Sarajka,
Meni je tako bilo u zadnjoj T, doduse, radila sam bila glupe neke druge testove s ebaya koji mi uopce nisu pokazali,.dok nisam kupila.posteni u ljekarni koji mi je pokazao drugu crticu.
Predlazem da napravis test. I ako jesi T, nista ne moze bit od jednog Ketonala. Ja sam u prvoj T popila sigurno dva a da nisam ni znala da sam T. Ni jedan dokt.nije ni trepnuo na taj Ketonal, tako da od jedne tablete ne moze nista biti, ali mozda dok sigurno ne iskljucis T nemoj piti Ketonale.
Sunny,
Mozda je ovulacijsko krvarenje. Meni je prije puno godina tako znalo biti rijetko.
Znam da bi vrkuta trebala regulirati hormone u tijelu, pa mozda da s M pocnes s vrkutom
Za majcinu dusicu ne znam, ali mislim da sam negdje procitala da se ne smije uzimati u T, pa sve te " nepoznate " cajeve mozda ne bi trebala uzimati nakon O, tj.bar ja ne bi.
Draga mono, ipak nije T. Jutros je krenula prava cista krv... Ne znam zasto se desilo da mi M urani, i pojavi se taj iscjedak prije par dana kad sam radila hormone 21.DC i bili su svi u ref. intervalu za luteinsku fazu?
Znaci, da nije bio disbalans hormona.... A, progesteron je bio 41,9 nmol/l 21.DC sto bi trebalo da znaci da je O. se dogodila....Ali, eto, nazalost nista ni ovaj ciklus....😞 Nakon sto mi prodje O. idem raditi prohodnost jajovoda, jos to mi je ostalo.... I AMH bih trebala uraditi, ali kod nas nema reagensa u bolnici pa moram privatno. Mada, razmisljam da je taj AMH dobar jer koliko sam shvatila FSH isto pokazuje kolika je ovarijalno rezerva. Ako je oko 5, onda je to idealno. Kod mene je 5.6 pa eto racunam da je to makar OK.... Nadam se.... Ponekad se plasim da nikad necemo uspjeti. 😢
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Mono, nadam se da ce sto prije stici i da ces prestat tapkati u mraku. Vjerujem da ce to biti uskoro :)
M.lady kad je (ne)ocekujes? :)
Odbrojavam do svoje… ne ocekujem je 31.
Sve dane smo pokrili. A evo nemam nikakvih posebnih simptoma. Jedem kao i svaki put pred vjesticu, spajam nespojivo, pospana sam i donji dio ledja me boli. Vidjet cemo zbog cega je.
Drzim palceve trudilicama :))
Ej draga moja vjestica bi trebala doci 6.4 i iskreno se nadam da nece 😀 i mi smo skoro sve dane pokrili i ove cemo do tada😜 a tebi drzim fige i iskreno ti zelim da vidis svoj plusic😘 koliko dugo vec idete na bebu?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mono, nadam se da ce sto prije stici i da ces prestat tapkati u mraku. Vjerujem da ce to biti uskoro :)
Sve dane smo pokrili. A evo nemam nikakvih posebnih simptoma. Jedem kao i svaki put pred vjesticu, spajam nespojivo, pospana sam i donji dio ledja me boli. Vidjet cemo zbog cega je.
Ej draga moja vjestica bi trebala doci 6.4 i iskreno se nadam da nece 😀 i mi smo skoro sve dane pokrili i ove cemo do tada😜 a tebi drzim fige i iskreno ti zelim da vidis svoj plusic😘 koliko dugo vec idete na bebu?
Nadam seee :)))
Ovo nam je 5.ciklus
💗Baby E💗
Nadam seee :)))
Ovo nam je 5.ciklus
Meni 6 ciklus. Draga drzim fige i obavezno javljaj 😚😚
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Bok, ako ima neko slicno iskustvo radimo na bebici… Menstruacija mi inace dolazi na 25 ili najdalje 28 dan.. zadnji je bia do 6.03 i treba mi je doci ili prekjucer,jucer ili danas .. najdalje. medutim jucer se pojavilo samo malo krvi pri brisanju full crvene i poslije mrvicu smedeg na ulosku uz cudne grceve danas nista nema krvi.. i neosicam vise da ga trebam dobiti a ove dane sam osicala .. imala sam odnos taman prije nekih 6-7 dana ali iza ovulacije(ako je skolski na pola ciklusa)i imala sam odnos 2 dana prije ovulacije, jel moguce da je ovo implatacijsko krvarenje bilo ? kad najranije mi test moze pokazati jeli trudnoca?
Chaterine,
Naptavi test. Trebao bi ti pokazati.
Nena,
Jesam. Bez obzira, navodno ne bi trebalo ometati tsh.
Nisam vas uopce stigla popratiti, u jako velikoj sam guzvi.
Curke gdje ste nestale? Ima li sta onova kod vas ??
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
M.lady ja sam tuuuu!!!!!navijam ti za plusić,i tebi i beyb23.A ja.....e pa ja sam odlučila jedno vrijeme stat na pravljenju bebe.ovako...
ja vam inače radim sezonski jer zbog ovo dvoje djece nemogu trenutno ni raditi za stalno nigdje.ali izgleda da će me ove godine ostaviti za stalno...i čim dobijem taj ugovor bacam se odmah ponovno u akciju.to su mi javili nekidan,zato sam odlučila stati trenutno na pravljenju bebe.pa neka i ja nešto od države iskoristim hahahaha,unatoč tome šta se gazda neće obeselit tome hahahahaaha.jer po novom zakonu koji kreće od 7 mj.zaposlene mejke primaju porodiljni u visini plače a nezaposlenima se povećava na oko 2660kn.zašto nebi iskoristila.nadam se da se slažete sa mnom cure moje. A ja ću i dalje ostat s vama i navijati!!!!!!pozzz i ljubim vas sve
Evo ja se ponovno vraćam na ovu temu nažalost. Sreća nije dugo trajala,prokvarila jedno jutro i odmah sam znala da nema spasa i sto slijedi dalje. Bila sam 5+5,ovo mi je drugi spontani bio Izmedu ta dva spontana sam imala jednu trudnoću koja je super prošla i porod za poželjet. Ali sam skoro cijelu trudnoću pila duphaston radi prijašnjeg spontanog. Ne znam u čemu je problem sad opet bio :( Prvi put kad sam imala spontani bio je u 9tjednu,i nakon pretraga koje sam obavljala nađena mi je e.coli u mokraći. Moj gin kaže da je možda to bio uzrok a ja opet ne znam sta bi mislila sad opet. Duša me boli,toliko smo se radovali i da će mi se opet ovo ponovit nikad ne bi rekla. ali eto nažalost dogodilo se
Svim trudilicama želim da što prije ugledaju svoje plusiće i da sve bude dobro!
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji