..e pa ja sam odlučila jedno vrijeme stat na pravljenju bebe.ovako…
    ja vam inače radim sezonski jer zbog ovo dvoje djece nemogu trenutno ni raditi za stalno nigdje.ali izgleda da će me ove godine ostaviti za stalno…i čim dobijem taj ugovor bacam se odmah ponovno u akciju.to su mi javili nekidan,zato sam odlučila stati trenutno na pravljenju bebe.pa neka i ja nešto od države iskoristim hahahaha,unatoč tome šta se gazda neće obeselit tome hahahahaaha.jer po novom zakonu koji kreće od 7 mj.zaposlene mejke primaju porodiljni u visini plače a nezaposlenima se povećava na oko 2660kn.zašto nebi iskoristila.nadam se da se slažete sa mnom cure moje. A ja ću i dalje ostat s vama i navijati!!!!!!pozzz i ljubim vas sve

Draga ako si tako odlucila ja sam uz tebe, ali neka to sta prije prode i onda se das u akciju i napokon dobijes taj plusic. Nemoj nam.otici odavde budo tu s nama 😚😚😚

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• M.lady
    30. Ožujak 2017. 12:02

Mišić mali

Evo ja se ponovno vraćam na ovu temu nažalost. Sreća nije dugo trajala,prokvarila jedno jutro i odmah sam znala da nema spasa i sto slijedi dalje. Bila sam 5+5,ovo mi je drugi spontani bioIzmedu ta dva spontana sam imala jednu trudnoću koja je super prošla i porod za poželjet. Ali sam skoro cijelu trudnoću pila duphaston radi prijašnjeg spontanog. Ne znam u čemu je problem sad opet bio :( Prvi put kad sam imala spontani bio je u 9tjednu,i nakon pretraga koje sam obavljala nađena mi je e.coli u mokraći. Moj gin kaže da je možda to bio uzrok a ja opet ne znam sta bi mislila sad opet. Duša me boli,toliko smo se radovali i da će mi se opet ovo ponovit nikad ne bi rekla. ali eto nažalost dogodilo se
    Svim trudilicama želim da što prije ugledaju svoje plusiće i da sve bude dobro!

Jako mi je zao sto ti se to desilo, ali glavu gore zelim ti svu srecu i da ugledas taj plusic i da to sve izvedes kraju. 😍😚😚

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

little baby
    30. Ožujak 2017. 12:13

Hvala ti M.lady!

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Elviramagistic
    30. Ožujak 2017. 13:59

Pozdrav!evo i mene opet :) ja svoju ocekujem 9-10.04..ustvari ne ocekujem :) e sad..imam pitanje u vezi lh trakica..narucila sam ih sa e-baya i stigle su i sad radim vec 3 dana posto imam kasnu ovulaciju...oko 17 dc..znaci sutra bi trebala biti O..al ne kuzim se bas u to..prije nije bilo crtice .samo ta jedna..a sad jucer navecer slaba druga i danas ujutro malo jaca al opet jako jako slaba crtica..sad dal je to neispravno ili znaci da ce biti O sutra ili prekosutra?

• baby123
    30. Ožujak 2017. 14:06

M.lady

baby123

M.lady ja sam tuuuu!!!!!navijam ti za plusić,i tebi i beyb23.A ja…..e pa ja sam odlučila jedno vrijeme stat na pravljenju bebe.ovako…
    ja vam inače radim sezonski jer zbog ovo dvoje djece nemogu trenutno ni raditi za stalno nigdje.ali izgleda da će me ove godine ostaviti za stalno…i čim dobijem taj ugovor bacam se odmah ponovno u akciju.to su mi javili nekidan,zato sam odlučila stati trenutno na pravljenju bebe.pa neka i ja nešto od države iskoristim hahahaha,unatoč tome šta se gazda neće obeselit tome hahahahaaha.jer po novom zakonu koji kreće od 7 mj.zaposlene mejke primaju porodiljni u visini plače a nezaposlenima se povećava na oko 2660kn.zašto nebi iskoristila.nadam se da se slažete sa mnom cure moje. A ja ću i dalje ostat s vama i navijati!!!!!!pozzz i ljubim vas sve

