Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    30. Ožujak 2017. 18:28

Elviramagistic

A kad imas O? Mozda mozes prije test napraviti..ja ne mogu prije m test raditi jer mi je oko 17-18 dc O a ciklus mi traje 25-26 dana..ali meni je ovo drugi mj.da radimo na tome..koliko ti dugo radis?

Meni je bila o 23, prije tjedan dana. A neznam cini mi se prerano, cekat cu do dana d. Mozda ja to u svojoj glavi umisljam previse, nezz sta da ti kazem. Ovo nam je 6 ciklus od kad radimo na bebici. A draga drzim ti figice za tvoj plusic 😍😚😚

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mono1111
    31. Ožujak 2017. 00:13

Pozdrav cure,
    Nisam nista uspjela pohvatati ovih dana. U jako velikoj sam guzvi sto se tice posla.
    Kod mene nema nista novoga !

• Elviramagistic
    31. Ožujak 2017. 13:00

M.lady

Elviramagistic

A kad imas O? Mozda mozes prije test napraviti..ja ne mogu prije m test raditi jer mi je oko 17-18 dc O a ciklus mi traje 25-26 dana..ali meni je ovo drugi mj.da radimo na tome..koliko ti dugo radis?

Meni je bila o 23, prije tjedan dana. A neznam cini mi se prerano, cekat cu do dana d. Mozda ja to u svojoj glavi umisljam previse, nezz sta da ti kazem. Ovo nam je 6 ciklus od kad radimo na bebici. A draga drzim ti figice za tvoj plusic 😍😚😚

Da to je onda prerano..cekamo do 6.04 :)

bejb23
    31. Ožujak 2017. 20:48

Curke sreetno! 
    Malo sam u guzvi zadnjih dana tako da vas nisam stigla pratiti. 
    Vjestica mi nije dosla al me grci kao da ce svaki tren stici :/

💗Baby E💗

• M.lady
    31. Ožujak 2017. 22:41

bejb23

Curke sreetno!
    Malo sam u guzvi zadnjih dana tako da vas nisam stigla pratiti.
    Vjestica mi nije dosla al me grci kao da ce svaki tren stici :/

Drzim fige da ne dode 😍😘😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Cookie
    01. Travanj 2017. 18:08

hej cure, dobila sam M prije tri dana, baš me zanima koliko će trajati.
    nakon nje idem na kontrolu u bolnicu.
    nadam se da uzivate u ovom divnom danu.

Pusa

mono1111
    01. Travanj 2017. 18:20

Vec si dobila M Cookie??
    To ti je ta nakon kiretaze???
    Super !!

Cookie
    01. Travanj 2017. 19:09

mono1111

Vec si dobila M Cookie??
    To ti je ta nakon kiretaze???
    Super !!

da da 30.3. Je dosla
    znaci to je dobro?

mono1111
    01. Travanj 2017. 19:13

Cookie
    Daaa !!

bella1234
    01. Travanj 2017. 22:04

Pozz svimaaa....evo nemam sad bas vremena pretrazivat forum da vidim jel se nesto slicno pisalo, al ja sam danas kako se u nas dalmatinaca kaze ."u balunu"....znaci jutros vidim stigla vjestica,ok danas je i trebala doći i inače bi vrijeme mogla po njoj mjerit, al mi cudno jer nije "potop"....znaci doslovno cijeli dan par kapi ,ispocetka smeđe kasnije blijedo-rozo,i to samo kad se brisem, na ulosku nistaa....to mi je prečudno jer inače od prve sekunde bude bas obilno...ne zelim sebi davat lazne nade za trudnoću, već samo da vidim s vama curama jel imala koja kakvih iskustava s tim, ili zna nekog tko je.....btw zadnji odnos je bio prije ravno 10 dana tako da ne vjerujem da je implatacijsko

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.