Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SunnyS
    01. Travanj 2017. 22:45

bella1234,
    Teško je reći što može biti. Ne preostaje ništa drugo nego pričekati hoće li se pojačati pa će sve otići ili će sve prestati pa ćeš se testirati. Nekad se hormoni malo poremete, dođe novo godišnje doba, i sl. Nagađanja može biti puno, ali jedini točan odgovor pokazat će se s vremenom.
    Recimo, osobno sam ovaj mjesec imala takve tragove 3 dana nakon O (kalendarski praćeno). Sve je trajalo 2 dana - samo smeđkasti trag na wc papiru, a sve je počelo ružičastim tragom nakon odnosa. Ne štitim se, a ni ne radimo na bebi, to bi htjeli krajem godine. Slično iskustvo sam imala s implantacijskim krvarenjem tijekom jedne trudnoće, ali tad je taj smeđi iscjedak bio malo intenzivniji. M bi trebala doći tek za 5 dana pa ćemo vidjeti...

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

bella1234
    01. Travanj 2017. 23:15

Hvala ti na odgovoru...ma ne zelim se opterecivat s tim niti umisljat trudnocu,samo mi je jako čudno jer mi se tako nesto nikada nije dogodilo, pa sama ne znam sta bi moglo bit....a ne ostaje mi nista drugo vec cekat.....samo nezz jel se moze radit test dok traje to "krvarenje"

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

SunnyS
    01. Travanj 2017. 23:21

Krv bi mogla dati već u ponedjeljak. Trebalo bi pokazati da si trudna (ako jesi). Možda je još rano za test na urin - da ne bi bio lažno negativan, vjerojatno bi bilo bolje pričekati još koji dan, osim ako ne dođe prava M.
    U svakom slučaju, sretno!

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• riri5
    02. Travanj 2017. 09:42

Bok cure evo ja sam se sad pridružila vasoj grupi i zelim jako bebicu, trudimo se vec cetiri mjeseca pa nista,sad cekam mens sestoga pa cemo vidit.ovaj mjesec sam koristila lh trakice.osjecam lagana probadanja u stomaku i ledima tako da se nenadam previse jer me tako boli i kada trebam dobit.ima li neka cura koji dobar savjet??hvalaaa m lady 😘 na preporuci za ovu stranicu 

mono1111
    02. Travanj 2017. 09:59

Bella,
    Impl.krvarenje se moze javiti 6 do 12 dana nakon O, a tebi se dogodilo 10 dan poslije odnosa. Da li ti je i tad bila O??
    Mozes raditi test za vrijeme krvarenja.
    Ako se tada dogodila implantacija test ce pokazati plus mozda vec sutra, ali najbolje ga napravi za 2 dana, 12 dana nakon odnosa.
    Vidjeti ces,.mozda ti se samo nesto poremetilo.
    Sretno u svakom slucaju.

Riri,
    Napravi test ukoliko ne dobijes M.
    Drzim fige da upali ovaj mjesec:)

Majica1234
    02. Travanj 2017. 11:19

Pozdrav svim curama na forumu. Ja sam nova ovdje i isto kao i vi zelim bebicu,ali ne ide pa ne ide😔. Pokusavamo vec godinu i 2 mj i nista. Molila bih Vas ako mi neka moze pomoci. Od svoje ginekologice sam dobila uputnicu za ambulantno lijecenje, i naravno dijagnoza nepolodnost. Pa da li mi neka od Vas moze pomoci s informacijom gdje se trebam naruciti i kakav je postupak dalje,(moja ginekologica i njena sestra nisu bas susretljive pa se ne usudim zvati i pitati).  Hvala unaprijed!

Beba
    02. Travanj 2017. 12:14

Majica1234

Pozdrav svim curama na forumu. Ja sam nova ovdje i isto kao i vi zelim bebicu,ali ne ide pa ne ide😔. Pokusavamo vec godinu i 2 mj i nista. Molila bih Vas ako mi neka moze pomoci. Od svoje ginekologice sam dobila uputnicu za ambulantno lijecenje, i naravno dijagnoza nepolodnost. Pa da li mi neka od Vas moze pomoci s informacijom gdje se trebam naruciti i kakav je postupak dalje,(moja ginekologica i njena sestra nisu bas susretljive pa se ne usudim zvati i pitati). Hvala unaprijed!

Majica ne brini ,doći će bebica ovako ili onako,pretpostavljam da si dobila uputnicu za mpo,mora pisat u koji KBC da se javiš,ovisi odakle si.naručiš se na konzultacije pa te oni dalje vode,i nosiš nalaze koje imaš njima.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Majica1234
    02. Travanj 2017. 12:38

Hvala ti na odgovoru. Na upitnici ne pise koji KBC samo humana reprodukcija, ja sam iz okolice Zagreba. Malo cu istraziti gdje da se narucim. Malo me strah i nikad nisam mislila da cu se naci u takvoj situaciji jer nikad nikakvih problema sve tocno kao svicarski sat. Ali evo idemo dalje. Sta se mora nije tesko☺

Beba
    02. Travanj 2017. 13:11

Majica1234

Hvala ti na odgovoru. Na upitnici ne pise koji KBC samo humana reprodukcija, ja sam iz okolice Zagreba. Malo cu istraziti gdje da se narucim. Malo me strah i nikad nisam mislila da cu se naci u takvoj situaciji jer nikad nikakvih problema sve tocno kao svicarski sat. Ali evo idemo dalje. Sta se mora nije tesko☺

Ima tu cura iz ZG pa te mogu uputiti,ali mislim Petrova i vv,ja sam iz Istre i mi idemo u Rijeku ,znam i meni se ne ide,bila sam na konzultacijama ,a slijedeće je hssg,moram si i ja to nekako posložiti u glavi,a stalno se nadam da Ce ipak prirodno upaliti i da ću to nekako zaobići.😀

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Majica1234
    02. Travanj 2017. 13:23

Beba

Majica1234

Ima tu cura iz ZG pa te mogu uputiti,ali mislim Petrova i vv,ja sam iz Istre i mi idemo u Rijeku ,znam i meni se ne ide,bila sam na konzultacijama ,a slijedeće je hssg,moram si i ja to nekako posložiti u glavi,a stalno se nadam da Ce ipak prirodno upaliti i da ću to nekako zaobići.😀

Znam kako ti je. I ja se nadam da ce se desit da nemoram ali kako vrijeme odmice sve manje vjerujem u to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.