Draga ako si tako odlucila ja sam uz tebe, ali neka to sta prije prode i onda se das u akciju i napokon dobijes taj plusic. Nemoj nam.otici odavde budo tu s nama 😚😚😚

Elviramagistic

Pozdrav!evo i mene opet :) ja svoju ocekujem 9-10.04..ustvari ne ocekujem :) e sad..imam pitanje u vezi lh trakica..narucila sam ih sa e-baya i stigle su i sad radim vec 3 dana posto imam kasnu ovulaciju…oko 17 dc..znaci sutra bi trebala biti O..al ne kuzim se bas u to..prije nije bilo crtice .samo ta jedna..a sad jucer navecer slaba druga i danas ujutro malo jaca al opet jako jako slaba crtica..sad dal je to neispravno ili znaci da ce biti O sutra ili prekosutra?

naravno da ostajem tu s vama...navijam i odbrojavam,jer kad nam jedna trudilica donese plusić to je meni kao da je i moj plusić.elvira mislim da možeš početi jer to ti je znak da se ovulacija približava.nisam ih nikad koristila ali čitajući komentare s foruma znam da ti one pokažu tamnu crticu dan-dva prije ovulacije i to ti je znak da kreneš u akciju jer sperma preživi do 3 dana.

• Elviramagistic
    30. Ožujak 2017. 14:08

baby123

M.lady

baby123

Elviramagistic

Pozdrav!evo i mene opet :) ja svoju ocekujem 9-10.04..ustvari ne ocekujem :) e sad..imam pitanje u vezi lh trakica..narucila sam ih sa e-baya i stigle su i sad radim vec 3 dana posto imam kasnu ovulaciju…oko 17 dc..znaci sutra bi trebala biti O..al ne kuzim se bas u to..prije nije bilo crtice .samo ta jedna..a sad jucer navecer slaba druga i danas ujutro malo jaca al opet jako jako slaba crtica..sad dal je to neispravno ili znaci da ce biti O sutra ili prekosutra?

naravno da ostajem tu s vama…navijam i odbrojavam,jer kad nam jedna trudilica donese plusić to je meni kao da je i moj plusić.elvira mislim da možeš početi jer to ti je znak da se ovulacija približava.nisam ih nikad koristila ali čitajući komentare s foruma znam da ti one pokažu tamnu crticu dan-dva prije ovulacije i to ti je znak da kreneš u akciju jer sperma preživi do 3 dana.

Al moja nije tamna..jako je svjetla ta druga..hm..ma budem probala jos sutra i u sub. :)

• M.lady
    30. Ožujak 2017. 14:51

Elviramagistic

baby123

M.lady

baby123

Elviramagistic

naravno da ostajem tu s vama…navijam i odbrojavam,jer kad nam jedna trudilica donese plusić to je meni kao da je i moj plusić.elvira mislim da možeš početi jer to ti je znak da se ovulacija približava.nisam ih nikad koristila ali čitajući komentare s foruma znam da ti one pokažu tamnu crticu dan-dva prije ovulacije i to ti je znak da kreneš u akciju jer sperma preživi do 3 dana.

Al moja nije tamna..jako je svjetla ta druga..hm..ma budem probala jos sutra i u sub. :)

Ja sam isto citala kad je svjetlija druga da je ovulacija blizu tako da kreni na posao. Ja svoju vjesticu ne iscekujem 6.4. Ima dva dana podrigujem( sory na izrazu) pogotovo ujutro?! Cila sam.zbunjena, ubija me ovo iscekivanje

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Elviramagistic
    30. Ožujak 2017. 17:48

A kad imas O? Mozda mozes prije test napraviti..ja ne mogu prije m test raditi jer mi je oko 17-18 dc O a ciklus mi traje 25-26 dana..ali meni je ovo drugi mj.da radimo na tome..koliko ti dugo radis?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.