Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    31. Ožujak 2017. 22:41

bejb23

Curke sreetno!
    Malo sam u guzvi zadnjih dana tako da vas nisam stigla pratiti.
    Vjestica mi nije dosla al me grci kao da ce svaki tren stici :/

Drzim fige da ne dode 😍😘😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Cookie
    01. Travanj 2017. 18:08

hej cure, dobila sam M prije tri dana, baš me zanima koliko će trajati.
    nakon nje idem na kontrolu u bolnicu.
    nadam se da uzivate u ovom divnom danu.

Pusa

mono1111
    01. Travanj 2017. 18:20

Vec si dobila M Cookie??
    To ti je ta nakon kiretaze???
    Super !!

Cookie
    01. Travanj 2017. 19:09

mono1111

Vec si dobila M Cookie??
    To ti je ta nakon kiretaze???
    Super !!

da da 30.3. Je dosla
    znaci to je dobro?

mono1111
    01. Travanj 2017. 19:13

Cookie
    Daaa !!

bella1234
    01. Travanj 2017. 22:04

Pozz svimaaa....evo nemam sad bas vremena pretrazivat forum da vidim jel se nesto slicno pisalo, al ja sam danas kako se u nas dalmatinaca kaze ."u balunu"....znaci jutros vidim stigla vjestica,ok danas je i trebala doći i inače bi vrijeme mogla po njoj mjerit, al mi cudno jer nije "potop"....znaci doslovno cijeli dan par kapi ,ispocetka smeđe kasnije blijedo-rozo,i to samo kad se brisem, na ulosku nistaa....to mi je prečudno jer inače od prve sekunde bude bas obilno...ne zelim sebi davat lazne nade za trudnoću, već samo da vidim s vama curama jel imala koja kakvih iskustava s tim, ili zna nekog tko je.....btw zadnji odnos je bio prije ravno 10 dana tako da ne vjerujem da je implatacijsko

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

SunnyS
    01. Travanj 2017. 22:45

bella1234,
    Teško je reći što može biti. Ne preostaje ništa drugo nego pričekati hoće li se pojačati pa će sve otići ili će sve prestati pa ćeš se testirati. Nekad se hormoni malo poremete, dođe novo godišnje doba, i sl. Nagađanja može biti puno, ali jedini točan odgovor pokazat će se s vremenom.
    Recimo, osobno sam ovaj mjesec imala takve tragove 3 dana nakon O (kalendarski praćeno). Sve je trajalo 2 dana - samo smeđkasti trag na wc papiru, a sve je počelo ružičastim tragom nakon odnosa. Ne štitim se, a ni ne radimo na bebi, to bi htjeli krajem godine. Slično iskustvo sam imala s implantacijskim krvarenjem tijekom jedne trudnoće, ali tad je taj smeđi iscjedak bio malo intenzivniji. M bi trebala doći tek za 5 dana pa ćemo vidjeti...

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

bella1234
    01. Travanj 2017. 23:15

Hvala ti na odgovoru...ma ne zelim se opterecivat s tim niti umisljat trudnocu,samo mi je jako čudno jer mi se tako nesto nikada nije dogodilo, pa sama ne znam sta bi moglo bit....a ne ostaje mi nista drugo vec cekat.....samo nezz jel se moze radit test dok traje to "krvarenje"

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

SunnyS
    01. Travanj 2017. 23:21

Krv bi mogla dati već u ponedjeljak. Trebalo bi pokazati da si trudna (ako jesi). Možda je još rano za test na urin - da ne bi bio lažno negativan, vjerojatno bi bilo bolje pričekati još koji dan, osim ako ne dođe prava M.
    U svakom slučaju, sretno!

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• riri5
    02. Travanj 2017. 09:42

Bok cure evo ja sam se sad pridružila vasoj grupi i zelim jako bebicu, trudimo se vec cetiri mjeseca pa nista,sad cekam mens sestoga pa cemo vidit.ovaj mjesec sam koristila lh trakice.osjecam lagana probadanja u stomaku i ledima tako da se nenadam previse jer me tako boli i kada trebam dobit.ima li neka cura koji dobar savjet??hvalaaa m lady 😘 na preporuci za ovu stranicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI