Hvala ti na savjetima. Za sada budem pila samo vrkutu, dok ne dobijem M, onda ću prestati. Raspitala sam se za ivf, da, košta 450 kn i nalaz je gotov isti dan i mora se doći ujutro. MM je od pon na godišnjem pa će i to rješiti da znamo na čemu smo. Nek pije do toga macu, sad je malo to zanemario, ali ne može mu odmoći. Baš ću nazvati u petrovu da vidim kaj će reći, privatno je 300kn taj amh.
Ne znam više kaj bi rekla pametno, sad me zanimaju ti nalazi, kaj budu pokazali.. i onda dalje u borbu. Imam osjećaj da nikad kraja pretragama, a svjesna sam da smo zapravo tek "zagrebali po površini" kaj se toga tiče... Rekla je nije kasno i da je sve još ok u vremenskom razdoblju jer je tek 9.mjesec pokušavanja kak ona kaže, ali da nećemo ništa čekati. Jer neki problem sigurno je, pa bolje da ga otkrijemo na vrijeme i počnemo ga sanirati..

Noa 💙
Spermiogram je kod Škvorca 350 kn, narucuje se i mislim da im je biologica tamo cetvrtkom a moze se obaviti i popodne. Nalaz smo dobili iduci dan buduci da rade i obradu pokretljivosti spermija nakon 24h. Diskretni su i jako ljubazni.
Ja sam jucer vadila progesteron, 22.dan i nalaz je 4 sto po ref.intervalima odgovara da sam jos u folikularnoj fazi, jer je ref. za luteinsku od 5,3. Da li to znaci da nema ovulacije ovaj mjesec ili jos nije bila ja neznam... samo neka dobijem sto prije da mogu izvaditi ostatak hormona, da mogu napraviti prohodnost jajovoda pa da sve krene, jer imam osjecaj da sve traje cijelu vjecnost...

kathryn86, hvala ti na informacijama.
Gle, meni je moja gin rekla da nemamo ni svaki mj ovulaciju, bez obzira kaj smo mlade. I da je nekad slabija O i zato nam je i niski progesteron. A jel mjeriš lh trakicama? Ja sam počela piti vrkutu od danas i s macom ću opet krenuti. Ne može mi ništa naštetiti. I onda na taj amh i spermiogram da napokon krenemo dalje. :(
Jooj i mene čeka prohodnost jajovoda nakon toga svega. Ništa mi nemoj pričati, mislim da pretragama nema kraja.. a daj mi reci koliko dugo vi pokušavate začeti? i jel piješ kaj od alternative ili samo vitamine?

Noa 💙
Mono, nadam se da ce sto prije stici i da ces prestat tapkati u mraku. Vjerujem da ce to biti uskoro :)
M.lady kad je (ne)ocekujes? :)
Odbrojavam do svoje... ne ocekujem je 31.
Sve dane smo pokrili. A evo nemam nikakvih posebnih simptoma. Jedem kao i svaki put pred vjesticu, spajam nespojivo, pospana sam i donji dio ledja me boli. Vidjet cemo zbog cega je.
Drzim palceve trudilicama :))

💗Baby E💗
Ma znam da nemamo svaki mjesec O, od 11.mjeseca pratim lh trakicama i samo sam jedan ciklus ulovila pik, zadnja 3 nista. Nama je spermiogram uredan tak da se samo otkrije sto je kod mene problem, da krenem s nekom terapijom ili postupkom ali samo neka krene vec jednom. Jos se nadam da ce mi biti dovoljan samo klomifen, sad ili ciljani odnosi ili inseminacija reci ce dr. na humanoj. Ne pazimo se skoro 2 god, a intenzivno radimo cca god dana.
Ne pijem nista osim folne, a sve si razmisljam da opet krenem s vrkutom, al nisam bas bila redovita kad sam ju pila..

Ja sam već danas popila 2 šalice na poslu i tak ću sve do menge, pa ćemo vidjeti. Planiram u čet ići i vaditi krv zbog željeza, gin mi poslala uputnicu, a slj tjedan na amh i spermiogram, a za dalje ćemo vidjeti. I prenatas ću početi isto piti. Ma neznam više ni sama kaj da pijem ili jedem. Kofein totalno smanjila,samo jednu kavu popijem, tak sam rekla i mužu da nek proba. Jooj kad ćemo ugledati svoj plusić Bože dragi. Nisam mislila da će to biti tako teško, a toliko se čovjek uvijek pazi dok je mlad.

Noa 💙
Sarajka,
Meni je tako bilo u zadnjoj T, doduse, radila sam bila glupe neke druge testove s ebaya koji mi uopce nisu pokazali,.dok nisam kupila.posteni u ljekarni koji mi je pokazao drugu crticu.
Predlazem da napravis test. I ako jesi T, nista ne moze bit od jednog Ketonala. Ja sam u prvoj T popila sigurno dva a da nisam ni znala da sam T. Ni jedan dokt.nije ni trepnuo na taj Ketonal, tako da od jedne tablete ne moze nista biti, ali mozda dok sigurno ne iskljucis T nemoj piti Ketonale.
Sunny,
Mozda je ovulacijsko krvarenje. Meni je prije puno godina tako znalo biti rijetko.
Znam da bi vrkuta trebala regulirati hormone u tijelu, pa mozda da s M pocnes s vrkutom
Za majcinu dusicu ne znam, ali mislim da sam negdje procitala da se ne smije uzimati u T, pa sve te " nepoznate " cajeve mozda ne bi trebala uzimati nakon O, tj.bar ja ne bi.
Draga mono, ipak nije T. Jutros je krenula prava cista krv... Ne znam zasto se desilo da mi M urani, i pojavi se taj iscjedak prije par dana kad sam radila hormone 21.DC i bili su svi u ref. intervalu za luteinsku fazu?
Znaci, da nije bio disbalans hormona.... A, progesteron je bio 41,9 nmol/l 21.DC sto bi trebalo da znaci da je O. se dogodila....Ali, eto, nazalost nista ni ovaj ciklus....😞 Nakon sto mi prodje O. idem raditi prohodnost jajovoda, jos to mi je ostalo.... I AMH bih trebala uraditi, ali kod nas nema reagensa u bolnici pa moram privatno. Mada, razmisljam da je taj AMH dobar jer koliko sam shvatila FSH isto pokazuje kolika je ovarijalno rezerva. Ako je oko 5, onda je to idealno. Kod mene je 5.6 pa eto racunam da je to makar OK.... Nadam se.... Ponekad se plasim da nikad necemo uspjeti. 😢
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Mono, nadam se da ce sto prije stici i da ces prestat tapkati u mraku. Vjerujem da ce to biti uskoro :)
Odbrojavam do svoje… ne ocekujem je 31.
Sve dane smo pokrili. A evo nemam nikakvih posebnih simptoma. Jedem kao i svaki put pred vjesticu, spajam nespojivo, pospana sam i donji dio ledja me boli. Vidjet cemo zbog cega je.
Ej draga moja vjestica bi trebala doci 6.4 i iskreno se nadam da nece 😀 i mi smo skoro sve dane pokrili i ove cemo do tada😜 a tebi drzim fige i iskreno ti zelim da vidis svoj plusic😘 koliko dugo vec idete na bebu?

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Ej draga moja vjestica bi trebala doci 6.4 i iskreno se nadam da nece 😀 i mi smo skoro sve dane pokrili i ove cemo do tada😜 a tebi drzim fige i iskreno ti zelim da vidis svoj plusic😘 koliko dugo vec idete na bebu?
Nadam seee :)))
Ovo nam je 5.ciklus

💗Baby E💗
Nadam seee :)))
Ovo nam je 5.ciklus
Meni 6 ciklus. Draga drzim fige i obavezno javljaj 😚😚

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji